Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 4. 11. 2014 v 16:47, Daemonultimate napsal:

Párádní, všechny, ale ten světlej je neuvěřitelnej, tyhle hoďky přímo vybízej k takovejm řemenům, o to víc se těším na ten tvůj ohlašovanej, to bude taky paráda. Sakra na tom světlym jsou to úplně jiný hodinky.

:clap: :clap: :clap:

Po pravdě jsem se ho nejdřív docela bál, ale nechal jsem se "ukecat" :) vlastně i u prvního nasazení jsem si tím nebyl úplně jistý, byl to přece jen dost velký rozdíl, ale je to perfektní a jsem vážně nadšený :clap:

A ten ohlašovaný....to bude teprve něco :eek:

V 4. 11. 2014 v 16:53, Pavel K. napsal:

Neskutečná paráda. Světlej je naprostá bomba :clap:

V 5. 11. 2014 v 7:36, Alda napsal:

Krasna prace.

To je, Spi se prostě vyznamenal a svýmy řemeny mě dostal už dávno  :notworthy:  už od chvíle co jsem zde na foru poprvé viděl jeho Maori řemeny jsem věděl, že něco takového jednou musím mít, pak jsem pořídil Magretky a bylo už tuplem jasno, k nim se nic lepšího vymyslet ani nedá. No a jak to dopadlo už všichni vidí :)

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 15. 11. 2014 v 18:53, Bells napsal:

Děkuju, jen škoda že s Magretkama se nefotí také takové kočky jako s Pamy :)

Souhlas s Nerem, tady je kočka jedna a ta převálcuje kupu ostatních .. Parádní vlákno a obdivuji věrnost jedněm hodinkam..

Jinak co se týká fotek, tak pokud takhle fotit "jen tak" tak by spousta lidi chtělo fotit "jen tak" :)

Odesláno

Já jsem to myslel tak, že Magrette nemá žádnou pěknou reklamu, nebo tak něco, strašně se mi třeba líbil kalendář z roku 2012 (snad se nepletu) kde nafotili ty jejich nekompromisní hodinky se slečnama a právě ta fotka NERA mi to připomněla, škoda že to magrette nemá :) Každopádně vám děkuju oběma a co se týče foceni jak já pořád říkám, foto pokus omyl, ale vážně, já jinak ani nefotím, všechno fotím několikrát, to nejlepší vyberu a pak ještě trošku pomůže PS :)

Věrnost je velká, ono by byla i blbost je prodat, jsou součástí celého příběhu, takže je nedám nikdy a to říkám bez nadsázky a i s onemocněním chronomagem vím, že ať přijde cokoliv, tak tydle doma zůstanou. Už měli nějaké kamarádky a ještě jich spoustu mít budou to je jasné, ale Magretky u mě budou už na vždy.

Odesláno (upraveno)

Ani jsem nevěděl, že jsi teď byl v Paříži, Michale.

Každopádně tohle město k romantickým zážitkům a tudíž i fotkám přímo vybízí. Čili - opět velká, mírně lechtivá paráda.

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem siwi
Odesláno
  V 27. 11. 2014 v 18:07, siwi napsal:

Ani jsem nevěděl, že jsi teď byl v Paříži, Michale.

Každopádně tohle město k romantickým zážitkům a tudíž i fotkám přímo vybízí. Čili - opět velká, mírně lechtivá paráda.

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

V 27. 11. 2014 v 19:31, Daemonultimate napsal:

Pěkný, ani jsme o tom nepokecali, Bellsi, Bellsi... :)

Taková trošku spontální a opravdu na rychlo akce, takže proto žádná zmíňka kluci :)

V 27. 11. 2014 v 19:58, organic napsal:

Příjemný set, opět pastva pro oči :)

Jsem rád, že se líbí, je to taková menší změna zase pro jednou :)

Odesláno
  V 28. 11. 2014 v 11:50, Bells napsal:

Co jiného říct, než směle do toho! :)

No znáš mě. Jsem spíš interiérový typ, ale z tohodle se asi nevykecám...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...