Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Alda
Odesláno

ked pojdem okolo ti ich necham v atelieri - ako to mas s autorskymi pravami? :)

Zadne nemam. Moje fotky litaji internetem jak se jim zachce :)

• po měsících...
Návštěvník LukeD
Odesláno

Ha, tak už vím označení aneb Díky za oživení vlákna. :) Fakt pěkné je máš. I ta lumi je doslova a do písmene k nakousnutí. ;)

• po měsících...
  • Po roku...
Odesláno

Netuší niekto, koľko oficiálne stáli nové SBDX009 v roku 2003? Neviem sa k tomu dopátrať, a suma 315000 yenov, na ktorú som niekde narazil, sa mi dosť nezdá.

post-6480-0-60810000-1456223093_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

To mi neprijde nerealny,je to cca 70litru bez pripadnyho DPH,jasne,ze ted se prodavaj za mnohem vic...

BTW,stejnej list price mely Emperory,pokud se nepletu.Full titan case,monocoque,stejnej kalibr...

Upraveno uživatelem villain83
Odesláno

Mne spis prijde, ze na tu dobu to musela byt docela raketa, preci jenom uz je to docela davno...to pak ty dnesni ceny nejsou zas tak ustreleny...docela by me jeste zajimalo kolik staly v dobe vydani SBDX003

• Po roku...
Odesláno

Kde jsi je sehnal? Já hledám a hledám a stále nenacházím (a to by stačil slušný stav - nemusí být ani v NOS). Už jsem trochu rezignoval, ale vidím že naděje stále žije :)

Odesláno

yahoo aukce, nahodou tam za posledni mesic probehly 2 kousky

Kde jsi je sehnal? Já hledám a hledám a stále nenacházím (a to by stačil slušný stav - nemusí být ani v NOS). Už jsem trochu rezignoval, ale vidím že naděje stále žije :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...