African Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 před 3 hodinami, Prochy68 napsal: 2 hodiny brodeni sněhem a bez ztráty kytičky. Za to nové rukavice, jednou jsem v nich ocistil psa od sněhu.... Jé, ty máš stejné rukavice jako já... mám je rád, jsou super sbalitelné, super teplé, Primaloft dělá zázraky, ale do mokra tedy nejsou no, to už mám taky vyzkoušené. Jinak klukovi po celém dni na sjezdovce začínám závidět jeho sněhule, pokud chcete mít děti v teple, doporučuji. Máme už třetí v řadě a jsou super...a mě už se asi rozjeli stehy na prstech, mám v botech nějak podezřelé mokro, no aspoň to hřeje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 A taky máš tu dotykovou vrstvu takhle osoupanou? Já čekal že se to oloupe, ale po prvním použití? Něco podobnýho jsem koupil před lety zimomrivy manželce, ale v nějaké decentni barvě. Byly asi do -30. No a co myslíš, kolikrát je měla na noze? No ani jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Před hodinou, Prochy68 napsal: A taky máš tu dotykovou vrstvu takhle osoupanou? Já čekal že se to oloupe, ale po prvním použití? Něco podobnýho jsem koupil před lety zimomrivy manželce, ale v nějaké decentni barvě. Byly asi do -30. No a co myslíš, kolikrát je měla na noze? No ani jednou Taky, ale displej s nimi jde ovládat stále na pohodu, rukavice mám plus mínus tři roky. Řekl bych, že jde o vizuální záležitost, na funkci to nemám vliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Já je bral kvůli té sbalitelnosti, to je super. Asi to zacernim lihovkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Ahoj Dneska byl ideální den na teple zimni boty, které nepromoknou a nekloužou na sněhu. Takové ale v botniku nemám a tak jsem moknul a klouzal. Teď sedím u těch internetů že něco objednám. Mate někdo tip na něco do sněhu ale aby se do toho dobře lezlo? Dikec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Nějaká zimní myslivecká obuv, ale osobní zkušenost nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 2. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2023 Já se klasicky budu opakovat - Hoka, dnes celý den kolem Lysé a Smrku, 30-60cm sněhu, a stačila impregnace na GTX, Merino ponožky, návleky a mám nohy jak po wellness, úplně v klidu, pohodě a suchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Me se osvedcili Prabos Drago, mid ankle. Teple sou, pohodlne tez, na outdoor super, ale dnes v Praze to v nich klouzalo i tak. A jsou vyrobene u nas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Já se teda musím přiznat, že ač se považuju za celkem velkého turistu, tak jsem nikdy zateplený boty neměl. Ale kdybych někde na vánočních trzích prodával ve stanku bramboráky za 180, možná bych o něčem uvažoval Takže za mě něco z nubuku nebo s goracem, dobrý merino ponožky a podrážku s hrubším vzorkem ať se to může zaříznout do sněhu. Když to bude zledovatělý, tak ti stejně pomůžou jen macky nebo nesmeky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIREK98 Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Ahoj Rozpadají se mi Prabos Nomad tak hledám náhradu. Požadavky: chci se vejít do 4k nebo lehce přes kotníkové kožený svršek hnědá, šedá, černá barva, nic křiklavého Co říkáte na Garmont Nebraska? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Co takhle Lowa Renegade? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIREK98 Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 před 3 minutami, juk napsal: Co takhle Lowa Renegade? Ranegade jsou přes. Měla je máti a ty boty se rozpadli velice brzy, na to co stojí. Celkově mi přijde, že dva roky nepřežije snad nic. A to beru boty typicky každý den na hodinovou vycházku se psem do lesa, občas něco delšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 3. