Návštěvník Alda Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 (upraveno) Ja jsem na korunky obvzlast haklivy. Déčka po cca 6 letech maji korunku, tubus puvodni. Po 5 letem servisu ji zrejme Konrad vyhodnotil jako plne funkcni a tubus taky.Marinemastery jsem po par dnech noseni hodil pod optiku, vysrouboval korunku a prohlizel kvalitu a stav zavitu Vyrezany je kvalitne a ostry jako britva, zatim. Jinak se ridim pokyny Ikuo Tokunaga. Hodinky poradne odmocit, nechat uschnout, vysroubovat korunku, na zavit nanest malinko tuku , zasroubovat, vysroubovat a je postarane. Upraveno 20. června 2014 uživatelem Alda
Hasňa Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 (upraveno) Davas tam Heru? Ten argument s deseti jihoamerickymi, neautorizovanymi hodinari je nejvetsi vtip, jaky jsem tu za posledny tyden cetl. Upraveno 20. června 2014 uživatelem Hasňa
tmoris Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Neodpojovani natahu mi prijde jako takovy nepekny nesvar, bohuzel jim vsak trpi i treba inhouse iwc co mam..
Hasňa Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 (upraveno) I ten muj. Ale aspon to ma macatou korunku a velky bytelny zavit s jasne definovanym chodem, zadny pocit rezani noveho zavitu vedle toho stareho. Tady se kvalitne manik rozplyva nad Damaskem. Even the crown is made the Damasko way. I can say, without hesitation, that it is the smoothest screw down crown I have ever used in my life. This is because, unlike the vast majority of modern watches, the crown decouples when being screwed in?that is to say, it does not wind the movement while you are locking it. The result is much less effort required to tighten the crown. Most manufacturers would be satisfied with that design, but not Damasko. They continued to over-engineer their crown, utilizing the same super hard steel as the rest of the case. Furthermore, the crown shaft is lubricated by Damasko?s proprietary lubrication cell, which decreases friction and wear, and also contributes to the silky-smooth action I mentioned earlier. http://wornandwound.com/2014/05/19/damasko-dk14-dk15-review/ Upraveno 20. června 2014 uživatelem Hasňa
cali Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 No nechcel som najprv, ale ked Hasna si neda s tym Konradom pokoj. ..... Ta bajna damasko korunka by sa do orlikov vobec nehodila. V puzdre podla mna jednak pravdepodobne ani nie je dost hrubky materialu aby sa tam vosiel ten superpatent krcku a hlavne zvonku by tak masivna korunka designovo hodinky uplne sprznila. Medzi nami podla mna przni aj tie Damaska, je totiz moc dlha a zbytocne vycnieva. Damaska aspon maju to stastie ze su celkovo vacsie, ale na orlikoch by to nevyzeralo ako hodinky s korunkou ale korunka s hodinkami. Obecne podla mna orlikom srobovaciu korunku vobec netreba, menej je proste niekedy viac. Korunka aka je na Elton Sport by Orlikom podla mna stacila uplne v pohode.
Hasňa Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Ta bajna damasko korunka by sa do orlikov vobec nehodila.To tu nikdo ani nenavrhuje, je jasne, ze to techto retro hodinek je to asi neprenosne. V puzdre podla mna jednak pravdepodobne ani nie je dost hrubky materialu aby sa tam vosiel ten superpatent krcku a hlavne zvonku by tak masivna korunka designovo hodinky uplne sprznila.O tom zadna, to je jasne. Medzi nami podla mna przni aj tie Damaska, je totiz moc dlha a zbytocne vycnieva.No, s tim nesouhlasim, zadne vycnivani se, podle me, nekona. Damaska aspon maju to stastie ze su celkovo vacsie, ale na orlikoch by to nevyzeralo ako hodinky s korunkou ale korunka s hodinkami.Jo, to, jak rikam, je jasne. Obecne podla mna orlikom srobovaciu korunku vobec netreba, menej je proste niekedy viac. Korunka aka je na Elton Sport by Orlikom podla mna stacila uplne v pohode.S tim taky souhlasim. Originaly Orliky taky nemeli sroubovaci, ne? Nez blbe, to radsi vubec. Navic by to bylo vernejsi originalu.
