Hardslimer Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Na mne az moc barev, ale oko pohladi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 Jsou to pekny hodinky, ale kdyby měly 40 mm, byly by podstatne lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 16. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2016 wow to je uple super. Je to predajne elebo len osobna limitka? Sent from my Q10 using TapatalkJe to osobní limitka skupinky lidí, nevím, že by je někdo chtěl prodat, ale dají se v podobné konfiguraci určitě normálně objednat. Na mne az moc barev, ale oko pohladi.Ve skutečnosti ty barvy tak neřvou, naopak působí to jako celek barevně velice vyváženě. Jsou to pekny hodinky, ale kdyby měly 40 mm, byly by podstatne lepší.Já nevím, jsem zvyklý nosit větší hodinky a tyto mi přišly akorát, když bych chtěl menší, tak stačí asi sáhnout po PSI, jinak souhlas, jsou moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Tak ty jsou parádní. Čí to je limitka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Jsou to pekny hodinky, ale kdyby měly 40 mm, byly by podstatne lepší.Budeš muset zase vymyslet nějakou limitku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Budeš muset zase vymyslet nějakou limitku :-)ty už jsou dávno vymyšlený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Tak ty jsou parádní. Čí to je limitka?Je to vrtulníková škola, tyto konkrétní jsou jejího absolventa a vznikly údajně na počest kamaráda, který nezvládl nácvik autorotace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2016 Tak to je smutný příběh.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2016 (upraveno) Jsou fakt moc moc povedený, gratuluji. Důstojný, ale ne pietní, jestli to tak můžu napsat. Moc hezký logo s vrtulníkem a všeobecně podnětný nápad s barevnou hierarchií loga - to je výborný a prim by to mohl dále využívat.Celá barevná organizace se mi moc líbí, jen mi bije do očí červená vteřinka, ale to byl předpokládám zaměr, udělat je italský. Upraveno 20. září 2016 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Zdravím pánové. Jsem zde zcela nový tak omluvte mou případnou neznalost.Rozhoduji se mezi Orlíky II-C a Sport 45.Byl jsem se podívat v pražském obchodě, oboje měl na ruce, inklinuji více ke spotkám.Do Nového Města jsem poslal dotaz na cenu hodinek bez datumovky. To je zatím jediná věc kterou bych měnil.Tedy můj dotaz na zkušené hodináře:Co ještě, krom odstranění datumovky na Sportkách (potažmo Orlíku) doporučujete změnit?Přikládám foto z obchodu. Poznamenávám, že vycházím ze standartních verzích - tedy ocel v přírodní barvě (ne černá) a černé ciferníky. V době mé návštěvy nebyla skladem černá verze Sport ciferníku.Ještě jednou pro jistotu. Jaké úpravy oproti standartním modelům doporučujete?Děkuji!Za kvalitu fotek se omlouvám, měl jsem ssebou pouze mobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Myslím že to bez data nepůjde. Ciferníky jsou galvanoplastika a tahle úprava by znamenala úplně nový ciferník. A jen za technickou přípravu výroby počítej cca 70.000 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 ja bych je nechal tak jak jsou. a vzal bych radej olriky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Horčík Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Na cenovou nabídku počkám a budu ji s Vámi sdílet. Jojo, pochopil jsem, že obecně jsou tu Orlíky oblíbenější. Ještě sám nejsem rozhodnut. Sportky ale ve mě zanechaly hlubší stopu. Asi je to tím, že nejsem zatížen vztahem z minulosti...Musím ale říct, že jak prohlížím ty vlastní fotky, Orlík je hezká hodinka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Nech si na Orlíky dát ty ručky ze Sportů a je vyřešeno s úpravama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 anebo počkat na novou limitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Něco se peče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 spominal dakto novu limitku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 co, kde, kdo? ofiko nebo chronomag limitka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 anebo počkat na novou limitkuA bude to i pro lidi s normální rukou? L2L (myslím) 57mm je opravdu hodně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2016 Limitka Eltonu, budou v Praze na výstavě na Inchebě. Standardní Orlíky II, jiný materiál pouzdra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se