Přejít na obsah

Jedeme takhle metrem ...

Doporučené příspěvky

takže tady je ten vodznáček, je ho možný udělat taky jako sponu na kravatu nebo jako značku na řemínek vod hodinek.

Cenu xmen... nastavil asi dobře, udělat model a matriční formu bude stát cca 10 000,-. Pokud by se to vodlejvalo kusově v praku, tak nevím nevím, jinak je to možný vrazit do karuselu a vodlejt jako stromeček ..atd atd. Pokud se najde vopravdu min. 40 zájemců, je to možný ve stříbře udělat za cenu cca 500-600 Kč. Tak dejte vědět.smile.gif

PS pokud toto fórum přežije biggrin.gif

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No já teda jezdím metrem nejmíň dvakrát denně (trasa Černý Most - Anděl) plus občas nějaký popojíždění po městě a vždycky jenom samý hnusný kvarcky.

Jo, jasně... píchnu si do ucha vodznáček a nebudou se na mě lepit jenom houmlesi, jehovisti, vybírači na dětský domovy, pastelky, žlutý kytičky a prodavači Novýho prostoru, ale i šílenci s divným světlem ve vočích a provokativně vyhrnutým levým rukávem... fakt bájo biggrin.gif:D:D

Odkaz ke komentáři

No já teda jezdím metrem nejmíň dvakrát denně (trasa Černý Most - Anděl) plus občas nějaký popojíždění po městě a vždycky jenom samý hnusný kvarcky.

Jo, jasně... píchnu si do ucha vodznáček a nebudou se na mě lepit jenom houmlesi, jehovisti, vybírači na dětský domovy, pastelky, žlutý kytičky a prodavači Novýho prostoru, ale i šílenci s divným světlem ve vočích a provokativně vyhrnutým levým rukávem... fakt bájo biggrin.gif:D:D

Odznáček nepotřebuješ, už i tak ses ocejchoval monstrama biggrin.gif

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...