Flipik Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Když se toho nikdo nechytil, napíšu to natvrdo.Prďácká by byla pepsi luneta Že někdo musí mít za každou cenu deb.lní komenty, že by komplex z IGEnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 Ja myslim, ze Igeny maji nadcasovy design a dostatecne vlastni ksicht, tak proc to smerovat ke kopirovani ostatnich?Když se toho nikdo nechytil, napíšu to natvrdo.Prďácká by byla pepsi luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 29. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2014 (upraveno) Že někdo musí mít za každou cenu deb.lní komenty, že by komplex z IGEnu Obávám se, že Tvůj koment není o mnoho inteligentnější, než ten můj, že by komplex z fotky co mam v profilu? Ja myslim, ze Igeny maji nadcasovy design a dostatecne vlastni ksicht, tak proc to smerovat ke kopirovani ostatnich?Ale jo, máš pravdu. Kdybych tam nedal tu fotku, tak by to možná prošlo. Upraveno 29. května 2014 uživatelem t.p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Obávám se, že ne. Ta bicolor luneta k Igenům prostě nepatří. A navíc primáci jsou dle mého dost konzervativní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Obávám se, že ne. Ta bicolor luneta k Igenům prostě nepatří. A navíc primáci jsou dle mého dost konzervativní.OK, napadlo mě to proto, že už se na světě toulá modrá a červená eloxovaná luneta do igenů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Jojo, ale mrkni se, jak jdou na odbyt ty bíločervené Igeny. Jsou krásné, ale zájem téměř žádný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 No, nakonec se snad prodaly, až mi to bylo skoro líto, už jsem se těšil že tu lunetu koupím zvlášť... ale dobře tak, ušetřil jsem litr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2014 Jojo, ale mrkni se, jak jdou na odbyt ty bíločervené Igeny. Jsou krásné, ale zájem téměř žádný.Byla to odvážná barevná kombinace Ale jak píše Stráša, kdyby šly po částech asi první zmizí ta luneta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Zde upravený seznam. Zajemci o GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, plastová):1. skalis2. financ3. martar (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)4. Flipik5. Honza.manta6. MaraThon7. Straspol8. MiroslavekZajemci o GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, kovová s lumi bodem):1. Honza.manta2. Jata3. MaraThon4. Straspol5. Bert6. michal_l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Zajemci o GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, plastová):1. skalis2. financ3. martar (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)4. Flipik5. Honza.manta6. MaraThon7. Straspol8. Miroslavek9. martar (druhý kousek, pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc) Zajemci o GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, kovová s lumi bodem):1. Honza.manta2. Jata3. MaraThon4. Straspol5. Bert6. michal_l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2014 Zajemci o GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, plastová):1. skalis2. financ3. martar (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)4. Flipik5. Honza.manta6. MaraThon7. Straspol8. Miroslavek9. martar (druhý kousek, pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)10. mazziZajemci o GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, kovová s lumi bodem):1. Honza.manta2. Jata3. MaraThon4. Straspol5. Bert6. michal_l 7. mazzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 5. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2014 Zajemci o GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, plastová):1. skalis2. financ3. martar (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)4. Flipik5. Honza.manta6. MaraThon7. Straspol8. Miroslavek9. martar (druhý kousek, pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)10. mazzi11. XpakZajemci o GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, kovová s lumi bodem):1. Honza.manta2. Jata3. MaraThon4. Straspol5. Bert6. michal_l 7. mazzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Malý UP, třeba se přidají další zájemci... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2014 Tak já bych si ji asi také vzal, za podmínek jako martar.. Zajemci o GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, plastová):1. skalis2. financ3. martar (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)4. Flipik5. Honza.manta6. MaraThon7. Straspol8. Miroslavek9. martar (druhý kousek, pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)10. mazzi11. Xpak12. vikinho (pri snizeni fixnich nakladu pod 150 Kc)Zajemci o GMT vlozku lunety na PSI (zakladni provedeni - cerna barva, bily potisk, kovová s lumi bodem):1. Honza.manta2. Jata3. MaraThon4. Straspol5. Bert6. michal_l 7. mazzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Nechci vás, pánové, prudit, ale s tímhle ROZHODNĚ nesouhlasím a musím v tomto smyslu intervenovat v Eltonu. Tahle luneta je integrální součástí limitky žluťáků a nová se bude dělat jen jako náhradní pro žluťáky. Vymyslete si vlastní. Ostatně, mohu vám s tím pomoct, možností je habaděj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 (upraveno) Cigi, tys mě zklamal... Hele, ale asi na žluťáscích není plechová luneta, žejo?? Takže se vlastně nic neděje a jedeme dál... Upraveno 31. července 2014 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Má pravdu předsedo - jestli je to jeho varianta, tak nemáme nárok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Má pravdu předsedo - jestli je to jeho varianta, tak nemáme nárok. budeme se s ním muset sejít, ožrat se (všichni) a přesvědčit (jeho) že o ty lunety moc stojíme (všichni) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 (upraveno) Je plastová, a je černo-žlutá , ale důležitá mi přijde i ta grafika. Jde vo kluky, co si koupili limitku a chtějí ji mít limitovanou napořád. Je jasný, že luneta s číslama hodin není nic originálního ( u primu ale dosud asi jediná !!) a je spousta možných fontů a symbolů, tak si udělejte něco, co se bude prostě dost odlišovat, a věc je vyřešena. Přece nechcete napodobeninu, že ne ?? :D Jinak mi to lichotí Hlavně žádnou paniku Sám si jednu rád vezmu, když se povede, vy kujóni. Upraveno 31. července 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2014 Je plastová, a je černo-žlutá , ale důležitá mi přijde i ta grafika. Jde vo kluky, co si koupili limitku a chtějí ji mít limitovanou napořád. Je jasný, že luneta s číslama hodin není nic originálního a je spousta možných fontů a symbolů, tak si udělejte něco, co se bude prostě dost odlišovat, a věc je vyřešena. Přece nechcete napodobeninu, že ne ?? :D Jinak mi to lichotí Hlavně žádnou paniku Sám si jednu rád vezmu, když se povede, vy kujóni.No vidíš, to je přece řeč- ale žes mě dostal, na chvilku jsi mě vážně zviklal !!! Navrhuju podobný font jako je na Orlíkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se