kuncák7 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 ,tak 70 uz jsou tezsi ... a co mas za 70?Na mensi tury :-) - Husky Guzzle na vetsi expedice -Lowe Alpine Manaslu ( ted ).
African Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 Deuter Guide je super záležitost, mám ho taky moc rád :-) Výborně pohodlný i při těžké zátěži a boční zip po celé délce baťohu je opravdu příjemný bonus. Celkově mají i velmi dlouhou životnost....
rumi Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 tak to ja zas vodu planuju - clovek vydrzi nevim kolik tydnu bez jidla, a bez vody dlouho ne, takze kdyz vim ze nebude, tak priberu ... filtr ma vyhodu ze ti staci kaluz a mas voduzbytek mam taky 'naddimenzovany' - takze spatne pocasi me neprekvapi, kdy je nejhur, postavim plachtu a zalezu do spacakupochod blatem ani vodou me v tenisce nevadi, protoze vim, ze je prodysna a za chuze na me uschne ... trosku ekl na ktery jsem si nejak porad nezvykl je obouvat si rano mokre boty a veci (kdyz prsi vic dni) ale jde to prezit - jenom se musim vic start o nohyjasne, jsem turista chodec, takze me lehci veci staci, taky se k vybaveni chovam setrne, takze me docela vydrzi -> chapu potrebu robustenjsich veci na lezeni, prechody ultradivociny ...
kuncák7 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 K tem filtrum a tabletam mam od doby ZVS dost odpor ( takhle blbe mi nikdy nebylo ) a mam rad uz proste komfort. Taky byla doba, kdy jsem nedal dopustit na vojenskou vystroj pro jeji vydrz, ale vaha a neprakticnost me presvedcila, ze to jde i jinak ( nejlepsi batoh, co jsem kdy mel byl vojenska krosna jednotek dohlizejicich v Jugoslavii, vydrzel neskutecne veci, ale byl tezsi a uz jsem ho pak nesehnal ).
wawrik Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 A batoh je lehoucky, ale davam prednost trvanlivosti a ergonomii pred nizkou vahou. Mimojine proto ze s baglem obcas i lezu a nerad bych ho nechal v prvni skalni prurve. Cimz vubec nerikam, ze to pro tebe neni super volba. Ja na svuj deuter guide nedam dopustit.Ľahké veci nutne nemusia znamenať, že nie sú trvanlivé. Môj 57+5 l bágel má 1,4 kg (verzia s krátkym chrbátom má 1220 g) a je to bezkonkurenčne najodolnejší batoh, čo som kedy mal, vrátane protitankových Deutrov AC Pro. A to som občas nosil tie snežnice spredu nožmi k báglu, a pri jedení som na ňom sedel, aby mi prdel neprechladla Čím ťa nepresviedčam, len upresňujem.
prischera Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 Muze byt, ale obecne ten pomer hmotnost/trvalivost relativne funguje. Minimalne pri srovnatelne cene. Jinak ja mam ten guide hrozne rad hlavne proto, jak mi sedi na zadech. Coz je ciste indivudualni charakteristika. A koukam, ze sem tu vahu prestrelil, ma ?jen? 1,8 kg.
rumi Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 jojo, od cruxu mam perovky a Ľahké veci nutne nemusia znamenať, že nie sú trvanlivé. Môj 57+5 l bágel má 1,4 kg (verzia s krátkym chrbátom má 1220 g) a je to bezkonkurenčne najodolnejší batoh, čo som kedy mal, vrátane protitankových Deutrov AC Pro. A to som občas nosil tie snežnice spredu nožmi k báglu, a pri jedení som na ňom sedel, aby mi prdel neprechladla DSC04916.jpgČím ťa nepresviedčam, len upresňujem.
