5etter Odesláno 25. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Hodinky jsou dávno pasé, bro, teď jedou nože. Paní 5etterová už mi kvůli nim zakázala kamarádit se s travexem. Asi má strach, že se v něm budu opičit úplně ve všem a začnu sbírat i ty mučící nástroje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 25. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Ještě něco ze sobotního výletu na rozhlednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Modrásci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivko9 Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 pěkný hodinky s parádním řemínkem, mám podobný, ale chtěl bych poradit zda se dá někde sehnat podobný řemínek, dík za odpověďDnes jsme měli malou rodinnou oslavu, takže jsem (jen nerad) sundal z ruky monstra a nasadil zelené oblekovky. A když už jsem je měl v ruce, tak jsem je musel vyfotit, abych se s vámi o tu krásu podělil. IMG_3395.JPGIMG_3386.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 11. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 ivko9: Hodinky na fotkách jsou na originálním kovovém náramku tak, jak se prodávaly.... Tak máme polovinu března a ještě jsem si letos nekoupil žádné hodinky. A ani to neplánuju. Např. v roce 2017 jsem touhle dobou vítal pátý přírůstek. Kde ty předpředloňské sněhy jsou. Tridenty od Warda na ruku nepustí nic jiného a ani ten Chronomag v poslední době moc nečtu.Ale nejásejte! Chronobundus mě neopustil, jen zmutoval do jiné podoby. Za poslední měsíc jsem si pořídil 7 (slovy sedum!!! ) švýcarských nožů. Nikdy jsem kapesní nůž nepotřeboval. Jeden starý čechošvýcarák značky Mikov jsem teda vždycky měl, ale jestli jsem si s ním jednou za pár let na čundru namazal paštiku na rohlík, tak je to moc. O to víc si teď lámu hlavu s dokonalou kombinací nástrojů pro každou příležitost. Prostě debil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Haha, ja zazivam neco podobneho s hledanim spravne velikosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 Máte štěstí že du zrovna kolem: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 To je aspon kompaktni kudla. I pod sako se schova. Kde se to da sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 11. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2020 modre vecka mam 2 roky a od te doby mam od nozu klid proste edc na 105% ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 20. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 farkyostrava: Co jsou "modre vecka"? Klidně SZ. Dík. ... Dnes jsou to právě tři měsíce, co mám na ruce bronzové Tridenty. Jsem zcela spokojen a málo kdy mám nutkání nasadit něco jiného. Vzhledem k blížícím se těžkým časům opravdu zvažuji, jestli nemám většinu ostatních hodinek prodat. Všude se teď počítají nakažení a mrtví, tak pojďme chvilku počítat něco jiného. Strojek Tridentů je nepřetržitě v chodu už 92 dnů. Začínal jsem s odchylkou -23s oproti přesnému času. Strojek šel nejdřív trošku rychleji, po 37 dnech od začátku měření byla maximální odchylka +24s oproti přesnému času (takže v první fázi 1,2s/den). Týden šel strojek úplně přesně a pak zpomalil. Po 86 dnech od začátku se vrátil na původní odchylku. Takže po cca 7,5 milionech sekund průměrná odchylka 0s/den. Nechci se vás nikoho dotknout, pánové, ale kdo z vás to má? Když si představím tu hromádku ozubených koleček, ze kterých je strojek složen, je to neuvěřitelné. Od vstupu na Chronomag a začátku období, kdy mám naráz víc než jedny hodinky je toto asi rekord v délce nošení jednoho kousku, byť jsem měl mezi tím půl dne na ruce G-shocky. No není to krásný? Na noc odkládám korunkou nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Tipuju modre Victorinox nebo Wenger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 20. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Tak jasně, ale to je širokej pojem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 23. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Jak jsem tady nedávno psal, že žádné další hodinky letos kupovat neplánuju, tak hned druhej den si ke mně našly cestu tyhle stopky.Měl jsem za úkol je tady prodat, ale cenová představa majitele byla taková, že jsem se jich za ty prachy raději ujal sám, než aby je získal nějakej cizí člověk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 No, musím přiznat, že víc mě zaujaly ty časopisy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2020 Přezul jsem na letní. Seiko má za jeden den stejnou odchylku jako Ward za dva týdny. Jestli to tak půjde dál, asi se naseru a hodím ten krám do rybníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 2. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Na šalinu se podle nich moc chodit nedá, ale když si člověk potřebuje na něco posvítit, není lepších hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2020 Pes bez košíku, páneček bez roušky, hodinky bez fólií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 9. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2020 Jo, jsou dobrý. Plusová odchylka se den ode dne zmenšuje. Jestli to půjde tímto tempem, tak za měsíc půjdou přesně jak Wardy Ale jsme v sekci Pochlubte se novými přírůstky, že ano. Hodinkově letos nic - katuju kosty, aby bylo na granule pro psa. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2020 Monstra stále na ruce. Jsou luxusní. V prvních dnech jsem nadával na jejich přesnost - dost se předbíhaly. To se ale postupně zlepšilo a nakonec šly kolem nějakých +2s/den až do seřízení. Pár fotek z minulého víkendu na Vysočine Rozmohl se nám tady takový nešvar. Uživatelé velice často vkládají fotky hodinek s noži. Zejména pak jedné značky. Je to značka VICTORINOX. Jinak teda, abych se k stěžejnímu tématu těchto dní také vyjádřil, po prvotním zděšení se mi nová verze fóra docela líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 11. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Aby se neřeklo, že se neangažuju, nasadil jsem 8. května sovětské hodinky, třebaže do našeho města vtrhla rudá armáda už o dva týdny dřív. Jinak pořád nosím monstra, se kterými jsem po šesti letech stále spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.