Paullus Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Asi ho někdo zapoměl natáhnout Zřejmě někdo v rozporu s pravidly zdejší komunikace použil nevhodný či vulgární výraz. Vzhledem k gentlemanskému založení většiny členů Chronomagu však soudím, že intenzita obscénnosti zmíněného výrazu mohla být adekvátní maximálně stupni "hovňousek"....
Návštěvník Diskutér Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Asi ho někdo zapoměl natáhnout Zřejmě někdo v rozporu s pravidly zdejší komunikace použil nevhodný či vulgární výraz. Vzhledem k gentlemanskému založení většiny členů Chronomagu však soudím, že intenzita obscénnosti zmíněného výrazu mohla být adekvátní maximálně stupni "hovňousek".... Trefa. Přímo na komoru.
xmenm05 Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Smazat ho mohl buď admin nebo zakladatel vlákna ... . Ptejte se ne kde je, ale kdo to smáznul a proč. Pokud admin, proč? Pokud zakladatel, proč? A pokud to smáznul zakladatel, tak to prostě smáznul, protože chtěl. (A nic moc se k tomu nedá říct dál). Kamil moc nemaže (což je asi dobře) takže bych si vsadil na zakladatele. Za sebe jen můžu říct, že z těch několika málo vláken bych jedno / dvě asi taky měl chuť smáznout ... .
odklizec Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Tohle mazani zakladateli fora a vubec editace starsich prispevku by nove forum taky vyresilo Snad se to v ohledne dobe podari nejak rozchodit.
African Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 To jsou právě ty věci,které by se nám mohli stávat, jakmile by jsem dali ke každému vláknu tzv. kontrolora" Také by mě zajímalo, proč to vlákno zmizelo, neviděl jsem na tom nic špatného:)
Návštěvník Diskutér Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Lehce našlapuji... nechce se mi věřit, že by tu někomu mohl vadit článek o tikání. To by snad už hraničilo... ani nedomýšlím s čím. On to sice Jeremy pojal původně jinak (měla to být ironicko-parodická reakce na můj příspěvek o "svítivosti") ale i tak... vyvinulo se to ve velmi příjemnou diskuzi a každý jsme se tam dokonale vyznali z lásky k tikání. A tak se ptám to se tu už nesmí publikovat ani ironicko-parodické články? Za sebe píši, že mě se ta Jeremyho ironie vůbec nedotkla, naopak, včera jsem mu tam napsal, že si to velmi považuji... ostatně parodovat kolegu samostatným článkem... to je přece pro původního autora vyznamenání... Tak, snad nám někdo vysvětlí, jak to s "tikáním" vlastně je. Tvrdím, že Kamil by takhle razantně v tomto případě nezasáhl. Podle mého nebylo ani proč. Tak kde je ten mazač?
xmenm05 Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Tak jinak, Jeremy jako zakladatel vlákna (při současném systému) má právo první příspěvek a tím celé vlákno smáznout. Pokud to smáznul on, tak můžeme maximálně říct, že s tím nesouhlasíme ... Protože diktovat někomu, že nemá právo něco smazat, hmm ... proti tomu přece všichni jsme, ne? Proti diktátu jedněch na druhé ... Mazač je nejspíš autor a ten na to má právo. Tečka.
Návštěvník Diskutér Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Tak jinak, Jeremy jako zakladatel vlákna (při současném systému) má právo první příspěvek a tím celé vlákno smáznout. Pokud to smáznul on, tak můžeme maximálně říct, že s tím nesouhlasíme ... Protože diktovat někomu, že nemá právo něco smazat, hmm ... proti tomu přece všichni jsme, ne? Proti diktátu jedněch na druhé ... Mazač je nejspíš autor a ten na to má právo. Tečka. Ano,s tím souhlasím. Smáznout může autor... ovšem, je-li pod článkem 50 příspěvků... nejeví se již to právo mazání tak jednoznačné. Každý totiž do těch vět dal určité úsilí a... někdo jen tak bez upozornění smázne... podivná praxe.
xmenm05 Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Ještě jednou ... v současném systému je to nastaveno tak, že autor může smazat celé vlákno. Ať je k němu kolik chce komentářů. To kolik kdo dal úsilí do komentářů je jedno, tím že se připojil k vláknu, nastoupil na loď. Pokud se autor domníval, že vlákno již splnilo účel, jeho další existence je nežádoucí, vlákno se odchyluje od svého tématu .... potom prostě může žádat admina, ať to čistí (autor tuto pravomoc nemá), ale potom všichni řveme něco o cenzuře (jestli potom ale údržba okapu od napadaného listí není zásahemprotí řádu přírody ...). Nebo řekne "A dost" a vlákno sestřelí celé. Pokud se vám tato diskuse zamlouvala, založte vlákno a pokračujte. Stejně jako autor má právo vláíkno založit a smazat, mohu to udělat i já, on, ona ... . Hlavně! Zkusme se autora zeptat, proč to vlákno odstřelil, osobně se na odpověď celkem těším ... .
sibirnaya Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Jeremy to smazal. a ja mu za to dekuji...
