Kristian.nov Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Honem honem ať můžu začít plakat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 ...asi to s nim seklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 15. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Právě jsem s ním mluvil, slíbil něco na večer, jo, a že jsou moc hezké. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Hodinky jsou fakt parádní - jsem nadšen. Ještě jednou díky Zekone!! A omluvte mé fotografie, foťák je dobrej, chyba je jinde. Cesta z krámu přes václavák: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a doma ještě jednou rozbalení: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta krabička je jediný slabší článek, který jsem zatím našel. Ale co je dokonalé. Mám z nich fakt radost. Teď je budu měsíc venčit v Bavorsku a pak se uvidí, jak práce Eltonu obstála. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Ach jo, tak už lituju. Přenádhera, kluci ať sloužej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Infarktové fotky! Díky moc! Pánové máte to krásný.Zekone, musim smeknout před tou datumovkou, byl jsem přesvědčen, že to nebude vypadat dobře aopak je pravdou, jedna z nejmíň nápadných datumovek co jsem viděl. :notworthy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 15. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Paráda, už ať je čtvrtek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Parada, skoda ze nemaj puvodni krabicku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Parada, skoda ze nemaj puvodni krabicku.To neni zas takovy problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 (upraveno) S němým úžasem vyjadřuji velká slova uznání a zároveň přeji novým Orlíkům dlouhověkost a jejich majitelům ať si jich taktéž dlouhověce a ve zdraví, pohodě užijí Těm kteří zoufají bych rád připomenul projekt Orlík NoDate, který se pomalu, ale jistě rozjel EDIT: mají a nebo nemají antireflex? Zdá se mi, že venku se v nich div neleskne celý Václavák, ale možná zdání klame... Upraveno 15. června 2014 uživatelem neus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 zatial to vyzera ze budem spokojny(co sa mi nestava casto) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Mají vnitřní antireflex, ne vnější. Takže odráží, ale méně. Ještě jsem sem nedal odvrácenou tvář: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Že já blbec byl tak dlouho pryč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Že já blbec byl tak dlouho pryč... Nojo, říkal jsem si, kde je Tě konec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Mě bych pak taky nějakou limitku, jen to potřebuju ještě trochu dotáhnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Chlapi, a ten váš ciferník, to je mat nebo pololesk? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Dle mého mat - stejně jako na původních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Fakt se povedly!... Se slzou v oku ale musím připomenout, že číslo 7 budu nucen hned pustit... Tak kdyžtak SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 konstatujem ze vyzeraju velmi pekne. skoda ze som sa vcas nezapojil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2014 Tak ještě doplním na lepší usínání Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nevím, jak vám, ale mně se usínat bude určitě líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se