Přejít na obsah

145 hlasů

1. 1. Který byste brali?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 115
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Micey: myslím, že v tom popisu si sám odpovídáš...že nejlepší volba bude omega. A já s tím souhlasím...pěkné, univerzální hodinky, super strojek, dobrá značka atd. Takže za mě jasná volba.

Odesláno

Kup si co chceš, stejně za měsíc, maximálně za dva budeš řešit, co dál :) Takže začni u IWC nebo Omegy a pak to ber postupně. Jen ty Damaska zařaď až nakonec, protože je neprodáš ;)

Odesláno (upraveno)

Omega - 8500 coaxial nemam rad - komplikovanejsi, two barells, pusobi na me slozite, myslim, ze nebude tak jednoduchy a do budoucna bezproblemovy, jako H35.

8500 je na trhu uz 5 nebo 6 let (jasne, nejsou to desetileti), ale tipuju ze Omega jich uz za tech par let prodala minimalne v desitkach (mozna uz par stovek) tisic a nevybavuju si, ze bych nekde cetl o nejakych problemech s timto kalibrem....naopak: rezerva 60 hodin, silikonovy vlasek, obecne chvalena presnost

Puvodni upravena ETA na co-axial (kalibr 2500) mela po nejakem case v provozu problem se zastavovanim (coz se vyresilo v pozdejsich verzich a u tech puvodnich se problem trvale odstranil pri servisu), ale evidentne se z toho poucili, protoze nic podobneho jsem u 8500 nezaznamenal. 

H35 asi bude z principu spolehlivy, ale v praxi to zatim nevime, protoze si ho bohuzel nikdo nekupuje a nevime, jestli Damasko melo moznost testovat vsechno dostatecne dlouho a v potrebnem mnozstvi, aby se nic neprehlidlo. 

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno (upraveno)

Micey, a co misto Mark XVII nejake Ingy? Skvele univerzalni hodinky na tahu. Bud nove zakladni 40mm ref. 3239 a nebo ted jsou v prodejni sekci 42mm Ingy s in housem za jen o chloupek vetsi cenu nez Damasko. 

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno

Omega:

plus: Jsou prostě krásný. Maj skvělej kalibr. Je to Omega - tudíž ten MI je tak akorát. Měl je Bond! :) Šroubovací korunka. Tah v základu.

mínus: Nejsou až moc krásný? Takový kapku moc.. nazdobený. Složitější kalibr. Oboustranej AR (to má asi i IWC?) [/url]

Tak co vy?

Ja mam tie modre ATcka. Prvych par dni som ten pocit mal, si to vystihol, ze su prilis krasne. Potom som ten pocit vstrebal, a uvedomil si, ze nie su prezdobene, su proste elegantne a cloveku dodavaju smrnc. Som s nimi nadmieru spokojny aj rifle/tricko aj oblek.
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Já sem taky pro Damasko. Vždycky, když vidím někoho s Omegama, říkám si: "Co to je za povrchního člověka?"

Odesláno (upraveno)

Zmizik: No a kdyz ma IWC?

Jinak panove diky.

Kloubiku, taky jsem na Ingy koukal.. Nicmene ty novy jsou drahy (a jeste s ETOu), ty starsi s inhousem za dobrou cenu tady v inzerci me lakaj.. Ovsem jsou devet let stary a bojim se toho servisu.

Anebo si konecne poridim Vulcainy..:)

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno

I když Damasko mám, šel bych osobně u hodinek téhle kategorie do Omegy, hlavně kvůli budoucí likviditě, která bude u Damasek mnohem horší. Pokud na tenhle aspekt nekoukáš, Damasek bych se vůbec nebál.

Odesláno (upraveno)

Já sem taky pro Damasko. Vždycky, když vidím někoho s Omegama, říkám si: "Co to je za povrchního člověka?"

ty jsi me pobavil, hezky generalizujes. Mas typologii lidi i pro ostatní značky? ;)

Micey: toto jdou jediný Omegy, kterých bych šel. Osobně se klanim k IWC, ale asi jsem trochu zaujatej

Upraveno uživatelem ondralbc
Odesláno

ty jsi me pobavil, hezky generalizujes. Mas typologii lidi i pro ostatní značky? ;)

Sarkasmus

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...