F.B. Posted March 25, 2014 Report Posted March 25, 2014 Od milej Ilonky Staller-ovej som kupil Seiko SRP455 aka Blue Monster. Hodinky v super stave za vybornu cenu. Dokonca nebol problem mi ich poslat ani na Island. A nechcel ani prachy, kym hodinky nebudem mat v ruke - s cim som samozrejme nesuhlasil, a cvakol som ich okamzite. No priklad gentlemanskeho jednania, ako sa slusi a patri. Mnohi by sa mohli inspirovat... Skvele jednanie, rychle odoslanie, 10 z 10. Urcite nevajte s Ilonkou obchodovat F.
Hami8 Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 Přidávám se s kladným hodnocení, naprosto perfektní komunikace, bleskové odeslání ještě před tím, než mu dorazily peníze na účet.Jediné negativum byla diletantská pošta, která doručení neúměrně protáhla, ale za to samozřejmě nemůže.Hodinky jsou parádní a v perfektním stavu, takže za mě určitě doporučení všem ostatním.Díky za obchod!!!
Honza.manta Posted November 13, 2015 Report Posted November 13, 2015 Stejný obchod - nechtěl peníze, dokud hodinky nebudu mít v ruce. Nakonec jsme poslali oba okamžitě. Jednoduchá a rychlá domluva a pohodový obchod. Díky.
Begi Posted December 13, 2015 Report Posted December 13, 2015 rychla dohoda, ustretove jednanie. A k tomu aj fajn pokec. Proste Top!
Maxel Posted March 18, 2016 Report Posted March 18, 2016 Skvělá domluva a přístup při zprostředkovaném obchodu. Děkuju za to!
Hampejz Posted December 23, 2016 Report Posted December 23, 2016 Moc děkuju. Hodně super přístup. Vše na výbornou. Děkuju
Ace84 Posted July 12, 2018 Report Posted July 12, 2018 Děkuji za první společný obchod. Vše jak má být. Všem doporučuji a těším se i na příště.
LukeD Posted September 23, 2018 Report Posted September 23, 2018 Málem bych zapomněl. Domluva na výbornou; navíc mi vyšel vstříc s osobním předáním. Pohodový pokec a předávka. Prostě všechno v naprosté pohodě. Díky!
EpsteinBarr Posted September 5, 2019 Report Posted September 5, 2019 McStinger chcel silou-mocou cislo uctu a hned posielat peniaze, aj ked som este nemal ani len krabicu na zabalenie hodiniek :-)Vsetko na jednotku, vrelo odporucam!
969 Posted February 2, 2020 Report Posted February 2, 2020 Děkuji moc - McStinger. V tomto případě se nejednalo o business, ale o pomoc/službu, která pro mě byla zcela dle dohody a zdarma vykonána, ač jsem pro tohoto člena cizím člověkem. Takže obrovsky doporučuji tohoto gentlemana fora a jsem mu nadále velmi vděčný.
Recommended Posts