Langoniery Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Nevím zda to patří sem do tohoto vlákna, snad neporušuju pravidla. Nejsou to tak úplně nový hodinky (věk odhadují na 20let), ale jsou moje první. Ležely v šuplíku bez užitku, tak jsem si řekl, že je to škoda. Dal jsem je tedy hodináři na vyčištění a výměnu tahu a sklíčka. Výsledek je níže na obrázku. PS: Ani nevím co to je přesně za model ze zadu je uvedeno toto: LH L469731
ggrand Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Hmm, ta barva ciferníku je magická. V kombinaci se zlatýma indexama je to hardcore oldschoolovina Škoda lumi na 12 Gratuluju.
FraK Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Tak ty jsou moc pekny. Udelal jsi dobre, ze jsi je vratil do hry. Diky za fotku.
Daemonultimate Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Z toho AAA na cifru bych se po...,ale to má jiný důvody než hodinářský.Každejch je škoda,který ležej ladem dojebaný v šuplíku,tyhle nejsou výjimkou.Pěkná barevná kombinace,hra lesků musí bejt supr.
Luk Odesláno 6. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Nerozumím tomu dni FRI5 4 ??? Jakou je to řečí?
Langoniery Odesláno 6. dubna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2014 Hmm, ta barva ciferníku je magická. V kombinaci se zlatýma indexama je to hardcore oldschoolovina Škoda lumi na 12 Gratuluju. Tak ty jsou moc pekny. Udelal jsi dobre, ze jsi je vratil do hry. Diky za fotku.Děkuji :-) Z toho AAA na cifru bych se po...,ale to má jiný důvody než hodinářský.Každejch je škoda,který ležej ladem dojebaný v šuplíku,tyhle nejsou výjimkou.Pěkná barevná kombinace,hra lesků musí bejt supr.Jj v realu se to leskne opravdu moc pěkně, škoda, že to nejde předat fotkou z mobilu :-/ Nerozumím tomu dni FRI5 4 ??? Jakou je to řečí? datum.jpgZ mýho dosavadního zjištění (Fri - Friday, 5 - den v týdnu (pondělí má jedničku u sebe), 4 - datum)
Kluk jako buk Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Už jsem ti to říkal osobně, ale jsou skvělý a ten cifr je fakt parádní, na živo ještě lepší.
Jeronimo Odesláno 23. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2014 Dial je pěkná laguna. Zkusil bych jim dát kožený řemen a hodinky budou o level výš. Trošku se ti sem vetřu, neva? V dávných dobách jsem nosil černé.
Langoniery Odesláno 25. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2014 Už jsem ti to říkal osobně, ale jsou skvělý a ten cifr je fakt parádní, na živo ještě lepší. Díky! Dial je pěkná laguna. Zkusil bych jim dát kožený řemen a hodinky budou o level výš. Trošku se ti sem vetřu, neva? V dávných dobách jsem nosil černé. Vůbec nevadí. Jsou moc pěkné! :-)Nad tím řemenem popřemýšlím. Kdybych se rozhoupal, tak hodím sem foto :-) Ještě jsme kdysi měli se zelenou barvou ceferníku, ale ty jsou už zřejmě ztráceny navždy.. :-/Nějak takto (foto z netu):
kubajznik Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Nevím zda to patří sem do tohoto vlákna, snad neporušuju pravidla. Nejsou to tak úplně nový hodinky (věk odhadují na 20let), ale jsou moje první. Ležely v šuplíku bez užitku, tak jsem si řekl, že je to škoda. Dal jsem je tedy hodináři na vyčištění a výměnu tahu a sklíčka. Výsledek je níže na obrázku. PS: Ani nevím co to je přesně za model ze zadu je uvedeno toto: LH L469731 Výborná barva ciferníku
PetrL Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Z toho AAA na cifru bych se po...,ale to má jiný důvody než hodinářský.Každejch je škoda,který ležej ladem dojebaný v šuplíku,tyhle nejsou výjimkou.Pěkná barevná kombinace,hra lesků musí bejt supr.Co znamenají ty tři áčka? To je označení modelu, či co? Kamarád má podobné orienty, kde místo třech A jsou tři hvězdičky, tak mě jen napadá jestli oboje nemá nějaký hlubší význam? Jinak hodinky jsou fakt krásný.
Jeronimo Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 Přesně už nevím, ale označení by se mělo týkat WR.
zarkow Odesláno 26. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2014 k těm třem hvězdám jsem našel toto:Originally introductory model of a mechanical watch made ??for export "Three Star". However, the model of South America and the Middle East in recent years sold in Japan of boutiques and grocery stores, now has fire in popularity. Vivid color, exotic design, also incorporates a unique charm, such as cheap toys sensation in Japan model, new lineup has one after another appeared. viz http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&ei=ywKFTrC2NOPo0QGt8On1Dw&hl=en&prev=/search%3Fq%3DOrient%2BThree%2BStar%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26hs%3Dcb6%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26prmd%3Dimvns&rurl=translate.google.com&sl=ja&u=http://www.orient-watch.jp/product/category/%3Fcategory_id%3D64&usg=ALkJrhi51i35CWk7M7ebY1MYOtxOy3OwVQ Tři ačka můžou být třeba něco podobného předchozí těm hvězdám... Ale to je jen můj skromný úsudek...
Langoniery Odesláno 27. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 Mám opravdu velkou radost, že se hodinky líbí :-)) Jinak ohledně AAA jsem našel toto (vpodstatě to co uvádí zarkow):citováno odsud:http://forums.watchuseek.com/f410/3-star-royal-orient-star-592879-2.htmli e-mailed orient watch co. and here is the reply:Dear Sir,Thank you very much for your inquiry.Though exact data is not remained, it is supposed that we started selling 3-star series in mid to late of 1970?s as standard line of automatic watches with reasonable price.At first, mainly in Chinese market, we featured AAA mark in automatic watches with crystal glass and plastic glass was featured to 3-star series. Then AAA was gradually united into 3-star, in which mineral glass became featured.These three stars symbolize ?quality?, ?design?, and ?price?.Though wrist watch majority has shifted into quartz watches since 80?s, 3-star line survived under the circumstances especially in developed countries because operation without battery was respected.We hope we could answer your question.Best Regards,ORIENT WATCH CO., LTD.
Jeronimo Odesláno 27. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2014 No, dyť sem se skoro trefil.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se