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2023 Měl jsem Prabos Tundra GTX, ty mi odešly po 6 letech. Ještě mám nízké Prabos Nanga GTX, ale ty už jen jako pracovní. S Renegade mě děsíš, loni jsem si kupoval nízké... Oproti Prabosům jsou širší a měkčí/pohodlnější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIREK98 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 před 7 hodinami, juk napsal: Měl jsem Prabos Tundra GTX, ty mi odešly po 6 letech. Ještě mám nízké Prabos Nanga GTX, ale ty už jen jako pracovní. S Renegade mě děsíš, loni jsem si kupoval nízké... Oproti Prabosům jsou širší a měkčí/pohodlnější. Já mám/měl Prabos Draho a Nomad, oboje ze Zelené zóny II. Pozitivum je slušné pohodlí díky silné vrstvě tlumící pěny. Nevýhoda je, že podrážka doslova mizí před očima. Drago jsem na patě prochodil za cca 500 km na tlumící vrstvu. Nomad jsem nosil hlavně v lese, tam to ubývá podstatně pomaleji. Po 2,5 letech jsem vzal Drago v zimě na celodenní chození po městě a vrátil se se žraloky na obou botách, v jeden se rozpadli obě. Nomady budu mít teď na Mikuláše dva roky, zejména levá bota je na kaši. Odlepují se od sebe jednotlivé vrstvy podešve, rám od boty, tlumící vrstva se má tendenci trochu drolit. Máti měla Condoriri, dlouho nevydrželi a praskla kůže. Opět žádný extrém, venčení psa na Vysočině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 1 hour ago, MIREK98 said: Já mám/měl Prabos Draho a Nomad, oboje ze Zelené zóny II. Pozitivum je slušné pohodlí díky silné vrstvě tlumící pěny. Nevýhoda je, že podrážka doslova mizí před očima. Drago jsem na patě prochodil za cca 500 km na tlumící vrstvu. Nomad jsem nosil hlavně v lese, tam to ubývá podstatně pomaleji. Po 2,5 letech jsem vzal Drago v zimě na celodenní chození po městě a vrátil se se žraloky na obou botách, v jeden se rozpadli obě. Nomady budu mít teď na Mikuláše dva roky, zejména levá bota je na kaši. Odlepují se od sebe jednotlivé vrstvy podešve, rám od boty, tlumící vrstva se má tendenci trochu drolit. Máti měla Condoriri, dlouho nevydrželi a praskla kůže. Opět žádný extrém, venčení psa na Vysočině. A nechceš si koupit znovu ty Prabosy? S tvých příspěvků mi vyplývá, že Ti dělají dobrou službu za peníze co stojí. Myslím, že s tvým intensivním používáním ti málokterá bota vydrží. Mám ještě pracovní Haix black eagle, ale ty zlikviduju za rok a to v nich nechodim ani zdaleka tolik. Ale jsou extremne pohodlné. A co si priplatit za Makary? ty by snad mohly vydržet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIREK98 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 před 16 minutami, Quarantine napsal: A nechceš si koupit znovu ty Prabosy? S tvých příspěvků mi vyplývá, že Ti dělají dobrou službu za peníze co stojí. Myslím, že s tvým intensivním používáním ti málokterá bota vydrží. Mám ještě pracovní Haix black eagle, ale ty zlikviduju za rok a to v nich nechodim ani zdaleka tolik. Ale jsou extremne pohodlné. A co si priplatit za Makary? ty by snad mohly vydržet. Koupit znovu Prabosy mě taky napadlo, jen ta rychle mizící podrážka... Makary ne, drahý, těžký, nepohodlný ve smyslu, že jsem si zvykl na Prabosy se silnou vrstvou tlumící pěny. Před tím jsem měl Reginetta 520, klasický šitý pohorky, na to co stáli vydrželi dost, akorát tlumení žádný. Je běžný, že boty skoro za čtyřku nevydrží ani záruku? Je to standard u trekový bot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Co Meindl Jersey? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 27 minutes ago, MIREK98 said: Koupit znovu Prabosy mě taky napadlo, jen ta rychle mizící podrážka... Makary ne, drahý, těžký, nepohodlný ve smyslu, že jsem si zvykl na Prabosy se silnou vrstvou tlumící pěny. Před tím jsem měl Reginetta 520, klasický šitý pohorky, na to co stáli vydrželi dost, akorát tlumení žádný. Je běžný, že boty skoro za čtyřku nevydrží ani záruku? Je to standard u trekový bot? Pořádné outdoor boty za dvojku asi nekoupíš. Za čtverku průměr co by měl už vydržet. Ale Ty musíš brát do úvahy, že těm botám dáváš zabrat. Mizející podrážka Prabosů může být součást té pohodlnosti. Silná vrstva tlumící hmoty plus tvrdá ( odolnější?) podrážka a neohneš botu v kroku. Samozřejmě jen spekuluju. A co zkusit poprodejní servis? Třeba podrážku vymění za rozumný peníz a jedeš dál. Jinak asi budeš muset zvednout rozpočet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Já mám mimo jiné tyhle a spokojenost https://bosp.cz/produkt/caledon-nbk-cz?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIspuI4In2ggMVRJ2DBx1_FQZ-EAQYCCABEgKaJPD_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 4. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2023 Nemáte někdo zkušenost s modelem Bergell MFS od Meindlu? Já mám cca 4 roky model Vakuum a ty jsou perfektní. Vakuum má nubuk a tyhle Bergelly mají anilinovou kůži. Meindly kupuji přes kamaráda přímo v Bavorsku a zatím kvalita OK. Meindl Bergell MFS - Hanibal Pánské boty Meindl Vakuum GTX | 4camping.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se