Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 173
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Vždyť je chválej:-)))!!! Kde jsou chyby?

chyby? třeba hned v druhém odstavci, ale to jsem nemyslel; takový hloupý článek si ty hodinky prostě nezasloužily

Odesláno
chyby? třeba hned v druhém odstavci, ale to jsem nemyslel; takový hloupý článek si ty hodinky prostě nezasloužily

Nevím co máš na mysli, ale třeba svítivost dosahující 20 let spíš považuju za nepřesnost. Trochu se ztrácím v polyamidových/polyesterových/uhlíkem vyztužených pouzdrech, průměr ciferníku 43mm je také nepřesnost, no nevím, Ty jsi pochopitelně odborník tak na to koukáš jinýma očima, určitě by to šlo napsat správněji a přitom dostatečně propagačně. Mám dotaz - mám P6504 Black Storm Pro a uvažuju, hlavně kvůli hmotnosti a taky abych si ty svoje neničil v některých opravdu drsných podmínkách, ještě o jedněch právě s tím "plastovým" pouzdrem, třeba 6508 Code Blue. Na druhou stranu mám strach, že bych na nich brzo podrápal sklo (minerál), utopil je (30 metrů) atd. Chci se zeptat na Tvůj názor na jejich odolnost, taky mne zajímá materiál lunety (6504 mají - asi - uhlíkovou, je skvělá) a taky řemínek - jak vypadá guma a jak silikon, máš fotky? Ten co jsem dostal na P6504 je pro mé účely zbytečně tlustý a hlavně dlouhý. Ten který jsem dostal na Super Sport Chrono Blue od Tebe, je daleko lepší, i když možná ne tak atraktivní. Děkuji za názory.

Odesláno

je to slátanina reklamních textů a ne článek do internetového magazínu... víc k tomu nemám co dodat

na super sportech byl silikon a na black storm máš asi gumu, takže máš přímé srovnání.

těch plasťáků bych se nebál.. luneta mi přijde hodně podobná, krom potisku samozřejmě, malinko jiný zvuk při otáčení lunetou

Odesláno (upraveno)

Asi nejvíce mě zaujaly Traser Classic Chronograph Big Date Pro.

Zvažuji jedny si pořídit...

Mám pár otázek: Jaká je hmotnost cca? Jaký je rozdíl mezi modelem Traser Classic Chronograph Big Date Pro a Traser Classic Chronograph Big Date Pro Blue ? Ty Blue mají navíc Iluminace ciferníku v modré barvě a ty normální ne? Normální model ji nemá vůbec?

A nebylo by ještě někde foto jak vypadají na tom koženém řemenu?

Díky

Upraveno uživatelem iMaty
Odesláno

Mám ty armádní plasťáky a naprostá spokojenost. Luneta pořád chodí parádně, sklíčko je taky v pohodě, ačkoliv je nosím do lesa, na střelnici ... dokonce jsem se jednou nesoustředil a nechal si je na ruce i při bouracích pracích na baráku. Jenom jsem je pak opláchl od suti a jelo se dál. Bazén a tobogán taktéž bez problémů.

Odesláno

Nad tím článkem je též datum kdy byl jako napsán "21. srpna 2010 20:00"....

Při článku propagujícím hodinky, poněkud zvláštnůstka....to dělá asi ten "nadčasový" design hodinek. :thumbsup_anim:

Odesláno
traser.com > dealer > czech republic - zde najdeš jediné 2 autorizované prodejce v ČR

ad traser.cz - je jedním z autorizovaných prodejců v ČR, navíc dokud neodstraní z webu blábol o výhradním dovozci a zastoupení, jsou to pro mě obyčejní lháři, ale svou nasranost v tomto směru jsem už překonal :smile_anim:

Zaslal jsem jim dotaz:

Komu: info@traser.cz

Předmět: Dotaz

Datum: 22.8. 2008, 09:59 - před 3 dny

--------------------------------------------------------------------------------

Dobrý den,

na stránkách traser.cz jsem se dočetl, že jste výhradní zastoupení Traseru pro ČR.

