hipgnosis Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 (upraveno) Ahoj, docela zajímavá limitovaná edice Steinhart, chronograf s ručním nátahem a strojek z roku 1988.111 ks, vyprodáno během chvilky, proč ne Líbí se mi i řemen... Zdroj: http://www.steinhartwatches.de/en/LE-MANS-GT-HERITAGE-CHRONO,828.html Upraveno 17. června 2014 uživatelem hipgnosis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Na první pohled divné, na druhý celkem ujdou, na třetí vůbec nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Na první pohled boží, druhý pohled si nechám v klidu na doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Super BIG date. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 paci sa mi myslienka toho cisla - kazdy ma svoj vlastny cifernik, tak isto ten strojcek je super. no to cervene vzadu je des bes, radsej mohli dat pekne vygravirovane auto...no co, kazdopadne boli okamzite vypredane, tak nam to moze byt fuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoe Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Na čtvrtý pohled už vím a nelíbí se mi to. Na první pohled divné, na druhý celkem ujdou, na třetí vůbec nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 TH to nejsou ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Zepředu se mi líbí, pouzdro ok, cifr pěknej, ručky boží, jen bych asi bych zvolil jiný řemen, ale zezadu je to fakt děs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Je tam toho moc. Proč ta dvacítka, GT, šrouby a rozdílné subsifry? Líbí se mi orámování jednoho subcifru chromem, to je moc fajn. Jo a nožky moc daleko od sebe, díky čemuž je pak ten řemen moc tlustej to mu nesluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipgnosis Odesláno 17. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Je tam toho moc. Proč ta dvacítka, GT, šrouby a rozdílné subsifry? Líbí se mi orámování jednoho subcifru chromem, to je moc fajn. Jo a nožky moc daleko od sebe, díky čemuž je pak ten řemen moc tlustej to mu nesluší.Ta dvacítka na cifru je číslo hodinek v limitované edici. Na ciferníku tak budou čísla od 1 do 111. GT pro to, že se tak hodinky jmenují... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 TH to nejsou ...Já se po*eru, přesně na to jsem myslel. Zlatý Monaco. Sakra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommi Odesláno 3. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2015 Měli je v chrnoshopu v bzaru, viděl jsem na prodejně na vlastní oči... extravagantní, nehezký.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel k Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 daji se nekde sehnat hodinky podobneho razeni? helgrey se mi nelibi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 daji se nekde sehnat hodinky podobneho razeni? helgrey se mi nelibi....Oris letecke v chronu,nedavno jsem je prodaval. Nejsou ale zdaleka tak extravagantni a vyzyvave :-)))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Pejsek a kocika vzali Monaca, B'n'R a nejaky pilotni Orisy a upekly tento krasne vonavej kolacek. Jen je z toho pak moc bolelo brisko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Pejsek a kocika vzali Monaca, B'n'R a nejaky pilotni Orisy a upekly tento krasne vonavej kolacek. Jen je z toho pak moc bolelo brisko.Vykladas to hezky :-)))). Jen i ten vystup u pejska a kocicky byl jinej,ne pro knizku :-))). Ale nejakej smysl ty hodinky mit musej? Zatim jen nevim jakej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel k Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Mozna mam kycovitej vkus ale sou pekny jak transformers :-) Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Tak tohle jsou hodinky, ke kterým člověk asi nemůže mít neutrální názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaveG17 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Ale pozitivní jen máloko, asi proto jich udělali jen 111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2015 Ale pozitivní jen máloko, asi proto jich udělali jen 111 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se