Přejít na obsah

Chosef76 - maturace mé chronomysli

Chosef76

Doporučené příspěvky

• po měsíci...

Pomalu vybírám něco, co by se mi hodilo do komba k Expám. Ať hledám, jak hledám, vždycky mě to stejně vrátí na moji Rolex základnu...., takže stáj opouštět nejspíše nebudu. Ano, každý den prohlížím fotografie  BLNR, Sub c ND... jsou krásné, ale vzhledem k tomu, že jsem již keramické suby měl a pustil, tak už stejné pokusy dělat nechci. Potřebuji hodinky, které mi půjdou " k pleti" a u kterých nebudou důvody je zase prodat. 

Své Explorery vnímám jako  univerzální až sportovní Rolexy, tak bych rád model, který bude svátečnější, na formálnější události. Nejčastěji mě napadají Datejusty.  DJ II jsou pro svoji velikost pro mě nezkousnutelné.

DJ 36mm  mi krásně sednou na ruku a  jsou velmi pohodlné. Opakovaně tu slyším názory " dětské Rolexy", " hodinky pro hobity"...., což mě malinko odrazuje. 

Myslíte, že tyto hodinky nejsou dost "chlapské" ? Nebo nějaké další nápady ? 

msg-19853-0-13404100-1447880822.jpg

msg-19853-0-49397300-1447880833.jpg

msg-19853-0-49671000-1447880851.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pepo kdo může říct o tomhle legendárním modelu,že to jsou dětský hodinky?Datejust je TOP a pro mě vrchol designu náramkových hodinek.Manželka je nosí každej den dva roky a stejně ji furt koukám na ruku.Já bych si je klidně půjčoval,ale náramek je mě malej a furt to přehazovat se mi nechce.Ani na moji ruce 19 cm mi nepřipadaj malý.Ta třpytivá luneta,která hází na slunci odlesky...já se k nim taky vrátím.Do komba k subům budou super.

Odkaz ke komentáři

Neměl Dj 36 náhodou v nějakých filmech , myslim 48 hod v Paříži treba, na ruce H. Ford? A malé nepůsobily. K tobe by mi docela šly Pepo, nebál bych se jich. Jsou to super rolády

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Pepo kdo může říct o tomhle legendárním modelu,že to jsou dětský hodinky?Datejust je TOP a pro mě vrchol designu náramkových hodinek.Manželka je nosí každej den dva roky a stejně ji furt koukám na ruku.Já bych si je klidně půjčoval,ale náramek je mě malej a furt to přehazovat se mi nechce.Ani na moji ruce 19 cm mi nepřipadaj malý.Ta třpytivá luneta,která hází na slunci odlesky...já se k nim taky vrátím.Do komba k subům budou super.

Děkuji, ano design DJ je dokonalý a nadčasový. O tom, že menší modely mohou nosit muži i ženy není pochyb.  Jsme zvědavý na Tvoji další volbu ;-)

Neměl Dj 36 náhodou v nějakých filmech , myslim 48 hod v Paříži treba, na ruce H. Ford? A malé nepůsobily. K tobe by mi docela šly Pepo, nebál bych se jich. Jsou to super rolády

Ondro, zkusím to pohledat. 

Nebojím se jich. Vnitřně jsem si svoji horní hranici nositelnosti nastavil na 39mm .....tím se pro mě situace stává mnohem jednodušší a vlastně i příjemnější. Nemusím řešit různá dilemata.  Jsem ve fázi, kdy velmi upřednostňuji pohodlné hodinky. :)

Odkaz ke komentáři

Děkuji, ano design DJ je dokonalý a nadčasový. O tom, že menší modely mohou nosit muži i ženy není pochyb.  Jsme zvědavý na Tvoji další volbu ;-)

Ondro, zkusím to pohledat. 

Nebojím se jich. Vnitřně jsem si svoji horní hranici nositelnosti nastavil na 39mm .....tím se pro mě situace stává mnohem jednodušší a vlastně i příjemnější. Nemusím řešit různá dilemata.  Jsem ve fázi, kdy velmi upřednostňuji pohodlné hodinky. :)

Já si vždy říkal že ty 36ky potřebují větší koule než kdejaké 47ky, protože jsou krásné nenápadné a nemáš je abys někomu něco dokazoval, v tom jsou dosti podobné Expům 1 řekl bych...

Odkaz ke komentáři

to máš zápěstí 12 cm?  :eek:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...