hirsch Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2014 Taky jedna mobilní rychlovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 Jedna sportovní, když jsou to sporty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 (upraveno) zkusim sem nalinkovat celou galerii.. pokud se vam nezobrazuje, pak zde je link na vsechny moje fotky nou dejtu...http://petr.me/watches/prim_sport_i_no_date/ Upraveno 12. září 2014 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 zkusim sem nalinkovat celou galerii.. pokud se vam nezobrazuje, pak zde je link na vsechny moje fotky nou dejtu...http://petr.me/watches/prim_sport_i_no_date/krásný fotky! díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 12. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2014 zkusim sem nalinkovat celou galerii.. pokud se vam nezobrazuje, pak zde je link na vsechny moje fotky nou dejtu...http://petr.me/watches/prim_sport_i_no_date/Ty na těch fotkách snad vypadaj ještě líp než ty moje...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Jak je vezmu hned jsem v rauši....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Jak je vezmu hned jsem v rauši.......Pěstuješ, nebo zabavuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 15. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2014 Pěstuješ, nebo zabavuješ?Ale fuj, léčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 Tak jsem IGENům pořídil nový řemen - Di-Modell "Rallye waterproof" s WR 100, takže spíš utopím hodinky než zničím řemen Zdá se, že komfort bude zase na jedničku. Pár fotek ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 16. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2014 A ještě pár fotek řemenu. Dvojitá spona a fičura, na kterou je Di-Modell pyšný "unique internationally protected loop anchor" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Jako nový majitel se jich stále nemůžu vynadívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 4. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2016 No Date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2016 super fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ony Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Prim Sport No Date Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 11. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2021 Jsou krásné! Až mě mrzí, že jsem se u Eltonu tak spálil a seru na ně Tyhle Sporty vypadají stejně nejlépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 12. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2021 Přesně takové bych si chtěl nechat v Eltonu udělat. Doufam že se v kvalitě polepšili oproti předchozím letům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 13. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2021 Bacha na tom zaplatíš si za nový matrice na cifr (nebo by to tak správně mělo být, protože tyhle se dělali v rámci limitky) Imho stačí ale počkat, občas se tu objevují v inzerci, byla to limitka 30ks jestli se nepletu a nedávno tu zrovna jedny byly, jen teda jsou většinou pryč během minuty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 25. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2021 V 13. 11. 2021 v 10:10, Lamiczka napsal: Bacha na tom zaplatíš si za nový matrice na cifr (nebo by to tak správně mělo být, protože tyhle se dělali v rámci limitky) Imho stačí ale počkat, občas se tu objevují v inzerci, byla to limitka 30ks jestli se nepletu a nedávno tu zrovna jedny byly, jen teda jsou většinou pryč během minuty... Aha, dík za info. No uvidíme, kdysi jsem měl i klasické s datumem, černý věnec a byly super. Jsem sám na sebe pořád nasraný, že jsem je pustil .... příště už by zůstaly na dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se