Milis Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Pánové, moc se mě do toho nechce, ale udělat to musím. Tímto se Watchfan1ovi ještě jednou, a pak všem, kterých se dotkla moje nesmyslná poznámka ve Watchfanově1ovu vláknu, omlouvám. Tu hlášku jsem nemyslel nějak zvlášť zle, spíš jsem to bral jako popíchnutí a rejpnutí, nicméně i mě samotného následně překvapilo, jak moc byla blbá, neslušná a nesmyslná. Navíc přišla v naprosto nevhodné době a přispěla k napjaté atmosféře poslední doby. Zpátky už ji vzít nemůžu, tak prosím alespoň o přijetí této omluvy. Můj názor na téma daného vlákna se nezměnil ale nesouhlas se dá vyjádřit jinak a slušně. Mám tohle fórum rád, a chtěl bych se tady v budoucnu prezentovat jako slušný člověk, za kterého se, i přes tuto hrubost, považuji. Díky za pozornost, Milis.
Krteček Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Milis na motorce vypadáš dobře, teď se mi líbíš i bez motorky....
Lossak Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Alespoň jeden,který si dokáže přiznat i chybu a omluvit se.Bravo!
Mike. Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Ja se nechci do takovych diskuzi "plest", protoze si radeji prectu neco o hodinkach nez o hadkach atd., ale musim uznat, ze omluva se ceni.
gandalf Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Milsi díky. Začínám zas být optimista
Conrad Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Vážím si této tvojí reakce nejen proto že tenhle server mám rád
JARDA2 Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Pánové, moc se mě do toho nechce, ale udělat to musím. Tímto se Watchfan1ovi ještě jednou, a pak všem, kterých se dotkla moje nesmyslná poznámka ve Watchfanově1ovu vláknu, omlouvám. Tu hlášku jsem nemyslel nějak zvlášť zle, spíš jsem to bral jako popíchnutí a rejpnutí, nicméně i mě samotného následně překvapilo, jak moc byla blbá, neslušná a nesmyslná. Navíc přišla v naprosto nevhodné době a přispěla k napjaté atmosféře poslední doby. Zpátky už ji vzít nemůžu, tak prosím alespoň o přijetí této omluvy. Můj názor na téma daného vlákna se nezměnil ale nesouhlas se dá vyjádřit jinak a slušně. Mám tohle fórum rád, a chtěl bych se tady v budoucnu prezentovat jako slušný člověk, za kterého se, i přes tuto hrubost, považuji. Díky za pozornost, Milis. Ješito , ješito už to máš ušito.
spiderer Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Milis - tohohle si cenim, doufam, ze si to precte i Watchfan1.
boo-beek Odesláno 29. května 2007 Nahlásit Odesláno 29. května 2007 Milis, klobou dolu. Tou hlaskou jsi me docela nakrknul, timhle potesil. Ze by precijenom prichazely svetlejsi casy?
vor Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Když Milis odloží valašku, tak je jako beránek.
odklizec Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Konecne nekdo, kdo pochopil nesmyslnost popichovani. Myslim, ze omluva potesi watchmana i ostatni! Diky.
Tazatel Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Milis: Vypovídá to o Tvé duševní "dospělosti", kterou bohužel mnoho lidí postrádá (Chybuje každý a kdo ne, ten ke všemu ještě lže)
HonzaX Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Milis: Vypovídá to o Tvé duševní \"dospělosti\", kterou bohužel mnoho lidí postrádá (Chybuje každý a kdo ne, ten ke všemu ještě lže) Duševně dospělý člověk nevypálí "pitomce " na někoho , kdo má odlišný vkus než on . Jinak oceňuji , že se dokázal omluvit.
safi Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Ahoj, velmi si osobně cením toho, že jsi se takto veřejně omluvil. Myslím, že jsi zde právě nastolil novou úroveň slušného chování. Tvůj příklad by možná někteří měli následovat.
Návštěvník Snow Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Tak by to mělo vypadat, přestřelit může každý, ale ne každý má tu morální sílu se ke své chybě veřejně přiznat a omluvit se, ale na rozdíl od ostatních Tě po ramenou plácat nebudu, měl jsi vážit slova, těch tvrdších výpadů na WatchFana1 bylo bohužel víc, takže asi tak.
vor Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Omluva je normální, běžná věc. Nevím, co řešíte.
Návštěvník Snow Odesláno 30. května 2007 Nahlásit Odesláno 30. května 2007 Vore, co znamená Tvůj nový avatar ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se