zekon7302 Odesláno 20. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Trošku jsem si hrál s řemeny, už zbýva jediné, něco si ušít. Rios Bass, dost dobrý, vzhledem k delším nožkám, sedí asi nejlíp, ale ne a ne si sednout na ruku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Žralok, super ale už je nějakej scvrklej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a nakonec, chromexcel, pohodlný ale nejsou to pilotky, že? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 (upraveno) Orlik nejsou pilotky?? Zil jsem v nejakem presvedceni, ze Orlik jsou prave nejpilotkovatejsi pilotky! Uz podle nazvu, ale hlavne podle historie, vzniku, puvodni filozofie. Nebo ziju leta letouci v nejakem velkem omylu? Upraveno 20. června 2014 uživatelem Hasňa
tmoris Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Je to replika seamasteru,takze potapky
Hasňa Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Aha. Tak to byl omyl. Myslel jsem ze Orliky v limitovane serii dodali pilotum CSA. A ony to asi nebyly Orliky, asi to nebyl Prim a asi to nebylo pilotum CSA. :-) Prim posledni dobou vubec nesleduju a tohle je vysledek. Tak potapky, jo? No ok, dejme tomu. Ja bych mel sice o potapkach asi jine predstavy, ale dejme tomu. V piskovane verzi na sedem NATO, ta jejich "army" verze, to jsou asi nejpeknejsi soucasne Primky, tak to nechme bejt. :-)
huhu4d Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Jezis ste sa tej korunky tu chytili. Len som chcel povedat, ze to chce zvyk. Ja som zvyknuty na rolex zavit ktory ma riedsie ( od slova riedky ) zavity. Ako som povedal hodinky su to suprove, je ich na svete len 17ks a su nase vlastne...
cali Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Ale to neznamena ze tu nemozme prediskutovat zlepsovaky pre limitku 2015.
baza Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Ten Rios Bass jim sluší (už jsem koukal do strapshopu - mají skladem). Ještě jeden můj pokus: (Rios echt Juchten)
zekon7302 Odesláno 20. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Aha. Tak to byl omyl. Myslel jsem ze Orliky v limitovane serii dodali pilotum CSA. A ony to asi nebyly Orliky, asi to nebyl Prim a asi to nebylo pilotum CSA. :-) Prim posledni dobou vubec nesleduju a tohle je vysledek. Tak potapky, jo? No ok, dejme tomu. Ja bych mel sice o potapkach asi jine predstavy, ale dejme tomu. V piskovane verzi na sedem NATO, ta jejich "army" verze, to jsou asi nejpeknejsi soucasne Primky, tak to nechme bejt. :-)To byl Longines, s těch současných máš na mysli asi tohle http://www.prim.cz/hodinky-detail.php?id=11403&men=6 , rozměry příšerné(pro mně). Jinak původní byli určené pro armádní potápěče, stejné pouzdro akorát pískované.
Anela Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Trošku jsem si hrál s řemeny, už zbýva jediné, něco si ušít. Rios Bass, dost dobrý, vzhledem k delším nožkám, sedí asi nejlíp, ale ne a ne si sednout na ruku.DSCN0459.JPGDSCN0460.JPG Žralok, super ale už je nějakej scvrklej.DSCN0462.JPG No a nakonec, chromexcel, pohodlný ale nejsou to pilotky, že?DSCN0465.JPGzralok zralok zralok!!!!! podle me k potapkam, navic orlikum jedine zralok! ps. ikdyz preferuji kuzi pred vsim ostatnim, tak u techto orliku se mi moc libi i ta seda guma
Hasňa Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Jo, ty mám na mysli. 42 mm příšerný rozměr? No, dobře, no.
bandicoot Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Mně se na Orlíkách osvědčil šedý vlkouš... Je to ulítlý, ale tak nějak sedí. Byť ryba, tak do vody to ale není...Zítra pro osvěžení paměti nafotím. Aspoň se s nimi po půl roce pomazlím...
zekon7302 Odesláno 20. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Jo, ty mám na mysli. 42 mm příšerný rozměr? No, dobře, no.42 mm ještě ujde ale těch 54.3mm je teda dost, a byli u toho modelu všelijaké problémy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se