Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Včerejší sraz se opravdu poved ty voe..ale kde jsem nechal bundu?? sibiřu, nedávali jsme ji v manďáku na společnej lístek? Měl jsem tam klíče od auta, nějaký love a kreditku..to je v řiti..a taky jsem asi dostal ban..psal jsem tady něco v noci krom poptávky na PAMy? Borci, moc se omlouvám, ale poslední, co si pamatuji, byl panák Laphroaigu se Sedlinem a pak už nevím.. Měl jsem s tebou jet dom rozjezdem, Sedline.. Co se dělo po Empiru? Neexistující bar a Manďák?? Ty vole, proč jsem tam lezl?? To je hrozná ostuda.. Hodinky nějakým zázrakem zůstaly na ruce..Kdo podá informaci k bundě, dostane odemě můny na tejden!

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na pjůsej to vypadá.. chtěl jsem od někoho včera něco koupit? iBakna mě nechce pustit, asi jsem se tam v noci taky dobýval.. to je děs.. nejspíš jsem vybíral, když nemám kreditku ve šrajtofli.. možná jsem to už v noci nechal zablokovat, ale Bůh suď.. zůstal tam někdo, kdo by byl schopen podat report?? Mazzi to asi nebude:-))

Odesláno

No onehdá jsem podobně dorazil také domů. Moje kouká kde mám bundu a já jí měl na sobě ještě pod mikinou. Normálně to člověk takhle neoblékne,mě se to povedlo. :notworthy:

Odesláno (upraveno)

Tak to kontroluju, ale pod pyžamem nic..ale i to pyžamo je malej zázrak..

Upraveno uživatelem Mirek
Odesláno

twl, to vypadá na ještě zajímavou dohru, snad se vše v dobré obrátí a nakonec se to všechno nějak najde... :lol2:

Odesláno

Tohle směle konkuruje památnému srazu vč buňky, po kterém Zmizík se násilím vzpouzel nasednout do felicie, nadaval jak špaček a pak jsme mu v poslední chvíli zabránili v úmyslu plavat proti proudu Labe do Hradce. O těch prázdných štamprlatech, co lítaly tehdy po hospodě, nemluvím. Tequila arríííva

Odesláno

U toho bych chtěl být- najde se bunda s plnýma kapsama hodinek :lol2: :lol2: :lol2:

já myslel jen zmiňované věci, kufřík Rolexek se do bundy nevejde... :mobile:

Odesláno

Nezbývá, než lupnout pár aspirinů a hurá na tchýniny narozeniny..jedu v lyžařské bundě a s celou rodinou šmirglem.. další bundu a kabát v kanclu, druhý klíče od auta taky, stejně bych mohl řídít až v úterý..pohled manželky: k nezaplacení..

Odesláno

Nezbývá, než lupnout pár aspirinů a hurá na tchýniny narozeniny..jedu v lyžařské bundě a s celou rodinou šmirglem.. další bundu a kabát v kanclu, druhý klíče od auta taky, stejně bych mohl řídít až v úterý..pohled manželky: k nezaplacení..

No ty woe tak to je ještě lepší příběh než jsem čekal- kam se hrabe Mischa s Vacheronama rozstříknutejma po schodech jak se plazil ve tři ráno po betónu a hledal ručičky :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Odesláno (upraveno)

No to je docela sranda.

Já mám po včerejším náhodném mikrosrazu a oslavě mých narozenin rozbitou hlavu, loket, koleno a pohmožděnou kyčel, ale nic jsem neztratil.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno

Hele já jsem končil se sibiřem a gasem v půl 6 ráno. Ale v mandarinu jsme byli ještě s tebou a mazzim, ale pak fakt nevim kdo jak odchazel. Zkusil bych ten Mandarin :lol2: :lol2: :lol2:

Odesláno (upraveno)

Jeste me napada, nenechal jsi ji v baru ktery neexistuje, tam byla zastavka na zabijacky koktejl...

Edit: a vybirat jsi sel do bakomatu KB na svobodaku

Upraveno uživatelem Lamiczka

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...