Přejít na obsah

Seiko orange monster

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tož dnes jsem si vyzdvihl na poště tyto krásky.

Myslím si,že je netřeba zde moc představovat,jen něco málo:

automatický strojek cal.7S26

masivní ocelové pouzdro,taktéž tah včetně překlápěcí přezky a extenzí

vodotěstnost 200M,šroubovací korunka,otočná luneta,sklo hardlex

a perfektní lumi která mne neskonale překvapilo

Tož nějaké rychlo foto a jdu se zase kochat

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Pěkné to máš, tak si je užívej :)

Ale pořád nevím, jestli se mi oranžové líbí víc nové nebo staré... 

Díky ;) ,jinak mě se líbí oba dva.Ale první jsem chtěl vyzkoušet tyto.Po té,uvidíme.

Odesláno

Ten cifr je moc pěkný. Luneta si přímo říká o škrábance. Bych měl vytahanou levou ruku, kdybych je dlouhodobě nosil, kolik váží  :)?.

Taky mne dostal Jirko,ta oranžová se mi strašně moc líbila v jednom hodinářství.Mě se nezdají moc těžké,nosil jsem větší závaží,ale zvážím je a uvídíme :)

Odesláno

Pěkné, ať slouží co nejlépe! Pro dobrou lumi a vodotěsnost mám velkou slabost... 

Odesláno

Hmmmm, no jo stará dobrá "indexová" klasika. Parádní kauf! Gratuluji a ať douho slouží! BTW - lumi je zatím nepřekonatelná i když by šla nafotit i lépe :) - zde je s dovolením foto vystihující lepší lumi - podotkám, že není nijak přisvětlené, je to foceno autenticky. Také jsem z nich pořád nadšen a s oblibou je beru na ruku - mé nejtrvanlivější a první hodinky :)

Odesláno

Nechat dvacet hodin odležet,vytáhnout korunku a potom opatrně..........tak nějak to u toho non-hackingu je,už z toho blbnu,jak je na fóru vidět je nás dost,tak gratulace k pěknejm oranžádám.Jo a mesh jim perfektně padne,tak jenom kdyby ses nudil :-)

Odesláno

Já plánuji, že pořídím svým černým nějakou pěknou gumu ... máte tipy včetně barevných kombinací? Klidně do SZ :) . Barvám se meze v rámci dobrého vkusu nekladou. 

Odesláno

Hmmmm, no jo stará dobrá "indexová" klasika. Parádní kauf! Gratuluji a ať douho slouží! BTW - lumi je zatím nepřekonatelná i když by šla nafotit i lépe :) - zde je s dovolením foto vystihující lepší lumi - podotkám, že není nijak přisvětlené, je to foceno autenticky. Také jsem z nich pořád nadšen a s oblibou je beru na ruku - mé nejtrvanlivější a první hodinky :)

Perfektní fotečka.Lumi je fakt parádní.Včera jsme byly v kostele a svítili báječně.Raději jsem je schoval pod rukáv.Jsem zvažoval na chvíli,že je cvaknu,ale p.faráři by ze mne asi šlahlo :)

Já jsem tu první fotku cvakl narychlo,jen po mírném na svícení.Časem se pokusím o lepší ;)

Zatím jsem s nimi nadmíru spokojen.

Dokonce jsem si k nim objednal orange isofrane.Tah si nechám na zimu.

Odesláno

Nechat dvacet hodin odležet,vytáhnout korunku a potom opatrně..........tak nějak to u toho non-hackingu je,už z toho blbnu,jak je na fóru vidět je nás dost,tak gratulace k pěknejm oranžádám.Jo a mesh jim perfektně padne,tak jenom kdyby ses nudil :-)

Díky,zatím si užiji gumu až příjde.Na podzimek zkusíme mesh a uvidíme ;) 

Odesláno

Perfektní fotečka.Lumi je fakt parádní.Včera jsme byly v kostele a svítili báječně.Raději jsem je schoval pod rukáv.Jsem zvažoval na chvíli,že je cvaknu,ale p.faráři by ze mne asi šlahlo :)

Já jsem tu první fotku cvakl narychlo,jen po mírném na svícení.Časem se pokusím o lepší ;)

Zatím jsem s nimi nadmíru spokojen.

Dokonce jsem si k nim objednal orange isofrane.Tah si nechám na zimu.

Děkuji, nepotřbovala ani upravit, jak jsem psal :) , svítí samy. Jinak když jsi u toho kostela, já byl dneska v katedrále sv. Víta a chtěl jsem jednu interiérovou fotku, ale bylo tam tolik lidí, že mě nálada přešla. Nicméně dneska jsem je po delší době ponosil a dělají mi radost, jako kdybych je koupil včera :) . Také řeším čím je oživit, vymýšlím nějaké NATO, ale protože bych chtěl nějakou letní výraznou barvu, tak by mi na tyhle experimenty spíš posloužily Oranžády. Ale neva, něco na ně dám.

Kdybys měl zájem, tak pár dnešních slunečních fotek je v mé "galerce" nebo "co máte na ruce" :) . Už se těším na fotku s pomerančovým ISO :) , tak se pak pochlub.

Odesláno

Včera jsem fotil s gumou.Jim sedne,myslím že isofrane se k nim bude hodit perfektně.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...