Viktor Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Na druhý pohled se mi tam zdá moc minutových indexů, stačily by ty na ciferníku, k tomu bych raději udělal GMT lunetu 1 - 12, s vyznačením půlhodin tečkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 17. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Já jsem hodně zvědavej na tu SuperLuminovu. Když je tam posun ve šroubovací korunce, proč by nemohl být posun i v lumi.... Jinak na druhý pohled je opravdu divná ta mezera mezi indexama na cifru a pouzdrem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Ty fotky jsou teda sileny, uplne to ty hodinky zabíjí Ale i tak to neni zadna slava, hlavne proporcne.Ale svoje zakazniky si to myslim najde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Prvni co mě napadlo, proc to nekdo fotil mobilem. Pokud to ma byt promo material k hodinkam za 50k, tak by to melo trochu vypadat. To i avon umi lepsi U tech bilych neni vubec videt luneta, hlavne z toho leze ten pretahnutej lumibod a nevim proc, pripomnelo mi to seiko samurai. Velka lumi na ruckach se taky nelibi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 První co mě napadly když jsem viděl ten cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 První co mě napadly když jsem viděl ten cifrU Ocean II ti dají i safírovou lunetu, a za nějakých 13.tis., 50 je moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Za mě ne. Stále nejhezčí novodobé Primky z Eltonu zůstávají ES 2012. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 (upraveno) Je to posun u nejlepšího primáckýho sportovního modelu, otázka, jestli správným směrem. Ztratily část české vintážnosti a tím identity, ale získaly módní globální universální optiku. Plastický ciferník by měl být hogofogo, proporce zůstaly myslím (téměř) stejné, ale giloš mate, mně osobně kapku vadí, že zdůrazňuje kratší datumku vůči indexům , ale jinak se mi to líbí, i s těmi opravdu nějak výraznějšími minutovými indexy - řekl bych tak trochu jak rolex explorer ze sedumdesátých let Ručky ( zejména vteřinovka) jsou pořád nedostatečně dlouhé, ale gilošování to možná opticky vylepšuje, ale ještě víc vyniká nepatřičnost lumi obdélníku na klínových hodinkách. Vidím to lepší, než nový orlík, a to o mnoho. Šroubovací korunka bude prubířský kámen precizního zpracování - to si tedy elton troufá. Inspirace novými FF je okatá, ale nevnucuje se, to chválím, to je s citem. A cena jde dolu, což je jistě posun správným směrem. Upraveno 17. dubna 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 PADESÁT ??????????????????????????????????????? :eek: :eek: :lol2: :lol2: NOJO, NIC NOVÉHO POD SLUNCEM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Perun73 Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Tož úplně vošklivý nejsou. Mám ale pocit, že byly zplozeny z nečistého spojení gramodesky a manometru od kotle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Je to posun u nejlepšího primáckýho sportovního modelu, otázka, jestli správným směrem. Ztratily část české vintážnosti a tím identity, ale získaly módní globální universální optiku. Plastický ciferník by měl být hogofogo, proporce zůstaly myslím (téměř) stejné, ale giloš mate, mně osobně kapku vadí, že zdůrazňuje kratší datumku vůči indexům , ale jinak se mi to líbí, i s těmi opravdu nějak výraznějšími minutovými indexy - řekl bych tak trochu jak rolex explorer ze sedumdesátých let Ručky ( zejména vteřinovka) jsou pořád nedostatečně dlouhé, ale gilošování to možná opticky vylepšuje, ale ještě víc vyniká nepatřičnost lumi obdélníku na klínových hodinkách. Vidím to lepší, než nový orlík, a to o mnoho. Šroubovací korunka bude prubířský kámen precizního zpracování - to si tedy elton troufá. Inspirace novými FF je okatá, ale nevnucuje se, to chválím, to je s citem. A cena jde dolu, což je jistě posun správným směrem. Cena jde sice dolu,ale furt je nesmyslna,a to doslova.Nebudeme se tady hadat o cenovy politice Eltonu,pac to tu bylo probrano nescetnekrat a nema to smysl.Kolik,ze ma tohle forum registrovanych clenu???Jsem zvedav,kdo se s nimi pochlubi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 'Šroubovací korunka byla kdysi pro výrobce skutečně prubířským kamenem, ale od doby, kdy existujou v Číně stovky a možná tisíce firem, které to hravě zvládnou, nevidím v tom již nic exkluzivního. A kdyby přece jen něco u nás nešlo, dopravné z Číny již dávno nestojí tolik, co dříve. Říká se tomu manufakturní kooperace.Je to posun u nejlepšího primáckýho sportovního modelu, otázka, jestli správným směrem. Ztratily část české vintážnosti a tím identity, ale získaly módní globální universální optiku. Plastický ciferník by měl být hogofogo, proporce zůstaly myslím (téměř) stejné, ale giloš mate, mně osobně kapku vadí, že zdůrazňuje kratší datumku vůči indexům , ale jinak se mi to líbí, i s těmi opravdu nějak výraznějšími minutovými indexy - řekl bych tak trochu jak rolex explorer ze sedumdesátých let Ručky ( zejména vteřinovka) jsou pořád nedostatečně dlouhé, ale gilošování to možná opticky vylepšuje, ale ještě víc vyniká nepatřičnost lumi obdélníku na klínových hodinkách. Vidím to lepší, než nový orlík, a to o mnoho. Šroubovací korunka bude prubířský kámen precizního zpracování - to si tedy elton troufá. Inspirace novými FF je okatá, ale nevnucuje se, to chválím, to je s citem. A cena jde dolu, což je jistě posun správným směrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2014 Čekal jsem, jestli s něčím přijdou k 65. výročí a tohle je trochu zklamání. Třeba ještě něco z klobouku vytáhnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Vše už tady bylo řečeno, mně tedy taky nijak neoslovují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Neoslovují,více se mi líbily ty pětačtyřicítky co tu měl myslím kovářskej.Všichni mu je chválili a pak je nemohl prodat.Je někde fotka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Na to, že to fotili žehličkou, ty fotky ještě ujdou.. Jinak se mi teda silně nelíběj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pan socka Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Ten průměr pouzdra je nechutnej. Co je to za úchylnou módu nosit na zápěstí orloj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Když máš ruku 20 centimetrů,není 45mm žádnej orloj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 Když máš ruku 20 centimetrů,není 45mm žádnej orloj. 18cm už stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2014 No uvidíme. Jsou hrozně dlouhý. Ten průměr je v klidu, ale 55,6 mm. nechte si rozválet levačku na placato. Moje Marinusy mají 52 mm, podobné jsem měl i Stowa seatime a bylo to hodně na hraně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se