Harry Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 nejvíc zastoupený hodinky v zálivu mezi speciálníma jednotkama jsou Casio Baby G, a to ještě s vypnutým displejem...Trasery ti v noci ustřelí i s rukou... Nevím přesně jaké hodinky nosí nejvíce vojáků, statistiky jsem si nedělal Ale s tím ustřelením ruky to nebude tak horký Spousta vojáků je používá... Měl jsem konkrétně Luminox 3001 a byl jsem maximálně spokojený. Dělal jsem s nima naprosto všechno, normální život, sporty, střelby, potápění (i s přístojem. Sice mám počítač, ale i tak bych i pod vodou byl bez hodinek nervózní). Prošly se mnou pouště, džungle, hory - takže opravdu žádné šetrné zacházení. Dvakrát jsem nechával měnit baterku... To plastové pouzdro a gumový pásek vydržely neuvěřitelně mnoho Na luminiscenční osvětlení jsem si zcela zvyknul. Také jsem si zvyknul kontrolovat čas poměrně často a v každé situaci (třeba ve spacáku). Především v noci mi ostatní tyhle hodinky záviděli. Problémy s "prozrazením podle svítících hodinek" jsem opravdu nikdy neměl, naopak - ti co mají digitálky s přísvitem se občas bojí aby si ho omylem nezapnuli Až mi je ukradli domorodci v indonésii, pacholci... Tak jsem si řekl, je na čase koupit pořádný hodinky... A teď mám Fortis B-42 chronograph, ale jak jsem nešťastnej v noci, to byste nevěřili (jinak jsem s nima maximálně happy, aby to nevyznělo blbě ) Navíc - přeci jenom tohle nejsou hodinky na zakopávání se do země v noci, takže jsem došel k tomu, že budu potřebovat ještě jedny s tritiem na drsnější zacházení. Tentokrát to ale budou Trasery H3 4004 alarm s gumovým páskem... Harry
Ivan Lelák Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 Trasery s alarmem má kamarád Cyril a je spokojen, akorát je má na kůži a objednal si k nim gumu. Právě na motoexpedice, zakopávání a vůbec drsné podmínky jsem nadšen z Professional Black Storm Pro, ještě lepší by možná byly plastový Military, navíc levnější, ale zvolil jsem "tactical edition" v kovu, navíc safír (i když možná na ostré ťukance méně vhodný) a uhlíková luneta, tritium úžasný. Mám je na gumě, ale objednal jsem na zkoušku ještě nylonové NATO.
mip Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Odesláno 10. června 2008 (upraveno) Zdravim, nechci zakládat nové vlákno, ale moc by mě zajímalo, kde se daj v Praze vidět naživo Traser Classic. Konkrétně mě nejvíc zajímaj chrono big date pro. Chtěl bych si je tak nějak prohlídnout Upraveno 10. června 2008 uživatelem mip
MichalJ Odesláno 14. června 2008 Nahlásit Odesláno 14. června 2008 Ahoj, mne osobne se líbí Traser Classic Chronograph Big Date Pro, a taky by mne prosím zajímalo za kolik bys je zvládnul sehnat, dik moc.
Ivan Lelák Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 V Praze nevím, ale já se na ně byl podívat ve velkoobchodu dovozce v Chrudimi a hned jsem si tam jedny koupil.
kubson Odesláno 15. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Ahoj, mne osobne se líbí Traser Classic Chronograph Big Date Pro, a taky by mne prosím zajímalo za kolik bys je zvládnul sehnat, dik moc. nesháním, dovážím a prodávám
kubson Odesláno 15. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2008 A sleva by treba nebyla :) jsou někde levněji?
spiderer Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 A sleva by treba nebyla :) Kdyz vezmes 10 kousku tak treba jo Ale na jeden si myslim, ze asi nee, ani Kuba neni charita i kdyz mohl by byt
mip Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 to Ivan Levák: Co je to za dovozce v tý Chrudimi? To by mě fakt to zajímalo, nerad bych si koupi zajíce v pytli
kubson Odesláno 15. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 15. června 2008 to Ivan Levák: Co je to za dovozce v tý Chrudimi? To by mě fakt to zajímalo, nerad bych si koupi zajíce v pytli nápověda: traser.com > dealer > czech republic
mip Odesláno 15. června 2008 Nahlásit Odesláno 15. června 2008 Óóó, děkuji. Ano, uznávám, jsem línej. Přišlo mi jednodušší se zeptat
Ivan Lelák Odesláno 16. června 2008 Nahlásit Odesláno 16. června 2008 A nebo traser.cz a tam tu adresu najdeš taky. Objektivně ale musím řít že jsou trochu dražší než chronoshop takže třeba Super Sport Chrono jsem objednal u chronoshopu..
