kubson Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Odesláno 22. května 2007 vypadaj jak planet ocean... az na tu korunku, samozrejme... ee, chce to vidět v reálu (podotýkám že jsem suma i PO měl v ruce )
roon Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Odesláno 22. května 2007 vypadaj jak planet ocean... az na tu korunku, samozrejme... ee, chce to vidět v reálu (podotýkám že jsem suma i PO měl v ruce ) přesně tak, jak už jsem psal tvar toho pouzdra je vpodstatě nemožné nafotit tak aby to vypadalo jako v reálu
safi Odesláno 22. května 2007 Nahlásit Odesláno 22. května 2007 vypadaj jak planet ocean... az na tu korunku, samozrejme... ee, chce to vidět v reálu (podotýkám že jsem suma i PO měl v ruce ) Jsou nádherné ....začínám plánovat nákup :-) mají velmi pěkně tvarované nožičky :-) jsou lehce podobné planet ocean ale jen lehce. Z počního profilu má pouzdro úplně jiný tvar:-)
mnovace Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 jo celkem se mi líbí ale nemají poněkud úzký tah.
pupik Odesláno 23. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. května 2007 Diverský hodinky... které jsou ty pravé, avšak pozor v Automatu protože tu v několika diskuzích pokukuji po Diverských hodinkách, tzn. NE že je na nich napsáno SUPER DIVER OCEAN atd. rád uslyším vaše a inspirativní názory. Měly by být 1) vodotěsné min do 50m (neboli odolné tlaku 6 barů), Voděodolnost se měří v barech (to je jednotka tlaku, 1 bar je ekvivalentní 1 atmosféře) tedy označené min 200M 2) robustní konstrukce 3) cenově dostupné 4) s dobře krytým sklem, a otočnou lunetou Za standard beru Seiko Monster, black/orange A co nove SEIKO Sumo? Hm vypadaj kloudně...
body3 Odesláno 23. května 2007 Nahlásit Odesláno 23. května 2007 Seiko orange monster, to je klasika a pro mé oči, krásná klasika
pupik Odesláno 24. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2007 myslim tak do 5000,- specifikuj cenovou dostupnost
pupik Odesláno 24. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2007 Hoši jedu se na tyden potapět a nebudu reagovat, tak dik za nazory a napady....Aloha
gandalf Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Odesláno 24. května 2007 A kolik si ten seiyajapan účtuje za dopravu? Líbí se mi tam Orient Star.
chose Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Odesláno 24. května 2007 A kolik si ten seiyajapan účtuje za dopravu? Líbí se mi tam Orient Star. Za dopravu nic.
gandalf Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Odesláno 24. května 2007 A kolik si ten seiyajapan účtuje za dopravu? Líbí se mi tam Orient Star. Za dopravu nic. Fakt? Dík.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se