Pedros Odesláno 31. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Fakt? A mně se líbí docela dost. Tak mi prosím poraď, co je na nich špatně a proč ne a já si to budu před spaním opakovat, jo? A třeba na něco přijdu
gandalf Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Neboj, ona si zvykne. Zvlášť, když ty hodinky NUTNĚ potřebuješ
gas Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Pedros: nemusím tu datumovku, ručičky a pásek bych raději veselejší, tmavě modré ale jinak jsou decentní a vkusné
Pedros Odesláno 31. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Jo, já ty hodinyk NUTNĚ potřebuju! To je fakt dobý Jou klasické, decentní, elegantní. A pak taky nutně potřebuju Hamilton Jazzmaster. A to fakt taky nutně Nemáte s těmito někdo nějaké zkušenosti? Jsou nádherný!
openspace Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Hamiltony Jazz nepotřebuješ podívej jak jsou ošklivé Ty Longines si rozmysli, ty mi zase taková pecka jako model nepřijdou.
Otto Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Mno, to nevím, jestli z toho mám mít radost nebo strach, protože každá legrace něco stojí, že Ale mimo ty Hamiltonky mám ještě jednu lásku. Ani nevím jak to přišlo, ale dostaly mě dokonale. Pro mě jsou ale cenově nedostupné - pakliže bych se tedy nechtěl rozvádět- Longines Avigation L2.628.4.73.2 A ne a ne je dostat z hlavy pryč... Tak to mě se líbí spíš s černým ciferníkem.
Pedros Odesláno 31. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Taky moc hezký. Cena u Hibernie je ale bazmála 40.000,- Kč, což je ukrutný. Pro mě tedy... Otto, Ty jsi vlastníkem těch černých?
Pedros Odesláno 31. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Pro Opespace: Když jsem viděl ty Hamiltonky Jazzmaster, srdéčko mi zaplesalo. Majiteli s nimi přeji krásné dny
Otto Odesláno 31. května 2007 Nahlásit Odesláno 31. května 2007 Taky moc hezký. Cena u Hibernie je ale bazmála 40.000,- Kč, což je ukrutný. Pro mě tedy... Otto, Ty jsi vlastníkem těch černých? Bohužel nejsem :-(
Conrad Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 (upraveno) Kdo to někde tady tvrdil,že velké hodinky ženám nesluší? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. listopadu 2008 uživatelem Conrad
PavelK Odesláno 4. listopadu 2008 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2008 Kdo to někde tady tvrdil,že velké hodinky ženám nesluší? Je to samozřejmě individuální, ale za sebe mám dojem, že téhle dámě toho nesluší víc, než jen hodinky.
blam Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 (upraveno) Býval tu člen, který by ti poradil, ale dostal banána, musím to udělat za něj. Obvod ruky vynásob magickým číslem 2,22 a výsledek je optimální velikost cibulí pro tvoji ruku . Nebo vezmi kružítko, udělej si dvě kolečka o příslušném průměru a ozkoušej na ruce. Nejlíp, zajdi do obchodu s Hamiltonama - myslím, že je mají například v Kotvě a ozkoušej si je na ruce, který se ti budou víc líbit a líp sedět na ruce (v tomto pořadí ), ty si kup. Hodnota, která vyjde výpočtem je s korunkou nebo bez ní? Mám obvod 19,5 * 2,22 = 43,29mm. Nyní nosím Tissot PRC 200 38,6 mm x 39,8 mm a zdají se na mé ruce malé. Zápěstí mám šířku 6,9mm Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. ledna 2012 uživatelem blam
vraby Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Možná že ti pomůže trochu tohle vlákno: KLIK
blam Odesláno 12. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2012 Možná že ti pomůže trochu tohle vlákno: KLIK Už jsem tu prolezl skoro celý web. Samozřejmě jsem vše nečetl, ale o tomto výpočtu jsem se nikde nedočetl. Díky.
p3k Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Určitě to je věcí i osobního cítění, když se díván na tu tvoji ruku, příjde mi, že ty hodinky jsou akorát, V žádním případě na mne nepůsobí malým dojmem. Až se nechce věřít ten rozměr ...
blam Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Určitě to je věcí i osobního cítění, když se díván na tu tvoji ruku, příjde mi, že ty hodinky jsou akorát, V žádním případě na mne nepůsobí malým dojmem. Až se nechce věřít ten rozměr ... No když ještě vezmu v potaz, že PRCéčka mají cca 39mm bez korunky. Teď vybírám něco většího. Rád bych ty co mám v podpisu. Seiko SRP043. Bohužel nejsou moc k sehnání a 9 tis. za ně nadám.
jankoxxx Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 ja som uz definitivne rezignoval a hodinky nad 40mm a vyska nad 13mm su pre mna nevyhovujuce. dost to obmedzuje pri vybere
Onisau Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Já to mám opačně.Cokoliv pod 40 je nemyslitelné, v reálu nic menšího než 42 .... Taky to omezuje
Cyber Odesláno 15. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2012 Nosím většinou 40mm s jednou výjimkou, a tou je 43mm. To je přesně rozmezí toho co mě vyhovuje. Dříve jsem miloval bling oversized, ale vrátil jsem se zpátky k normálním velikostem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se