tenge Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Tu v Hradci je taky nikdo nemá..nebo aspoň nikoho nepotkávám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Ja se tesil ze se podivam na Expy kdyz jsem byl za kamaradem v Ivancicke porodnici a taky nic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 V Trutnove co vim,tak jsou ctvery.Z toho dvoje u me,jedny ma dalsi chronomagor a ty nejdrazsi-DJ 41 mm bicolor ma kamaradka.Jinak jsem taky nikde zadny nevidel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Ja se tesil ze se podivam na Expy kdyz jsem byl za kamaradem v Ivancicke porodnici a taky nic! ...klidně se někdy přihlaš, pozvu Tě na primárku na kávu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 ...klidně se někdy přihlaš, pozvu Tě na primárku na kávu ;-)Pepo, ty uz nejses v Klatovech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Pepo, ty uz nejses v Klatovech?Hi, drahá mě přemluvila, ....že prý u nich na jižní Moravě je krásně atd....Tak jsme se tu usídlili. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 16. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2015 Pecka foto ;-) https://instagram.com/p/86LzxImnaO/ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 18. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2015 ...klidně se někdy přihlaš, pozvu Tě na primárku na kávu ;-) ... uz jsem mu oznamil, ze si musi poridit jeste minimalne jedno dalsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 26. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Pomalu vybírám něco, co by se mi hodilo do komba k Expám. Ať hledám, jak hledám, vždycky mě to stejně vrátí na moji Rolex základnu...., takže stáj opouštět nejspíše nebudu. Ano, každý den prohlížím fotografie BLNR, Sub c ND... jsou krásné, ale vzhledem k tomu, že jsem již keramické suby měl a pustil, tak už stejné pokusy dělat nechci. Potřebuji hodinky, které mi půjdou " k pleti" a u kterých nebudou důvody je zase prodat. Své Explorery vnímám jako univerzální až sportovní Rolexy, tak bych rád model, který bude svátečnější, na formálnější události. Nejčastěji mě napadají Datejusty. DJ II jsou pro svoji velikost pro mě nezkousnutelné. DJ 36mm mi krásně sednou na ruku a jsou velmi pohodlné. Opakovaně tu slyším názory " dětské Rolexy", " hodinky pro hobity"...., což mě malinko odrazuje. Myslíte, že tyto hodinky nejsou dost "chlapské" ? Nebo nějaké další nápady ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Pepo kdo může říct o tomhle legendárním modelu,že to jsou dětský hodinky?Datejust je TOP a pro mě vrchol designu náramkových hodinek.Manželka je nosí každej den dva roky a stejně ji furt koukám na ruku.Já bych si je klidně půjčoval,ale náramek je mě malej a furt to přehazovat se mi nechce.Ani na moji ruce 19 cm mi nepřipadaj malý.Ta třpytivá luneta,která hází na slunci odlesky...já se k nim taky vrátím.Do komba k subům budou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 (upraveno) Neměl Dj 36 náhodou v nějakých filmech , myslim 48 hod v Paříži treba, na ruce H. Ford? A malé nepůsobily. K tobe by mi docela šly Pepo, nebál bych se jich. Jsou to super rolády Upraveno 28. listopadu 2015 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Pepo kdo může říct o tomhle legendárním modelu,že to jsou dětský hodinky?Datejust je TOP a pro mě vrchol designu náramkových hodinek.Manželka je nosí každej den dva roky a stejně ji furt koukám na ruku.Já bych si je klidně půjčoval,ale náramek je mě malej a furt to přehazovat se mi nechce.Ani na moji ruce 19 cm mi nepřipadaj malý.Ta třpytivá luneta,která hází na slunci odlesky...já se k nim taky vrátím.Do komba k subům budou super. Děkuji, ano design DJ je dokonalý a nadčasový. O tom, že menší modely mohou nosit muži i ženy není pochyb. Jsme zvědavý na Tvoji další volbu ;-) Neměl Dj 36 náhodou v nějakých filmech , myslim 48 hod v Paříži treba, na ruce H. Ford? A malé nepůsobily. K tobe by mi docela šly Pepo, nebál bych se jich. Jsou to super rolády Ondro, zkusím to pohledat. Nebojím se jich. Vnitřně jsem si svoji horní hranici nositelnosti nastavil na 39mm .....tím se pro mě situace stává mnohem jednodušší a vlastně i příjemnější. Nemusím řešit různá dilemata. Jsem ve fázi, kdy velmi upřednostňuji pohodlné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 A co ty Oyster Perpetual 39mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 To by k Explorerům asi nebylo do komba ideální-hodně podobný hodinky,podle mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Děkuji, ano design DJ je dokonalý a nadčasový. O tom, že menší modely mohou nosit muži i ženy není pochyb. Jsme zvědavý na Tvoji další volbu ;-) Ondro, zkusím to pohledat. Nebojím se jich. Vnitřně jsem si svoji horní hranici nositelnosti nastavil na 39mm .....tím se pro mě situace stává mnohem jednodušší a vlastně i příjemnější. Nemusím řešit různá dilemata. Jsem ve fázi, kdy velmi upřednostňuji pohodlné hodinky. Já si vždy říkal že ty 36ky potřebují větší koule než kdejaké 47ky, protože jsou krásné nenápadné a nemáš je abys někomu něco dokazoval, v tom jsou dosti podobné Expům 1 řekl bych... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Dětský hodinky? WTF!!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Nebojím se jich. Vnitřně jsem si svoji horní hranici nositelnosti nastavil na 39mm .....tím se pro mě situace stává mnohem jednodušší a vlastně i příjemnější. Nemusím řešit různá dilemata. Jsem ve fázi, kdy velmi upřednostňuji pohodlné hodinky. to máš zápěstí 12 cm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Frostie, bude mi 40 ....jsem ve věku, kdy přehodnocuji priority ...hodinky stále menší, auta stále větší. ;-) Zápěstí 16,5 cm ...pacientky to kvitují s povděkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Já myslím, že on to ví, jen Tě zlobí. Jinak já mám ruku úplně stejnou a Suby jsou pro mě max. Ty DJ cos postoval (116234 ??) jsou samozřejmě krásný a k Expům super dvojka. Kdybych nebyl ignorant, tak mám taky tohle kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Pokud jsi spokojeny s RLX, nemas co resit. Kombo Expy + DJ (se zubatou lenetou) je kombo pro opravdovyho frajera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se