Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, jsem uplný začátečník (budu si kupovat první hodinky dražší než 10 000 Kč). Mám vyhlídlé od značky Steinhart, ale nemůžu najít prodejnu v Praze (ideálně v centru), kde bych si je mohl vyzkoušet.

Neporadil by mi někdo zkušenější :)?

Díky, Rosťa

Odesláno
  V 12. 3. 2014 v 18:50, Sedlin napsal:

tyvoe, když zkusmo napíšu do tlamy gůgla "Steinhart v praze" vyblije to na mě chronoshop, aneb UTFG

to je tak, když někdo u psaní nepřemejšlí... :lol2:

Odesláno

Pokud ti prijde tech dvacet minut tramvaji z centra prilis, obavam se, ze ti neni pomoci. V CR je nikdo jinej neprodava. Teda neda mi to si nerejpnout, par clenu tady si jelo pro hodinky za ocean:)

Odesláno
  V 13. 3. 2014 v 6:45, rosta88 napsal:

"prodejnu v Praze (ideálně v centru)", nevim, jestli Vám přijde Na Petřinách uplně centrum Prahy... spíš mi šlo o Prahu 1, 2 ;)

Zkus Dušáka, Carollinum nebo hned vedle Nespresso v Pařížský je Steinhart Boutique.

Odesláno
  V 13. 3. 2014 v 8:40, bandicoot napsal:

Zkus Dušáka, Carollinum nebo hned vedle Nespresso v Pařížský je Steinhart Boutique.

My se tam často motáme mezi jednou a druhou ranní, když jdeme z Bugsy's. Ale to mají zavřeno, tak pak jdeme do KFC pro žlučníkový záchvat...

Odesláno
  V 13. 3. 2014 v 6:45, rosta88 napsal:

"prodejnu v Praze (ideálně v centru)", nevim, jestli Vám přijde Na Petřinách uplně centrum Prahy... spíš mi šlo o Prahu 1, 2 ;)

Jednoznačně Chronoshop. Co je v tom za problém tam dojet? A hlavně - tam si nákup hodinek skutečně užiješ. Tedy, pokud o to stojíš.

Odesláno
  V 13. 3. 2014 v 8:40, bandicoot napsal:

Ja videl myslim Steiny i v Palladiu ... :-)

Odesláno

Skutečný chronomagor by pro vyhlédnuté hodinky šel světa kraj. Ale z centra do Střešovic, to už je vážně za hranou :-)

Odesláno
  V 15. 3. 2014 v 13:09, JohnDoe napsal:

Skutečný chronomagor by pro vyhlédnuté hodinky šel světa kraj. Ale z centra do Střešovic, to už je vážně za hranou :-)

:D no, veru. A tie ulice... Na dělostřílnách, okolo samé batérie, človek aby si so sebou zobral aspoň Wanderera s nejakou základnou výbavou...

Odesláno

Krom toho jede tramvaj skoro bez přestupu. Jestli máš net, tak si po cestě čti chronofórum a máš vystaráno. Já tam jel jen proto aby si  moje Steiny poslechli, jestli neni hnutej rotor...  :flex:  :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Jak pisou vsichni,chronoshop jedinej prodejce.co resis sedni na tramvsj a delostrelcu nemin.ja se jel pouze podivst 100 km a odnesk jsem aspon nejaky remeny

• po měsících...
Odesláno

...ja si také udělal menší výlet za Steinharty. 100km x 2 a pohoda, teď už vím jak vypadají na živo

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...