Leviathan Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 (upraveno) 500m dive watch,Limited Edition of just 350 pieces46mm 316L Stainless steel case (49mm if we are to include the crown-protection system).Edox 07 caliber that is a C.O.S.C-certified chronometer. Zdroj Upraveno 1. dubna 2014 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 jo, nejsou spatne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 prvni edoxy, ktere se mi opravdu libi... ta barevna kombinace se jim povedla! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Ty bych rád viděl naživo. Vypadají dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Vůbec bych netipnul,že se jedná o potápky od Edoxu.Zajímavá limitka,jak barevně,tak i tim lock systémem.Parádní korunka úplná škoda ji schovat.WR je až až.Mají heliák?Tipuju že ne a to je taky plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 nádherný hodinky, přesně můj vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Ten vzhled snese srovnání i s Doxama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 1. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2014 Inspirace starsim modelem + zajimava ochrana korunky... potapky proc ne. Jen ta velikost nic pro me.Zroj: http://rruegger.blogspot.cz/2014/03/edox-hydro-sub-north-pole.html http://www.hassin.co.jp/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Z divewatchconnection máme ešte jeden obrázok. Vyzerajú zaujímavo, v podstate základ ostáva z ich základného modelu HydroSub zo 60. rokov. Master Lock je patent Edoxu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Tak nastalo to,čeho jsem se obával,ta ochrana korunky platí vysokou daň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviakk007 Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Ja by som ich radsej videl v puzdre klasickeho tvaru, bez ochrany korunky. A max. 44mm, aby boli na moju ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Hezky !!! na léto bravurní frajeřinka !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Palec nahoru - mně se líbí a ta ochrana korunky je taky dobrý nápad. Jen mohly být o malinko menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 To mega slonie ucho je ulet, zlate pamy Inac su vydarene, fakt skoda skovavat taku paradnu korunku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 21. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2014 Mně se teda vůbec nelíbí. Master Lock dělá z pouzdra asymetrickou obludu zbytečně obřích rozměrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gio Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 prve epoxy zaujmave... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2014 Tady se s cigim rezchazim, nelibi se mi, takove neforemne, opuchle, jako kdyby mely nejakou nemoc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Altruista Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 Nějak extra jsem to nestudoval, ale spíš by mne zajímalo jak mají vyřešenou vodotěsnost. Je to zajímavý a orginální prvek, ale... Nebude ochrana korunky v reálu fungovat jako rezervoár na vodu, který budu muset nechat vytéci a vyschnout? Nebo je to sofistikovanější patent? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 dufam ze tan master lock nejak sofistikovane aretuje aj lunetu lebo inak je to len cetka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2014 (upraveno) O lunetě není ani zmínka a čim dýl na ně koukám,tim víc se mi nelíběj.Ale tohle je zajímavější čtení http://www.masterhorologer.com/2014/04/edox-hydro-sub-north-pole-limited.html Upraveno 26. dubna 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se