Návštěvník Ondra Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Ve srovnani s "tuctovymi" Roladami by tohle byl fajnovej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Jó,tahle cesta nikdy nekončí,pokaždý se objeví něco novýho.Video paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 (upraveno) TO Chosef76 : Tak tuhle lásku Ti schvaluju. Taky jsem se do nich zamiloval, na Staromáku si je v Alze vošahal a nebejt tak drahý, tak už je mám. Tím jak v podstatě nemaj nožky, tak Ti určitě velký nebudou. Jen bacha na tu geniální sponu. Vychytávka mikroregulace je to sice parádní, ale škrábe to jedno políčko tahu. Maj to i Sport Evolution a u Bechyněho jsem si toho při zkoušení hodinek všiml, ještě než o GO přišli. Upraveno 17. května 2014 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Pěkné čtení a fotky Zde bych se nebál i napsat, že "Cesta je cíl" a že není definitvích hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 17. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Dneska půjdu spát s touto představou..... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 nevim, jestli bych tvoje posledni pohnuti mysli nazval maturaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 17. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2014 Maturace může být křivolaká a trnitá.... Mrkni na tohle : http://www.iwc.com/forum/en/discussion/47437/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Josefe super vlakno, kamkoliv se posunes dal tak neudelas chybu, mas talent si vybirat jen ty hezky hodinky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Dneska půjdu spát s touto představou..... ;-) moc příjemné čtení Pepo ? Tvoje představa se může lehce naplnit. St1g má jedny v prodejním vlákně ( špatně se shání a u Tebe by byly v dobrých rukách ) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Def Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 parádně napsáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Pecka. Fotky,čtení. I ten konec v nedohlednu je slibný. Pro mne, co se posunuje od Primek k Primkám, je to tak trochu scifi z červenou knihovnou dohromady. Dík za náměty ke snění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 19. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 I´m in love ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 19. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2014 Ty seš dobrej pacoš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 8. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Byl jsem opět zasažen otráveným šípem Chronobundu a mé suby zase ustály a obhájily svoji aktuální nenahraditelnost...... Jsou dokonalé a zůstávají....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2014 Chosef, pročtení tvého vlákna jsem pořád odkládal. Až konečně dnes jsem si vyhradil svůj drahý čas. Musím uznat, že procházka tvou cestou mi velmi zpříjemnila odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 10. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 Profesní postup za mnou, tak jsem si nadělil tyhle krásný Prim Sport I nodate. Igeny jsou kultovní, nadčasový hodinky. Verze bez data zvýrazňuje jejich čistý design......jsem nadšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2014 Dopadlo to na výbornou! vypadají super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 17. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Zažívám hodinkovou harmonii ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Steinhart a Prim, super kombinace muhehe :-)delam si srandu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 17. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 14060M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se