Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

už jsem je viděl na instagramu, ale musím je pochválit i zde. Ty 104ky jsou moc pěkný hodinky, jediná jejich nevýhoda je, že bych nevěděl jestli zvolit St Sa I nebo St Sa A :D

Odesláno

Občas o nich přemýšlím, že si je zase pořídím a uzavřu tím kruh tady na chronomagu:-) Tím vlastně potvrdím první volbu a jen sečtu zbytečně utracený peníze:-D

Odesláno

Panove, diky za komentare.

Ony ty hodinky jsou krasne univerzalni, daji se hodit na nato, na kuzi, na tah a porad vypadaji dobre. Co me trosku mrzi, a to byl taky duvod proc jsem uvazoval o prodeji, je jen namalovany cifr a hodne nachylny AR. Na tehle kuzi me ale zase uhranuly, takze jeste nechavam

• po měsíci...
Odesláno

Tohle jsou moc povedený hodinky. Navíc vypadají skvěle nejen na fotkách, ale i ve skutečnosti. Já sám jsem po nich již opakovaně pokukoval. Naposledy minuly týden u německých sousedů. Jenže, to bych nejprve musel pustit neco z toho, co aktuálně zabírá mou hodinkovnici. A vybírat co by to mělo byt, by byl porod.. Už teď to co jsem dával k prodeji bylo náročné rozhodovani, a snad od toho budu mít chvilku pokoj - takže Andy, a ostatní majitele tohoto krásného kousku - ne, ze vás napadne je dávat do prodejní sekce!! ;-)

Odesláno

Ještě jednou gratuluju a užívej tyhle výborné hodinky!

Ondro, dík. Zdá se, že jsi mi poradil dobře. Sice je mám teprve třetí den, ale už jsme si na sebe celkem zvykli :-) A přesnost do +1 denně, to je to co já potřebuju!

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Po zhruba půlročním občasném nošení si je nemůžu vynachválit. Nevadí mi na nich vůbec nic a pořád si myslím, že to jsou nejlepší hodinky z kategorie "za rozumnou cenu".

Co mě ale trochu štve jakožto puntičkáře, že mi po celou dobu šly absolutně přesně bez že jakékoliv odchylky, ale včera se najednou bez jakékoliv příčiny začaly zpožďovat. Včera večer jsem je seřídil, ale teď už jdou -5s. Jsem zvědavý, jestli se to zase srovná.

Upraveno uživatelem patprom

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...