hciq Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2007 takže tady je ten vodznáček, je ho možný udělat taky jako sponu na kravatu nebo jako značku na řemínek vod hodinek. Cenu xmen... nastavil asi dobře, udělat model a matriční formu bude stát cca 10 000,-. Pokud by se to vodlejvalo kusově v praku, tak nevím nevím, jinak je to možný vrazit do karuselu a vodlejt jako stromeček ..atd atd. Pokud se najde vopravdu min. 40 zájemců, je to možný ve stříbře udělat za cenu cca 500-600 Kč. Tak dejte vědět. PS pokud toto fórum přežije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2007 Pekny, ja se hlasim na minimalne 1 kus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2007 Také se hlásím i když bych ten odznáček možná raději ve zlatě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2007 Je to jedno do čeho se to ve finále odleje a v jakých počtech. Jen je potřeba co nejvíce účastníků, aby se cena přípravy rozpočítala na co nejvíc dílů. Vlastní materiál je už nadstavba ceny kovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2007 nebylo by něco i pro NEkravaťáky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2007 gas - treba znacka nad reminek od hodinek? Tu muzou mit i nekravataci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2007 nebylo by něco i pro NEkravaťáky ? pírsing do nosu =) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2007 nebylo by něco i pro NEkravaťáky ? pírsing do nosu =) Nebo pissing do nosu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2007 jediný spiderer má rozum, bando jedna kravaťácká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2007 gas - tohle uz byl napad primo hciqa Ja jsem rozhodne pro oblekovou i casual verzi, takze si vezmu asi dva kusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2007 No já teda jezdím metrem nejmíň dvakrát denně (trasa Černý Most - Anděl) plus občas nějaký popojíždění po městě a vždycky jenom samý hnusný kvarcky. Jo, jasně... píchnu si do ucha vodznáček a nebudou se na mě lepit jenom houmlesi, jehovisti, vybírači na dětský domovy, pastelky, žlutý kytičky a prodavači Novýho prostoru, ale i šílenci s divným světlem ve vočích a provokativně vyhrnutým levým rukávem... fakt bájo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2007 No já teda jezdím metrem nejmíň dvakrát denně (trasa Černý Most - Anděl) plus občas nějaký popojíždění po městě a vždycky jenom samý hnusný kvarcky. Jo, jasně... píchnu si do ucha vodznáček a nebudou se na mě lepit jenom houmlesi, jehovisti, vybírači na dětský domovy, pastelky, žlutý kytičky a prodavači Novýho prostoru, ale i šílenci s divným světlem ve vočích a provokativně vyhrnutým levým rukávem... fakt bájo :D Odznáček nepotřebuješ, už i tak ses ocejchoval monstrama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2007 Odznáček nepotřebuješ, už i tak ses ocejchoval monstrama Aha... to je vlastně fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acmik Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2007 ja bych se odznacku nebranil... ale do nosu ani ucha si nic pichat nebudu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 5. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2007 ja bych se odznacku nebranil... ale do nosu ani ucha si nic pichat nebudu! To vyznelo, jako kdyby ses jinym mistum nebranil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmenm05 Odesláno 6. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 2 kusy ... eviduje to někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 6. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2007 2 kusy ... eviduje to někdo? 3 kusy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 Kdo ma jeste zajem? Zatim mame napsano 2+2+3 = 7 kusu, takze jeste na 43 se nekdo prihlaste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 Kdo ma jeste zajem? Zatim mame napsano 2+2+3 = 7 kusu, takze jeste na 43 se nekdo prihlaste sorry přesunul jsem to na odznak objednávka zde to bude přehlednější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 7. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2007 sorry přesunul jsem to na odznak objednávka zde to bude přehlednější Nedostanu se na Tvé stránky a odznáček bych chtěl, už mám bann ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se