tano Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Super!! Hodne zdravicka a stesticka, preji mamce i male! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 supeeeeer:) velka gratulacia!!! vela zdravia prajem vsetkym:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 taky gratulace, hodně zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Velká gratulace k novému inhausu Ne, fakt, hlavně, ať jste všichni zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Paráda, hodně zdraví všem a gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Gratulace, at je zdrava a dela vsem radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Taky se pridavam ke kolednikum a vinsuju ji vse nej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Gratuluju!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2018 Přátelé, díky všem! Popojedem... A ještě momentka z probíhajících prací na projektu "Zvýšení traťové rychlosti na Vlárské dráze" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2018 Ještě jsi nevyfotil nový přírůstek a už zvyšuješ traťovku...To ovšem bude hukot! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Když jsem v pondělí přivezl holky z porodnice, místo porodních monster jsem nazul digitálky se stopkama, abych mohl měřit čas mezi kojením. Doma to moc nejde, musel jsem je ručně sesynchronizovat v polích na vycházce se psama. Aby žádný sluneční paprsek nepřišel vniveč, operativně si přehazuju hodinky na druhou ruku, pokud na daném úseku trasy slunce svítí zprava. Je-li mezi ctěným čtenářstvem další takový magor, nechť se mi neprodleně přihlásí. Člověka potěší, když není divnej sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Koukám, že systém dobíjení máš promakanej do detailu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2018 Snažím se to nepodceňovat. To víš, až se zima zeptá, cos dělal v létě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Je-li mezi ctěným čtenářstvem další takový magor, nechť se mi neprodleně přihlásí. Člověka potěší, když není divnej sám Myslel jsem, že jsi měl povědomí o tom, že existuji...Ale zdá se, že máš ve vzdělání ještě jisté mezery... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Ovlivněn krásnými fotkami Nooskiho nového přírůstku (z mobilu bohužel neumím vložit odkaz), i já jsem včera vytáhl svoje casia B640. Dovolte, abych se s vámi podělil o pár fotek z večerní vycházky. Za čtvrt hodiny jsme pro samé vysypávání písku z bot ušli slabých 200 metrů. Na pivo bohužel nedošlo. I když na různé blbosti bylo díky neustálému čekání na dcerku času dost. Světlo Stín Aport Blízké setkání žabího druhu Jsou to prostě fajn hodinky, jsem rád, že jsem je zase po nějaké době vyvětral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 To je marianske udoli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Mám tady jednu zajímavost. O víkendu přijeli naši a otec mi dovezl nějaké časopisy v igelitce. A světe div se, byla to igelitka, ve které jsem si cca před dvaceti lety donesl z obchodu svoje první značkové hodinky Casio LW-100H,se kterými jsem následně prožil krásné gymnazijní období. Jsou to ty bez tahu. Tehdy praskl zobáček na překlápěcí sponě a hodinář mi tam dal jiný tah, který nejenže se mi nelíbil, ale taky byl o 2mm užší. A to byl jejich konec. Nahradily je moje první ručičkové hodinky Bentime, které mi vydržely až do promoce. Teď už můžu říct, že mám casií plnou kabelku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Máš toho plnou igelitku a je to super sbírka (včetně právě té památeční igelitky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 7. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Včera jsem se vydal do města vyzvednout dcerce rodný list. Pro tuto příležitost jsem zvolil Seiko A914, tedy hodinky stejně staré jako jsem já. Před městským úřadem Na matrice to byla rychlovka, takže jsem ještě stihl zmrzlinu. Ovšem na čištění filtru v akváriu už jsem tyto sváteční hodinky sundal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.