cigi Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Tak tohle je něco, co podle mne skutečně zaslouží označení klasika. Ta nejklasičtější PAM forma obohacená o nevititelnou, nerušídí, ale údernou komplikaci. Výborná koncepce - ukazatel rezervy chodu mi v ní už neschází, i když by pod průhledem, nebo šoupě místo nápisu, nerušil. Možná je ale chtěli udělat plochý a cenově dostupný, tak proto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2014 Mě se naopak nápis 8days líbí, jednoduchá klasika, zasvěcení ví své a ostatním to mlůže být na praku... No a Frantik si bude pamatovat, že je si natáhne vždy v něeděli po obědě před hrátkama s Máňou a je to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2014 hej jsou bombové.... čistý design, 8 dní rezerva.... co více si přát..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Bily Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2014 Díky za odkaz. Krásné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Čistota, jednoduchost, dokonalost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWClover Odesláno 8. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2014 simply the best! Jen by mě zajímalo jak se ,,dělá" ta osmi denní rezerva. To tam musí být péro jako z autíčka na setrvačník ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 simply the best! Jen by mě zajímalo jak se ,,dělá" ta osmi denní rezerva. To tam musí být péro jako z autíčka na setrvačník ne? ...strojek má 2 pérovníky, a podle všeho asi pořádné (protože dva pérovníky mají třeba 312-ky, a přitom mají "pouze" 3 denní rezervu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Zkoušel jsem najít nějakou recenzi na ten 8 denní kalibr a zatím nic, líbí se mi moc - plánuje někdo, kluci, koupi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Ja do nich půjdu. Nevim, jeste kdy, ale pujdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Tak supr. Dle me asi nejlepší value for money současnosti v kolekci. Jen mám právě strach z toho, co psal Michal - zatím žádné info na netu od majitelů, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Tak supr. Dle me asi nejlepší value for money současnosti v kolekci. Jen mám právě strach z toho, co psal Michal - zatím žádné info na netu od majitelů, tak uvidíme. Zde na TZ UK je člověk (mrgpkennedy), který má snad všechny PAM. Ve vlákně, na které odkazuji, píše přímo o kalibru P5000, tak se ho na postřehy klidně dotaž. Já se ho ptal na něco kvůli 243 a bylo vidět, že ví, o čem je řeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Ten dead dial bez vteřinky bych nezkousnul,pořád bych jim nevěřil.Jinak paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2014 Tak supr. Dle me asi nejlepší value for money současnosti v kolekci. Jen mám právě strach z toho, co psal Michal - zatím žádné info na netu od majitelů, tak uvidíme.Stejně ti budou velké... Franto, už se na to těším, to budeš Holešovic král Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 (upraveno) Všiml jsem si jedné věci, 112 by měly mít safír 3,5mm a ty 560 2,5mm, pořád čekám na nějakou kloudnou recenzi, franto, kdy budou? :-) Upraveno 14. července 2014 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2014 Tak zatím vyckavam no :-) To bude chvilku trvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Uvidím, jak dlouho budu odolávat ještě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 To je to oč tu běží:oželet tu nádhernou trojku (když máš datumovku) nebo devítku (když chceš vteřinovku) nebo obojí a mít nádherně čistý Panerai cifr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 ....tak tak Míšo. Stale tvrdim ze naj Panerai su 000. Toho "kludu"na ciferniku by som sa vobec neobaval, stacil 15 sekundovy pohlad na minutofku a zistil si, ze sa hybe.... A ta cistota...ach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Jedna naživo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2014 Jedna naživo510 - krásné hodinky! Zápěstí 17,5 - 18 max, je tak? Povol je a nechej spadnout az na ruku, ted jsou vysoko, bude to vypadat o dost lip... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se