straspol Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 a taky máte takovou výbavu? DSC_0984.JPGNooo, tak to taky dozráváš pro pěkný, malý, útulně vypolštářovaný pokojíček se síťovým lůžkem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Straspol: Problém? Holky mají na každý den v týdnu kalhotky s vyšitým dnem. Zekon má místo toho sedm řemenů. Podle mě zajímavý způsob, jak udělat z hodinek day/date. Já bych si je jen nějak stylově seřadil. V pondělí bych začal černou gumou, optimistický hnědý řemen bych nechal na pátek nebo sobotu a zbytek doladil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 28. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Nooo, tak to taky dozráváš pro pěkný, malý, útulně vypolštářovaný pokojíček se síťovým lůžkem..tak takový pokojíček už mám, akorát bez sítě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2014 Straspol: Problém? Holky mají na každý den v týdnu kalhotky s vyšitým dnem. Zekon má místo toho sedm řemenů. Podle mě zajímavý způsob, jak udělat z hodinek day/date. Já bych si je jen nějak stylově seřadil. V pondělí bych začal černou gumou, optimistický hnědý řemen bych nechal na pátek nebo sobotu a zbytek doladil.No, taky máš pěkně rozvinutý chronosyndrom. Moooc pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Tak líp už to neumím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Začal nejvyšším levelem,smekám no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 ... a tím jsem i skončil. Teda ještě ty renomované Igeny. To jsou dvoje Primky, které mě berou. Jiné naštěstí (zatím) ne... Každopádně díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 ... a tím jsem i skončil. Teda ještě ty renomované Igeny. To jsou dvoje Primky, které mě berou. Jiné naštěstí (zatím) ne... Každopádně díky!Tak to Ti dám vědět na můj příští- totiž přespříští- Primprojekt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2014 Jaké Igeny Tome?Klidně SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micky Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Možná by nebylo od věci aktualizovat seznam vlastníků: 1. zekon73022. huhu4d3. baza4. Bert5. Viktor6. svkfan7. malda8. Micky9. Gunman10. hopsahejsa11. JZED12. cali13. Honza.manta14. Viktor15. Viktor16. Viktor17. Sinoba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Prosím, aby se přihlásilo číslo 14! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 (upraveno) Viktor dvoje prodával,napiš mu SZ.A třeba nový majitel chce být v anonymitě.http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/78044-prim-orl%C3%ADk-date-le-2014/ Upraveno 13. prosince 2014 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Já už mám jen pětku. Ostatní prodány na fóru, je to spíš věc kupujících, jestli chtějí být na seznamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Přesně tak, to je věc každého, jestli se přihlásí, takže upgradovaný seznam by měl vypadat takhle: 1. zekon73022. huhu4d3. baza4. Bert5. Viktor6. svkfan7. malda8. Micky9. Gunman10. hopsahejsa11. JZED12. cali13. Honza.manta14. ?15. ?16. ?17. Denjl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Dnes jsem viděl reklamu na nové Prim ORLÍK 38. Velmi mi připomínají tento projekt. Bombírované ručky, vteřinovka, okénko date bez orámování, černý cifr. jen datum je na 3 a bílý. 39900 Kč základ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Neměl být tento druh vteřinovky pouze pro naši limitku? Tím datumem to zabili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 No jasně, i v Eltonu chtějí zachytit Orlík vlnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 16. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Neměl být tento druh vteřinovky pouze pro naši limitku? Tím datumem to zabili.Ano, měl, už jsem to probíral s jedním váženým členem, zjistím podrobnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Tím datumem to zabili.Je to nějak nevyvážené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2014 Neměl být tento druh vteřinovky pouze pro naši limitku?Tím datumem to zabili.Už jsem se k tomu vyjádřil ve vlákně kamenná prodejna prim. Víc se k tomu asi říct nedá. Jedině, že by se Zekon jako autor projektu na to zeptal pí Krskové, jak je toto porušení limitky možné? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se