Locque Odesláno 21. června 2014 Autor Nahlásit Odesláno 21. června 2014 (upraveno) Ty DJ na mojí ruce vypadají tak, jako na fotce v úvodu vlákna - což si myslim je ok. Když jsem oboje porovnával, pocitově jsem zásadní rozdíl neviděl - jak psal Sibiř, hodně ten pocit ovlivňuje kůže na IWC a tah na RLX. 36 mm jsem měl na Spiritech. Na tahu uplně bez problémů. Na kůži už to ono nebylo. 36 mm jsem měl na Eternách, kde díky robustní lunetě to nebylo uplně ono jak na tahu, tak na kůži. Ty DJ se mi líbí, jsou to elegantní, uni hodinky. Nejsou to moje vysněný Milgy GV, ale pěkný jsou. Ale jsou hezčí, než Spitfire? Určitě nejsou tak rare, je to oproti nim masovka. Co se stroje týče - já jsem ignorant. Mě je celkem fuk, jestli tam je ETA nebo in-house. :-/ Libilo by se mi to kombo, asi se opravdu zaměřim na přikoupení, než výměnu... EDIT: v úvodu jsem se asi blbě vyjádřil u záporu v podobě absence tahu. Mně nevadí tolik, že ho IWC nemaj. Spíš mně štve, že díky jeho absenci nejsou víc uni. A kupovat ho za 2000 usd, jen abych s nima vlez jednou za rok do vody... To už za tu cenu koupim hezký potápky. Ty DJ maj výhodu, že s nima na ruce sundam oblek a vlezu do plavek. Zase jsem ale kožař a to už může bejt velikostně problém... :-/ Upraveno 21. června 2014 uživatelem Locque
bandicoot Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Ne lezení do vody máš Natostrap. Nebo nějaký Rios Next...K čemu náramek na pilotky...
panedge Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Pokud nemas problem s velikosti tak to vymen.DJ jsou dokonaly,at maly nebo velky!
Street Glide Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 ....mám obvod zápěstí 185-190mm a s Datejust nebo Day-Date jsem v pohodě,......s "přefouklými" Panerai 44mm na ruce,jsem se cítil,jako že mám nějaký "problém".... :-)))))
Návštěvník Alda Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 ....mám obvod zápěstí 185-190mm a s Datejust nebo Day-Date jsem v pohodě,......s "přefouklými" Panerai 44mm na ruce,jsem se cítil,jako že mám nějaký "problém".... :-))))) Mas to focene sirokym objektivem. Takze informace o velikosti hodinek na zapesti je zkreslena. Pro objektivni posouzeni to chce alespon 50mm objektiv a pulmetrovou vzdalenost.
warann Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Hoši, řešil se tady i tah na ty IWCčka, jak to přesně vypadá na tom tahu? Nenašel jsem tenhle konkrétní model na oceli kromě fejků .Tah by měl být tento, na Chrono24 je toho dost. http://www.chrono24.cz/iwc/fliegeruhr-mark-xvi-spitfire-stahl-iw325505--id2792358.htm?dosearch=true&picnum=0&query=iwc+mark+&resultview=list&searchexplain=1&suchen=Hledat&tab=details&urlSubpath=%2Fsearch%2Findex.htm
Návštěvník dlubix Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Tah je k pilotkam divnej.... A k temhle se svetlym cifrem to vypada echt blbe.
Sphinxx Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 warann: Jj. díky. Nevypadá to moc dobře, přestává se mi to líbit i u mých hodink, prostě třeba uznat (jak píše nejen Dlubix), že to vypadá dívně a určitě jsem spíš pro kůži.
Street Glide Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Aldovi : .....vůbec to není foceno širokým objektivem,....potvrzuji,že je to real,....prostě to tak vypadá i ve skutečnosti,.....je rozhodující tvar a kondice zápěstí :-)))........já můžu mít i 36 mm,.....ale pouze Rolex :-)))))))))))))
VintageLover Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Už to tady bylo, jak jednou zapochybuješ, už se s nimi psychicky rozloučíš...
Návštěvník dlubix Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 WR je i IWC fakt fpoho a cas od casu je hodit na hadr ci nejakej vodnickej strap, vubec bych se koupani nebal. Tlakovku to chce tak dvakrat do roka.
Návštěvník dlubix Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Aldovi : .....vůbec to není foceno širokým objektivem,....potvrzuji,že je to real,....prostě to tak vypadá i ve skutečnosti,.....je rozhodující tvar a kondice zápěstí :-)))........já můžu mít i 36 mm,.....ale pouze Rolex :-)))))))))))))Jiste. Nekdo ma lovecak a muze si pri kratkem obvodu dovolit vetsi hodinky. Takze i tvar zapesti je rozhodujici.
warann Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 warann: Jj. díky. Nevypadá to moc dobře, přestává se mi to líbit i u mých hodink, prostě třeba uznat (jak píše nejen Dlubix), že to vypadá dívně a určitě jsem spíš pro kůži.Mně se to taky nelíbí a kdybych je netahal (i) k obleku, klidně bych ty svoje nechal na NATU (který se Ti ale taky nelíbí ). Nicméně na kůži od Zrna už se dost těším, asi je to pro tyhle hodinky nejlepší volba.
Denjl Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 neměnil bych...ten cifr u IWC je nádhernej a 36mm datejusty mu dle mého nemůžou konkurovat...
Qwuiddo Odesláno 21. června 2014 Nahlásit Odesláno 21. června 2014 Tah na ty iwc spitfire je na wus za 1100 usd tedka http://forums.watchuseek.com/f319/fs-iwc-mark-xvi-bracelet-1043057.html
IzTaPa Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Odesláno 22. června 2014 Souhlasim se streetem - 36mm je vice nez ok - stejne v naproste vetsine pripadu je to jen a pouze o mnozstvi zeleza kolem kalibru...
McStinger Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Odesláno 22. června 2014 Souhlasim se streetem - 36mm je vice nez ok - stejne v naproste vetsine pripadu je to jen a pouze o mnozstvi zeleza kolem kalibru... Podľa tejto logiky by nástenné quartz hodiny nemali byť väčšie než cca 6x6 cm, čo je približná veľkosť väčšiny pohonov. A ak to trochu preženiem, aj vežové hodiny sú trochu megalomanské, 36 mm by mohlo stačiť
Street Glide Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Odesláno 22. června 2014 .....jojky,......tady má někdo asi "problem"......... :-))))))))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se