kubson Odesláno 16. června 2008 Autor Nahlásit Odesláno 16. června 2008 A nebo traser.cz a tam tu adresu najdeš taky. Objektivně ale musím řít že jsou trochu dražší než chronoshop takže třeba Super Sport Chrono jsem objednal u chronoshopu.. traser.com > dealer > czech republic - zde najdeš jediné 2 autorizované prodejce v ČR ad traser.cz - je jedním z autorizovaných prodejců v ČR, navíc dokud neodstraní z webu blábol o výhradním dovozci a zastoupení, jsou to pro mě obyčejní lháři, ale svou nasranost v tomto směru jsem už překonal
Ivan Lelák Odesláno 17. června 2008 Nahlásit Odesláno 17. června 2008 Tak jsem jel včera přes Chrudim, přibrzdil na kukačku u dovozce Traserů a čekalo mne dvojí lehké zklamání. Za prvé jsem měl v ruce nové GMT v provedení ocelový řemínek i silikon. Hodinky opravdu pěkné, ale na ruce mi vůbec neseděly. Nejsou velké průměrem pouzdra, ale vzdálenost osiček je velká a na mém útlejším zápěstí vypadaly jako pěst na oko. Se silikonem ani neseděly, silikon nebyl schopen se hned za pouzdrem ohnout kolem ruky, s ocelovým tahem to bylo lepší, ale esteticky hrůza, jsou prostě pro pořádnou pracku. Škoda. Druhé rozčarování bylo ze Super Sport. Všude je uváděn průměr pouzdra 46 mm, čili poměrně velké hodinky, u mých Professional Black Storm Pro je uváděno 43 mm, ale pouzdra jou ÚPLNĚ STEJNÁ. Mám Super Sporty objednány jinde, chtěl jsem je vidět na ruce a překvapilo mne jak jsou malé. Tak jsem sundal Professional, položil hodinky na sebe a jsou stejné - 46 mm je maximální míra mezi pozicemi 3 a 9 měřeno od korunky po výstupek na pouzdru na pozici 9, přičemž vlastní venkovní průměr pouzdra je menší. Klidně mohly být Professional, Military atd. prezentovány taky jako 46 mm s touhle logikou... Někde se myslím vloudila chybička..
Ivan Lelák Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Odesláno 23. června 2008 Super Sporty Chrono Blue od Kubsona dorazily a DOBRÝ!! Tenhle styl nebyl můj šálek kávy, ale zjistil jsem, že pro určité příležitosti se hodí dokonale a kupodivu se mi FAKT MOC líbí. Takže jsem s nimi strávil víkend na Sázavě, v noci se kochal svítícím tritiem, stopoval děckám čas při soutěžích, plaval na lodi... Za ty peníze nemají chybu i když ji nemají ani tak.. Prodejci tímto děkuji.
Filipes Odesláno 23. června 2008 Nahlásit Odesláno 23. června 2008 Ivane, mně se líbí jak ti Trasery dělají radost až bezmeznou - jako malý děcko - a to nemyslím vůbec zle!
Ivan Lelák Odesláno 24. června 2008 Nahlásit Odesláno 24. června 2008 Mně dělají radost všechny moje hodinky, ruský, Trasery - koupil jsem stojánky a jsou vyrovnaný vedle postele, ráno vstanu, pomazlím se s nima a rozhodnu, které půjdou na ruku (dnes třeba Šturmanskie co je měl v r.2004 kosmonaut Šargin na ISS). Akorát k supersportům uvažuju o jiném řemínku - silikon je super, ale opticky bych viděl nějakou kvalitní kůži s bílým prošitím, rád bych hnědou, ale musím vyprozkoumat jak by šla k nerezu a modrému ciferníku, co myslíte - nemáte nějaký tip? My se hecujeme s Cyrilem, který sem taky píše. Teď jsme měli klubový motosraz a zvrhlo se to v debatu o hodinkách, kolovaly tam různé, Cyrilova kniha 1000 hodinek...:-)))))))))))).
kubson Odesláno 21. srpna 2008 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2008 je mi fakt smutno.. http://xman.idnes.cz/hodinky-traser-svycar...0_xman-styl_fro
Ivan Lelák Odesláno 22. srpna 2008 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2008 Proč? Já to teda nečetl podrobně...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se