Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte,

zacinam mat pocit ze na tomto fore travim postupne viac a viac casu, precitavam starsie prispevky, pozeram snad do kazdej sekcie. Prisiel som sem pred Vianocami s radou ohladom kupy hodiniek pre priatelku a nieco ma sem nuti stale sa vracat :)
Tentokrat by som vas chcel poprosit s radou o hodinky v cene do 45.000 pre seba.

Mojimi vysnivanymi a zrejme "momentalne-definitivnymi" su Omega Seamaster 300M, proste bondovky... Hladam bud nieco podobne (Tag Heuer Aquaracer ...) alebo nieco ine, velmi zaujimave v danej cene.

Mali by to byt automaty, idealne s priehladnym dnom (rad sa pozriem na strojcek), okruhle, chrono skor nie ... Nehladam vyslovene elegantne hodinky k obleku ale ani uplne sportove.

Proste nejake univerzaly ktore nebudu velmi kricat ked si na seba hodim sportove oblecenie ale zaroven budu vyzerat dobre aj ku koseli. Na denne nosenie mam momentalne Tissot T-Touch Expert v titaniovom prevedeni.

Za kazdu radu vopred dakujem, snad sa mi podari nieco aj s vasou pomocou vybrat. Len dodam ze zatial mam asi najviac nakrocene k tym Aquaracerom od TH.

Odesláno (upraveno)
Odesláno

kompromis je u hodinek cesta do pekel. při každém pohledu na takto pořízené hodinky stejně tak trochu pomyslíš na ty "pravé" a nebude to ono. takže pokud máš bondovky jako vysněné, nemá smysl si pořizovat trochu levnější podobné. dopadne to stejně tak, že Ti to nakonec stejně nedá, bude se se ztrátou prodávat a do bondovek nakonec půjdeš.

Odesláno

Do nových mi ostáva takmer polovica (čo som hľadal tak nové stoja okolo 3 tis eur), preto hľadám niečo podobné, prípadne niečo zaujímavé čo by mi zmenilo pohľad. Nebránim sa tomu, pretože viac ľudí má viac názorov a aj väčší prehľad - nejaké modely som mohol prehliadnuť a práve preto sa na vás obraciam s touto otázkou :-)

Odesláno

Každopádně Ti moc závidím to vybírání. S tímhle rozpočtem zažiješ při výběru hodně zábavy a to je na tom to nejlepší.

Odesláno

Možno som ich nemal spomenúť :-) skúsme to teda otázkou, aké hodinky do 45 tisíc by ste si vybrali vy na každý deň a pritom by to nemusela byť mainstreamová značka.

Odesláno

jestli mas 45 kup si cokoli jen ne bondovky..

ja jsem to mel stejne jako ty "vysnene bondovky", no cim vice jsem se na ne koukal tim vice obycejne a nudne mi prisli ay se mi uplne prestali libit, i proto ze je kolem me ma plno lidi, proste takove obyc masove hodinky

zato treba Seiko MM to je jina liga

Odesláno (upraveno)

Tak pokud mas Bondovky, jako ty jedine a vysnene, tak jdi do nich a nenech se uvrtavat do jinych. Ja Ti je rozmlouvat nebudu a pokud bys o to vylozene stal, tak ja to vidim takhle: Bondovky u me za par let presly z faze velkeho ocarovani a zajmu do uplneho nezajmu a tak uz to zrejme zustane /PO jsou tedy vyjimkou/ a treba TH Aquaracer mam cca pet let ve stale stejne oblibe. Hlavne z nich mej radost a pokud Ti chybi trocha penez, nekupuj zatim nic a dosetri /kdyz teda pases po funglovkach/...

Možno som ich nemal spomenúť :-) skúsme to teda otázkou, aké hodinky do 45 tisíc by ste si vybrali vy na každý deň a pritom by to nemusela byť mainstreamová značka.

Upraveno uživatelem Petr77
Odesláno

TH Aquaracer 300m su jedny z dalsich favoritov. Tie Omegy su fajn, ale beriem to tak ze na ne musim este "vyzrát". Vsetko ma svoj cas ..

A s tou fotkou hore suhlas, tiez z nej ide uplna pohoda,leto .. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...