Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 47
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jo, já ty hodinyk NUTNĚ potřebuju!

To je fakt dobý biggrin.gif

Jou klasické, decentní, elegantní.

A pak taky nutně potřebuju Hamilton Jazzmaster.

A to fakt taky nutně smile.gif

Nemáte s těmito někdo nějaké zkušenosti? Jsou nádherný!

Odesláno

Mno, to nevím, jestli  z toho mám mít radost nebo strach, protože každá legrace něco stojí,  že smile.gif

Ale mimo ty Hamiltonky mám ještě jednu lásku. Ani nevím jak to přišlo, ale dostaly mě dokonale. Pro mě jsou ale cenově nedostupné - pakliže bych se tedy nechtěl rozvádět- Longines Avigation L2.628.4.73.2

A ne a ne je dostat z hlavy pryč...

Tak to mě se líbí spíš s černým ciferníkem.

• Po roku...
Odesláno (upraveno)

Kdo to někde tady tvrdil,že velké hodinky ženám nesluší?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno
Kdo to někde tady tvrdil,že velké hodinky ženám nesluší?

Je to samozřejmě individuální, ale za sebe mám dojem, že téhle dámě toho nesluší víc, než jen hodinky.

• Po letech...
Odesláno (upraveno)

Býval tu člen, který by ti poradil, ale dostal banána, musím to udělat za něj. Obvod ruky vynásob magickým číslem 2,22 a výsledek je optimální velikost cibulí pro tvoji ruku Posted Image.

Nebo vezmi kružítko, udělej si dvě kolečka o příslušném průměru a ozkoušej na ruce.

Nejlíp, zajdi do obchodu s Hamiltonama - myslím, že je mají například v Kotvě a ozkoušej si je na ruce, který se ti budou víc líbit a líp sedět na ruce (v tomto pořadí Posted Image ), ty si kup.

Hodnota, která vyjde výpočtem je s korunkou nebo bez ní? Mám obvod 19,5 * 2,22 = 43,29mm. Nyní nosím Tissot PRC 200 38,6 mm x 39,8 mm a zdají se na mé ruce malé. Zápěstí mám šířku 6,9mm

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem blam
Odesláno

Možná že ti pomůže trochu tohle vlákno: KLIK

Už jsem tu prolezl skoro celý web. Samozřejmě jsem vše nečetl, ale o tomto výpočtu jsem se nikde nedočetl. Díky.

Odesláno

Určitě to je věcí i osobního cítění, když se díván na tu tvoji ruku, příjde mi, že ty hodinky jsou akorát, V žádním případě na mne nepůsobí malým dojmem. Až se nechce věřít ten rozměr ...

Odesláno

Určitě to je věcí i osobního cítění, když se díván na tu tvoji ruku, příjde mi, že ty hodinky jsou akorát, V žádním případě na mne nepůsobí malým dojmem. Až se nechce věřít ten rozměr ...

No když ještě vezmu v potaz, že PRCéčka mají cca 39mm bez korunky. Teď vybírám něco většího. Rád bych ty co mám v podpisu. Seiko SRP043. Bohužel nejsou moc k sehnání a 9 tis. za ně nadám.

Odesláno

Já to mám opačně.Cokoliv pod 40 je nemyslitelné, v reálu nic menšího než 42 .... Taky to omezuje :)

Odesláno

Nosím většinou 40mm s jednou výjimkou, a tou je 43mm. To je přesně rozmezí toho co mě vyhovuje. Dříve jsem miloval bling oversized, ale vrátil jsem se zpátky k normálním velikostem.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...