Přejít na obsah

Vítejte V Novém Chronomag Fóru.

odklizec

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 167
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jak mazat příspěvky ?

Mám tři úplně zbytečné příspěvky ze včerejška, ke kterým se nenahrály fotky, chtěl bych je smazat, pochopitelně k nim nejsou žádné komentáře, tak leží ladem a zbytečně klamou kolegy,kteří si je otevřou a vidí kulové nic.

Díky za odpověď.

Snow

Jak uz bylo zmineno nekolikrat v jinych diskuzich, ode dneska se nemaze ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak jim to dát na vědomí nevím, ale předpokládám, že pokud si tě někdo přidá jako kamaráda, tak ti o tom přijde nějaká zpráva.

Pokud si někoho chceš přidat ty stačí kliknout na jeho jméno a zvolit možnost přidej jako kamaráda.

Je to tak,přijde kamarádovi automaticky zpráva

Odkaz ke komentáři

Rychlost fóra se mi zatím někdy nezdá zrovna ideální :(

Nove forum muze byt o neco pomalejsi samo o sobe, prece jen to ma o 100% vic funkcionality, nez stary punbb. Ale hlavne je treba prejit na noveho hosta. Chronomag to planuje, ale netusim kdy. Novejsi verze IPB by mela byt zamerena na urychlovani tak uvidime, jak to dopadne ;) Zatim neni oficialne venku.

Odkaz ke komentáři

heheh ... NEW DESIGN LOOKS GOOD ;)

Jenom me mrzi nemoznost vkladat obrazky primo z compu ... takhle musim uploadovat na svoje FTP coz je zdlouhave :(

Toto by melo jit pre nahrani prilohy. Normalne vyberes jako prilohu obrazek, a ten by ti ho melo zobrazit primo v postu. Jenze momentalne, z nejakeho zahadneho duvodu mame problem nahravani souboru rozchodit. Drzkuje to cosi o nedostatecnych pravech, ktere jsou na prislusny adresar OK, takze zatim fakt netusim, co je problem??? Patram a hledam.. Zahada je, ze avatary vam fungujou, protoze to je stejny adresar jako pro upload? Fakt zahada.

Edit: tak uz to nahravani priloh vcetne obrazku funguje!

Odkaz ke komentáři

Nedaří se mi založit téma v sekci "hodnocení prodejců/kupujících" s chybou na nedostatečné oprávnění. Chtěl jsem tam navrhnout přidat hodnocení nejen jednotlivých prodejců tady na foru, ale i ebay prodejců.

Nemel jsi dostatecna prava, mohli tam prispivat jen Memebr_50 (vic jak 50 postu). Ale myslim, ze to bylo zbytevne omezeni, takze uz tam muze psat kdokoliv prihlaseny ;)

Odkaz ke komentáři

Tak nevypadá to špatně, zvykám si čím dál víc, jen jsem taky přišel o asi cca 20 příspěvků. Mylsel jsem, že to bylo nějaké plkání, ale pak jsem zjistil, že některé "OT" věci zůstaly :-))

A vis o nejakem konkretnim prispevku, ktery se ti ztratil? Toto mi zatim nikdo nebyl schopen potvrdit ;)

Problem se "smazanyma" postama je ten, ze ony mozna byly smazany uz davno v ramci stareho fora, kdyz nekdo smazal svuj post a s nim vsechny pod nim. Pripadne se smazaly pri nejake cistce? Akorat ze to pocitadlo ve starem foru nezaznamenalo. A pri prechodu na nove forum a konverzi vsech prispevku se pocitadlo prepocitalo a ted ukazuje (jak doufam) spravne pocty. Takze by bylo dobre, kdyby mi nekdo rekl o nejakem konkretnim postu, ktery byl urcite ve starem foru a neni v novem?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...