Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pan Zavřel je podivne divnej cituji z odkazu :

Klasické hodinky se strojkem z Japonska nebo Švýcarska (dle volby zákazníka), které sice bohužel nejsou natahovací ale plně automatické, překrývá sklíčko chránění safírem. :frusty:

Odesláno

Tak panové tohle by myslím šlo !!!

http://www.letemsvetemapplem.eu/2014/05/27/kairos-inteligentni-hodinky-25-000kc-ktere-nabidnou-klasicky-cifernik-rucicky/

autor článku : pan Zavřel je podivne divnej cituji z odkazu :

Klasické hodinky se strojkem z Japonska nebo Švýcarska (dle volby zákazníka), které sice bohužel nejsou natahovací ale plně automatické, překrývá sklíčko chránění safírem. :eek:

Odesláno

Jsou tu víckrát a jsou pořád stejně hnusný, když už si člověk bez Androida a jemu podobnejch za chvíli neutře ani zadek,tak pochopí,že třeba zrovna hodinky jsou jeho krásné hájemství.Nemam nic proti novátorství,baví mě postavit si počítač,hrát si s nákazou,stahovat ptákoviny do telefonů,tabletů,hrabat se v softu auta.Ale všechno má mít svoje hranice.Ale jestli se vám líběj,zahoďte svoje krásný hodinky a propojte se se základnou.Když už bych měl na něco takovýho chuť,asi bych volil tu sponu,ale nemám protože je stejně hnusná jak ty hodinky.

Odesláno

ultimatni demone tebe to zvedlo ze zidle.... me by nevadilo mit je chvilku doma... vyzkouset omakat a pak poslat dal :-)

:-) nezvedlo,já jsem děsnej lenoch,omakávej si co či koho chceš,o tom žádná :-),ale tenhle ryborak mi sedí ze všech vychytralejch kusů prostě nejmíň.Chápu,že je mnoho lidí,kteří technologii propojování nejen využijí,ale i potřebují,prostě bych místo tohohle paskvilu uvítalkomplet v quartzu,ale na sluneční napájení,myslim,že i tahle budoucnost v blízské době nastane.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahojte, 

narazil som na myslím prvé (ak sa mýlim, opravte ma) kombo mechanických hodiniek a seriózneho displeja: KAIROS

Vyzerajú celkom zaujímavo, aj keď na môj vkus trochu veľké (46mm x 16,5mm)... Vnútri Miyota 82S7 alebo Soprod A10BV-2, komunikácia so smartfónom cez BT 4.0... Viac asi na webe https://kairoswatches.com

watch_large_noReflection_msw_all.jpg

watch_large_noReflection_ssw_all.jpg

watch_large_noReflection_ssw_chrome_05.j

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...