Paullus Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Hlavně! Zkusme se autora zeptat, proč to vlákno odstřelil, osobně se na odpověď celkem těším ... . Pokud to byl zakladatel, berme to jako vnitřní rozervanost umělce, kteří ničí svá díla, řežou si uši, případně si mezi ně vstřelují projektily ráže 9 mm. Proti tomu nelze nic namítat. Hodně mi ale vadí smazaná vlákna v sekci "Prodám", kde by člověk mohl sledovat nejenom pěkné hodinky ale udržovat si současně i přehled o vývoji cen.
xmenm05 Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Jeremy to smazal. a ja mu za to dekuji... Tajně doufám, že je vidět, na které straně stojím, ale rád bych, jestli to tu Jeremy může napsat veřejně ... vnitřně asi tak nějak tuším, proč to udělal ... jen si myslím, že když to tu zazní naplno, budeme mít o čem přemýšlet ... .
VS Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 A já si myslel, že tady najdu informace o hodinkách a ona je to exhibice nepochopených umělců. Příspěvky jsou literární díla a až na to skočí OSA, budeme platit, jak mourovatí za každý dotaz.
Viktor Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Na Timezone.com je možný editovat a mazat vlastní příspěvky pouze několik minut po napsání, pak už je to zamknutý. Dá se obrátit se žádostí na moderátory, aby něco smázli. Ti vyhoví podle vlastního uvážení. Osobně to považuju za správný přístup, zejména tady, kde se smáznutím prvního příspěvku může smazat několikastránková diskuse.
dubraro Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Tak jinak, Jeremy jako zakladatel vlákna (při současném systému) má právo první příspěvek a tím celé vlákno smáznout. Pokud to smáznul on, tak můžeme maximálně říct, že s tím nesouhlasíme ... Protože diktovat někomu, že nemá právo něco smazat, hmm ... proti tomu přece všichni jsme, ne? Proti diktátu jedněch na druhé ... Mazač je nejspíš autor a ten na to má právo. Tečka. Připojuji se k tomuto názoru. Zakladatel vlákna cítí spoluzodpovědnost za vývoj diskuze. Pokud se od původního záměru příliš vzdálí a nedaří se jej "po dobrém" vrátit zpět k tématu, má jedinou možnost jak zasáhnout - smazat to celé. Podle mne je to lepší, než selektivní odmazávání příspěvků, za něž může být obviněn z cenzury nebo osobních antipatií. U prodejních inzerátů nemá IMHO smysl nechávat je hnít ve fóru dlouho po skončení transakce. Zbytečně zabírají místo.
typograf Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Pánové - vedle jak ta jedle. Je pátek, padla, smazal vlákno a šel domu. V pondělí založí nové a jede se dál.
xmenm05 Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Pánové - vedle jak ta jedle. Je pátek, padla, smazal vlákno a šel domu. V pondělí založí nové a jede se dál. ... ok, odlehčeme to na víkend a jdem se (na)mazat ...
Viktor Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Tak jinak, Jeremy jako zakladatel vlákna (při současném systému) má právo první příspěvek a tím celé vlákno smáznout. Pokud to smáznul on, tak můžeme maximálně říct, že s tím nesouhlasíme ... Protože diktovat někomu, že nemá právo něco smazat, hmm ... proti tomu přece všichni jsme, ne? Proti diktátu jedněch na druhé ... Mazač je nejspíš autor a ten na to má právo. Tečka. Připojuji se k tomuto názoru. Zakladatel vlákna cítí spoluzodpovědnost za vývoj diskuze. Pokud se od původního záměru příliš vzdálí a nedaří se jej "po dobrém" vrátit zpět k tématu, má jedinou možnost jak zasáhnout - smazat to celé. Podle mne je to lepší, než selektivní odmazávání příspěvků, za něž může být obviněn z cenzury nebo osobních antipatií. U prodejních inzerátů nemá IMHO smysl nechávat je hnít ve fóru dlouho po skončení transakce. Zbytečně zabírají místo. Prodejní inzeráty jsou zajímavým zdrojem informací o cenách a současně vytváří historii transakcí, která může pomáhat rozlišit, kdo je solidní prodávající nebo kupující. Pokud tam jsou obrázky vkládány odkazy na adresy na jiných serverech, nezabírají téměř žádný místo. Dle vyjádření Chronomaga, problém s kapacitou zatím nehrozí, holý text pak nezabírá relativně skoro žádný prostor. I mazání vláken autorem může být problematický. Co kdyby třeba ego alter smáznul vlákno Pochlubte se novými přírůstky, protože by se ho nějaký příspěvek dotknul? Podle týhle logiky by to bylo OK..? Mazání je prostředek na hovno . Vzkaz pro 31682
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se