Prochy68 Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 Kdyz jsme u tech batohu, mate tip na 30/35, s odnimatelnym bederakem s kapsou, lepe dvema. A na batohu min. jedna bocni kapsa na petku? Vaha az tak roli nehraje :-)
African Odesláno 28. října 2018 Nahlásit Odesláno 28. října 2018 Takové malé doporučení super zimní botky pro Vaše malé ratolesti. Kluk ji měl celou minulou zimu, nikdy jsem nezaznamenal že by mu od noh byla zima a na druhou stranu jakože jsme se bál že budou moc teplé, tak byli i v normálních pár stupňů pod nulou nositelné, nikdy spocená noha. Udělali jsme i pár delších výšlapů a zcela bez puchýřů, fakt si tu botu kluk zamiloval. Akorát nám z ní trochu vyrostl, tak jsem právě objednal větší :-) Ale za ty prachy, hodně muziky..... https://www.hudy.cz/outdor_obuv_detska/sorel-childrens-flurry,100031344-black-bright-red-15.html
moco Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Jdu si postěžovat na membránu gtx u Lowa Zephyr, které jsem zde doporučoval. Botky super pohodlné, trvanlivé, ale....Kupoval jsem je v roce 2016 a ve 2017 jsem je už reklamoval, protože do nich teklo (GTX membrana), dostal jsem nový pár....no a teď zase po roce mám v chodbě nachystaný balík na reklamaci se stejným problémem a už jsem prodejci napsal, že chci vrátit peníze. S botami jsem byl max spokojen, ale potřebuji do nich funkční membránu. Nevíte náhodou jak při reklamačním řízení testují vodeodolnost bot? Daji je jen do kýble jako já nebo na to mají třeba nějaký ?stroj?,který tam vodu třeba i tlačí pod určitým tlakem? Vím, že to e-shop minule posílal přímo CZ distribuci Lowa (prosport.cz)
moco Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Jak je testují? Nijak.Tak napsal jsem jim, že už jsem to testoval doma, tak už nemusí
kuncák7 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 Tak napsal jsem jim, že už jsem to testoval doma, tak už nemusí Jak jsem byl kdysi poucen ( a dal po tom uz nepatral ), takze davam bez zaruky. Testuje se membrana gtx jako takova a pouze urcity pocet bot, ne vsechny. Totez pry plati i u reklamace, kazdej par se netestuje ani v tomto pripade.Tak nevim.
African Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2018 To mě překvapuje, Lowa dělá výborný botky. Jestli ti to udělali už druhé, tak bude problém v konstrukcí a někde se prostě ten goráč moc ohýbá a prodře se. Vrátí ti peníze úplně v pohodě, věřím že o tom problému ví. Nikdo to ani zkoušet nebude....
moco Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Nosí tady někdo Lowa Renegade? Zkoušel jsem je, něco přečetl, ale zajímala by mě osobní zkušenost a výdrž.
African Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Nosí tady někdo Lowa Renegade? Zkoušel jsem je, něco přečetl, ale zajímala by mě osobní zkušenost a výdrž.Jak dopadla reklamace?
moco Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Jak dopadla reklamace?viz předchozí příspěvek Byla to druhá reklamace, tak mi nabídli nové Zephyry nebo jiné botky. No a mě tam padly do oka ty Renegade (jsou v "pracovní" barvě
African Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 (upraveno) Strašně šeredná bota :-) Bych si myslel že je to fejk je někde vidět. ... Upraveno 16. listopadu 2018 uživatelem African
moco Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Strašně šeredná bota :-) Bych si myslel že je to fejk je někde vidět. ...No není zrovna cool, ale zkus si je někde, já byl překvapen (civilní barvy jsou lahodnější). A místo kanad AČR velmi dobrá náhrada.
lindys Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2018 Nevím, zda tady již bylo, já mám Meindl Kansas GTX, 100% spokojenost a to dostávaj celkem zabrat (šutry, les, voda, válkačervenmlhabouřkaneboklid...). Občas je navoskuju a furt skoro jak nový.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se