Návštěvník Snow Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 BREMONT BOEING Watch Collection zdroj - Master-Horologer.com?
bandicoot Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Ta vteřinovka je zvláštní, nevím, jestli bych ji jako fanda do symetrie zvládl...
F.B. Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Jednoznačne ÁNO! Hlavne nechrono, tmavý ciferník. Toto nosím na tričku roky: F.
pebe Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 datum kvůli malému strojku/velkému pouzdru je hrozná, naopak tenká luneta jakoby tam nebyla, ta je parádní
Z. Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Hoši měli v Baselu moc pěknou výstavku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2014 Pouzdro,korunka,tlačítka,luneta,ručičky....všechno velká paráda,jen to datum,na tom se dohodnem asi všichni.Ale já bych ho i tak zkousnul.A ta vteřinka,sice má něco připomínat,ale taky mi tam ta půlka chybí.Pro mně horší než datumka.
Rainee Odesláno 8. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2014 Mě se líbí, jen to datum, jen to zatracené datum :-(. Mají i hezky zdobený rotor.
azraelsk Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 tie cierne chrona so subcifernimkmi su velmi podarene..pravdupovediac, ani ta biela verzia nie je na zahodenieakurat ta cenovka okolo 6 700 USD sa mi zda trosku ulet
bcmike Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Líbí se mi. Vteřinovka je super. Jedna z mých nejvysněnějších značek.
michal_45 Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 ... Pekne, opravdu moc ... Ale, ach jo, ta datumovka :-( ...
martar Odesláno 24. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2014 Zajímavý, tady mi ta vteřinovka vadí, a přitom na diverech Boschett Harpoon mi přišla jako super nápad...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se