Přejít na obsah

Poraďte jakou trekovou obuv ?

Doporučené příspěvky

Schválne som sa kukol za emailovej histórie, kedy som HOKA mal, bolo to v roku 2019. Clifton 5 (78€) a Speedgoat 3 (84€). Clifton som reklamoval po pol roku, šnurovačka sa mi prerezala cez botu. Speedgoaty som reklamoval asi za 8 mesiacov, pretože mi prišlo, že podrážka zliezla dolu ako maslo. Cliftony uznali, Speedgoaty nie, vraj je to "normálne". 

Pozerám, že sa zásadne zmenila cena, ale kvalita bohužiaľ nie. Plus mi to na beh neprišli ako úplne super boty, práve kvôli ich širokej podrážke. Podarilo sa mi párkrát okopať vlastnú nohu, čo u tvrdej vibramovej podrážky Speedgoatu nebolo úplne príjemné. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, vzduch napsal:

Souhlas s těma Zephyrama, je to taktická obuv pro policii, armádu a jsou tvrdší jak HOKA, prý kloužou na šutrech. Na turistiku za mě HOKA.

Druhá generace je tužší (už má dokonce i normu pro pracovní obuv), má přepracovanou podrážku s jinou směsí, která neklouže (vyzkoušeno) a má posunutý šev, který v  1. gen. byl umístěn přesně v ohybu boty, nyní je dál a bota by měla vydržet déle.

• Like 2
Odkaz ke komentáři

Jo, Zephyry jsou odolne. A souhlasim s tim, ze ta prvni generace klouze na sutrech. Mokre kocici hlavy ve meste jsou skoro jak na lede.

Mne jde hlavne o komfort chozeni na turistiku, trasa treba 20 - 30km. Na tohle mi uz Zephyry prijdou tvrde, stejne jako Renegade. Proto jsem se ptal na Hoka.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, koveras napsal:

Pozerám, že sa zásadne zmenila cena, ale kvalita bohužiaľ nie. Plus mi to na beh neprišli ako úplne super boty, práve kvôli ich širokej podrážke. Podarilo sa mi párkrát okopať vlastnú nohu, čo u tvrdej vibramovej podrážky Speedgoatu nebolo úplne príjemné. 

Nemyslim si, ze by se zasadne zmenila cena, prvni challengery jsem bral 2019 v akci za 2300, ale pak dalsi roky uz slo vsechno kolem 3000. Na to, ze probehla silna inflace si myslim, ze ten skok neni velky, pokud vubec nejaky (pocitat to nehodlam 🙂). 

Odkaz ke komentáři

Za mě Hoka Speedgoat v podstatě nezničitelná. Měl jsem jich asi 5, kdy teď točím dvoje a jedněch se chci po 900km zbavit, ale bohužel pořád vypadají dobře (vršek super, jen podrážka už hlavně na patě docela sjetá, ale pořád v terénu drží).

P.S. plus každá z těch bot dostane 1-2x za život podobnou nálož:

IMG_3912.thumb.png.dacbfff5dae55c78171a70b7efc56bfd.png

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...