Návštěvník Tada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Ricous: Jedina opravnena obava tady zatim je ta,ze tam nepredidlim natrvalo
XXXfazerXXX Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 A nejnovejsim registrovanym uzivatelem je: opravdu Fazer Edit: preklep ty wole fakt ??? Tak to mam vostudu doživotně,jestli ta jitrnice bude stejně blbá jak já,tak je ochranuj ten na nebesích
pavča Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 No jsou tam některé příspěvky velmi roztomilé, například: Re: CHRONOMAG od Thesis v ned úno 27, 2011 4:37 pm Tada tomu opravdu rozumí. Kdo má tolik hodinek ten tomu musí rouzumět. Takže kdo má třeba jen jedny, dvoje nebo troje byť špičkové hodinky, tak tomu díky takto malému počtu hodinek nemůže rozumět. Jinak vzato, hodinkám bych opravdu rád hodně rozuměl, tak si na Aukru koupím tak dvacet kousků trosek a fejků a už budu hodinkám rozumět. Jak prosté, až geniální!
Murphy97 Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 ty wole fakt ??? Tak to mam vostudu doživotně,jestli ta jitrnice bude stejně blbá jak já,tak je ochranuj ten na nebesích Tam snad zacnu chodit cist Ne ze se tam budes chovat slusne...
Návštěvník Tada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Pavca: Chces snad naznacit, ze tomu podle falesneho Thesise nerozumim?
pavča Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Pavca: Chces snad naznacit, ze tomu podle falesneho Thesise nerozumim? Člověče, já nevím kolik máš hodinek, tak nevím, co říci. Ale pokud jich máš málo, tak nějaké honem dokup a já pak napíši, že tomu hodně rozumíš.
Návštěvník Tada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Pavca: V patek to na srazu sectem a zavedem nejaky precedent kolik je hodne, aby bylo uasno kdo rozumi a kdo ne
pavča Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Pavca: V patek to na srazu sectem a zavedem nejaky precedent kolik je hodne, aby bylo uasno kdo rozumi a kdo ne Ja vol, beru si s sebou ostrý nožík, tak to vyřídíme velmi rychle.
Návštěvník Tada Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Pavca: Vyriznem si do predlokti cislo kolik jich kdo ma jo? To by mel udelat kazdej skalni chronomagor si myslim.
XXXfazerXXX Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 (upraveno) Tam snad zacnu chodit cist Ne ze se tam budes chovat slusne... ja to fakt nejsem,jdu se registrovat jako Dantechno...edit-hergot,vopsazeno Upraveno 27. února 2011 uživatelem xxxxxfazerxxxxx
kubson Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 verim... proto me to zajima, ja si zacatky nepamatuju... v cem je to jine konkretne...? fakt me to zajima... chronomag vznikl myslím ze zájmu Patricka o hodinky a měl to štěstí, že tady našlo cestu dost lidí, kteří dokázali vytvořit přátelskou atmosféru a něco o hodinkách i věděli. Když web založí někdo proto, aby mu hejlové klikali na reklamy apod. Jaká komunita se na to asi nabalí? A jak se už jednou potvrdilo, fórum které vznikne jako vymezení se vůči ch. taky v našich podmínkách příliš životaschopné není.
Peta-Biker Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 (upraveno) tvoje zaklopky jsou mi celkem fuk... hodinky cvakam, to je fakt, rika se tomu foceni... a moje fotky jsou skvely, ty to jeste nevidis? uááá, NiG Ti to jednou už dobře řekl, bez fotosemináře bys mohl leda fotit holuby v lese. To, že se každému podbízíš s focením hodinek, to je umění? Já měl za to, že dobrý fotograf a umělec se nemusí nabízet, ale díky, žes mě poučil.Na toho vykuka, co psal něco o smogu, reagovat nebudu - ten se nenarodil, ale vyskyt. *cvakat a fotit, to je podstatnej rozdíl. Upraveno 27. února 2011 uživatelem Peta-Biker
Návštěvník YPO Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 mne se s tebou nechce hadat... fotis ty jeste vubec? ty za sebou mas seminar u Nico, ne? kibi jsem přesvědčen, že nemusím v každém vlákně číst o tvých úspěších a zírat na tvoje obrázky - budeš se muset smířit s tím, že se tvé výtvory někomu líbí a někomu ne - tak to prostě chodí a ty to zcela jistě víš, akorát ti tvoje ješitnost říká něco jiného - kvalitní fotograf neudělá 55 fotek jedněch hodinek, respektive s digitální érou udělá, ale vybere tu nejlepší a tu odprezentuje s nějakým očekáváním - to co produkuješ ty, nemůže mít žádné očekávání - je to jako když si někdo bez nápadu jde koupit televizi do elektroworldu - je jich tam celá stěna a stejně si žádnou nekoupí, protože si z té záplavy nesmyslů nevybere
Thomas Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 Říká kuchař fotografovi :"Děláš krásný fotky, asi máš dobrej foťák""Výborně vaříš, asi máš dobrý hrnce" odpověděl kuchař
Milis Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 ze se nekomu moje ............ nelibi? jasne, to mi nevadi a proc ........ tolik? mne to bavi ...aneb univerzalni odpoved diletanta.
Milis Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 jak to myslis, prosim? Moje nazory na tebe a tvoje Dilo si ozivis vyuzitim funkce "Hledat" - zatim k tomu vic fakt nemam.
Milis Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 za to mi to nestoji, ale i tak diky! Prosim. EDIT: Reakce na tvou "hru na posledni slovo" je obsazena v mych uz vyrcenych nazorech na tebe a tve Dilo. :D Vzdycky, kdyz budes mit potrebu posledniho slova smerem ke mne, najdi si moje prispevky. Anebo si na ne vzpomen - jesitny lidi prece nezapominaj.
Návštěvník YPO Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 ku*va princi mluv česky - já nemám čas furt něco hledat, ale tady jsem to kupodivu pochopil - na druhou stranu se mi líbí, že někdo vymyslel ekvivalent ke slovnímu spojení "umíš ho*no"
Návštěvník YPO Odesláno 27. února 2011 Nahlásit Odesláno 27. února 2011 A kibi neco foti, jo? prej jo, až ti bude 50 tak tě vyfotí s dortem a oblíbenou hračkou a to vše za pouhých pět korun (možná i za 2,50,- , ale cena je prej podle ksichtu)= chce to prostě cenovou konzultaci předem
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se