Jump to content

Recommended Posts

Posted

Od milej Ilonky Staller-ovej som kupil Seiko SRP455 aka Blue Monster.

Hodinky v super stave za vybornu cenu. Dokonca nebol problem mi ich poslat ani na Island. A nechcel ani prachy, kym hodinky nebudem mat v ruke - s cim som samozrejme nesuhlasil, a cvakol som ich okamzite. No priklad gentlemanskeho jednania, ako sa slusi a patri. Mnohi by sa mohli inspirovat...

Skvele jednanie, rychle odoslanie, 10 z 10.

Urcite nevajte s Ilonkou obchodovat :cheers:

F.

• 1 year later...
Posted

Přidávám se s kladným hodnocení, naprosto perfektní komunikace, bleskové odeslání ještě před tím, než mu dorazily peníze na účet.

Jediné negativum byla diletantská pošta, která doručení neúměrně protáhla, ale za to samozřejmě nemůže.

Hodinky jsou parádní a v perfektním stavu, takže za mě určitě doporučení všem ostatním.

Díky za obchod!!!

• 1 month later...
Posted

rychla dohoda, ustretove jednanie. A k tomu aj fajn pokec. Proste Top!

• 3 months later...
  • 9 months later...
  • 1 year later...
  • 2 months later...
Posted

Málem bych zapomněl. Domluva na výbornou; navíc mi vyšel vstříc s osobním předáním. Pohodový pokec a předávka. Prostě všechno v naprosté pohodě. Díky!

• 11 months later...
Posted

McStinger chcel silou-mocou cislo uctu a hned posielat peniaze, aj ked som este nemal ani len krabicu na zabalenie hodiniek :-)

Vsetko na jednotku, vrelo odporucam!

• 4 months later...
Posted

Děkuji moc - McStinger. V tomto případě se nejednalo o business, ale o pomoc/službu, která pro mě byla zcela dle dohody a zdarma vykonána, ač jsem pro tohoto člena cizím člověkem. Takže obrovsky doporučuji tohoto gentlemana fora a jsem mu nadále velmi vděčný.