Na stránkách traser.com je však uveden i obchod v Havířově, chronoshop.cz - jak to tedy je?

Michal Bříza

a dnes jsem dostal odpověď:

Předmět: RE: Dotaz

Datum: 25.8. 2008, 10:30 - dnes v 10:30

--------------------------------------------------------------------------------

Dobry den pane Brizo,

obchodní zastoupení pro CR mají skutečně 2 společnosti (my a chronoshop),

informace na stránkách Traser.cz byla bohužel neopraveným pozůstatkem.

Děkuji Vám za upozornění, vše je již tak, jak já být.

Příjemný den přeje Jana Dvořáková

obchodní ředitelka Hodinky.cz - VIVANTIS a.s.

:thumbsup_anim:

Odesláno

Mám Traser P 6500 Type 6. Som s nimi spokojný, svietia krásne a sú ľahučké takže vôbec neprekážajú. Akurát sa bojím že ich utopím :snorkle: nakoľko sú vodotesné len 30 m <_<

Odesláno
Trasery se mi libi moc... dokonce jsem zacal prehodnocovat svuj nazor na hodinky "do nepohody"... :)

jen me krka, ze automaty jsou vyprodany do roku 2009? :)

je to tak, letos sehnali jen nějakých 1000 strojků a hodinky jsou už pryč..

Odesláno
Trasery se mi libi moc... dokonce jsem zacal prehodnocovat svuj nazor na hodinky "do nepohody"... :)

jen me krka, ze automaty jsou vyprodany do roku 2009? :)

Já už to přehodnotil. Ale hodinky do nepohody jsou u mne do opravdové nepohody a přestože mám několik dalších hodinek s ručním nátahem nebo automatů, v tomto případě jsem zvolil quartz... Made in Swiss.

Odesláno
taky asi tak zvolim... ale mel jsem cukani na hodinky na bezne noseni... :)

Jo to pak jsou automaty moc pěkné. Kamarád má sice quartz, ale ty s alarmem, a taky pěkné. Já mám tu taktickou limitku Professional a na origo kaučuku nebyl problém je nosit denně, i když jsou specificky "drsné". A Super Sport Chrono Blue mám já i kamarád, ten je na kaučuku nosí denně a já si dokoupil kožený DiModell Jumbo s bílým prošitím a ještě s pár jinými je nosím na běžné nošení taky a jsou velmi elegantní. Oblekovky to nejsou, ale jinak jdou ke všemu a se safírem a 200 Atm je to cenová bomba. Jsou všude nádherně zpracované, luneta cvaká naprosto precizně, kvalita je na nich doslova vidět a třeba vyfrézovaná (asi) čísla a výstupky na lunetě jsou o dost lépe zpracované než na Avengerech od Breitlingu a snad nejlépe co jsem kdy viděl. Ale Traser je moje srdeční záležitost, každý si musí názor uděat sám...:-)))

Odesláno
me se libi moc... jen uz... nesnasim skakajici vterinovku, pokud to neni nevyhnutelne nutne, nejvys na chrono, kdyz je prtava... :D

To je fakt, ale tady ji rád toleruju - a měří na 1/10 sekundy...:-)))

Odesláno

dnes mě Kuba dovezl Traser super sport pro otce, musím konstatovat, že za ty peníze to nemá chybu,

safír, tritium a zpracování bez chyb, vypadají sice menší než na 46mm, ale to nevadí, naopak, pohodlné

nošení zaručeno, mohu doporučit

Odesláno
dnes mě Kuba dovezl Traser super sport pro otce, musím konstatovat, že za ty peníze to nemá chybu,

safír, tritium a zpracování bez chyb, vypadají sice menší než na 46mm, ale to nevadí, naopak, pohodlné

nošení zaručeno, mohu doporučit

Naprosto souhlasím - jaké má otec Super Sporty? A s tou velikostí - není 46mm přes korunku? Pouzdro je určitě menší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...