Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

I kdyz riskuju banan, mam uz plny zuby toho, jak Tadovi projde naprosto vsechno a kdyz se kdokoliv jiny ozve, tak je zle :(

Diky panackovi jsme prisli o posledni vlakno o zbranich - o ty predchozi jsme prisli taky z podobnych duvodu (a taky v souvislosti s jeho kydy). A ja si rozhodne nemyslim ze je to v poradku! Co bude dal, prijdeme o vlakno o autech, protoze tomu panacek taky "rozumi", coz obcas nekdo logicky neskousne - a bude to zase duvod k zamceni nebo dokonce zruseni vlakna? A kdy dojde na temata o hodinkach??? Jsem uprimne zhnusenej...

Návštěvník Kamil
Odesláno

Já to vlákno normálně téměř nečetl, ale přinutils mě, se tam podívat. Ono to nebude jen kvůli Tadovi, Gil nesnese trochu srandy, zdálo se mi. Příspěvky mi tam nepřišly až tak moc mimo mísu.

Samozřejmě je potřeba respektovat zakladatele, který se rozhodl k zavření. Ale Harry, nic ti nebrání založit nové vlákno o zbraních. Přístup do něj, bohužel jen některým členům, nejde zakázat.:D

Odesláno (upraveno)

Gil ochranuje Tadu jako sveho syna, predtim to byl Kibi........tomu uplne nerozumim, ale musim to respektovat Posted Image Jen aby ta ochrana nebyla zase nekonečná.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

To si,Fando, fakt myslíš,že to je ten důvod????

Otevřel jsem tenkrát znovu vlákno o zbraních,pohádalo se to zase(a ano,notnou měrou k tomu přispěl i Kibi) a Milisák to zase zavřel. Tohleto vlákno jsem promazal,slušně jsem požádal,abyste výhrady vůči Tadovi psali přímo jemu,chvilku byl klid a je to tu zas. Neba mě to.

Možná je to taky tím,že řeším zdravotní problémy(svoje a velké) a jsem podrážděnej. Nebo mi chybí ten smysl pro humor,jak píše Kamil. Nevím.

Já to vlákno otevřu,ale bavme se tam,PROSÍM,o zbraních,ne o tom,jestli je Tada vůl,jestli zbraň potřebuje a tak,ano?! Díky.

Odesláno

To si,Fando, fakt myslíš,že to je ten důvod????

Otevřel jsem tenkrát znovu vlákno o zbraních,pohádalo se to zase(a ano,notnou měrou k tomu přispěl i Kibi) a Milisák to zase zavřel. Tohleto vlákno jsem promazal,slušně jsem požádal,abyste výhrady vůči Tadovi psali přímo jemu,chvilku byl klid a je to tu zas. Neba mě to.

Možná je to taky tím,že řeším zdravotní problémy(svoje a velké) a jsem podrážděnej. Nebo mi chybí ten smysl pro humor,jak píše Kamil. Nevím.

Já to vlákno otevřu,ale bavme se tam,PROSÍM,o zbraních,ne o tom,jestli je Tada vůl,jestli zbraň potřebuje a tak,ano?! Díky.

Myslim ze je to ten duvod. Ale nic ve zlem. Kvuli me ho neotvirej, ja do nej prispivam jen tehdy, kdyz uz Tadovo blaboly prekonaj hranice vseho, stejne tak asi i Harry a HCIQ.
Odesláno

slušně jsem požádal, abyste výhrady vůči Tadovi psali přímo jemu, chvilku byl klid a je to tu zas. Neba mě to.

...Gile, ale 99% lidí neba Tadovy kecy. Takže možná by bylo efektivnější požádat Tadu, ať si přestane hrát na odborníka od kouření fajfky po střelbu krátkých palných zbraní. A to jsem vynechal dalších asi 100 disciplín, ve kterých je mistrem ;)

Ono je to do jistý míry vtipný a humorný, ale když na to narážíš všude, únosnou míru to přesáhne a je to otravný jak štěnice. Každej jsme nějakej, každej má "svý" vlákna, ve kterých občas blbne (cigi primky, kalifx fabulace, milis prodeje atd...), ale nikdo z nás neni tak sebestředně multifunkční, aby to rozbíjel všude.

Odesláno

...Gile, ale 99% lidí neba Tadovy kecy. Takže možná by bylo efektivnější požádat Tadu, ať si přestane hrát na odborníka od kouření fajfky po střelbu krátkých palných zbraní. A to jsem vynechal dalších asi 100 disciplín, ve kterých je mistrem ;)

Ono je to do jistý míry vtipný a humorný, ale když na to narážíš všude, únosnou míru to přesáhne a je to otravný jak štěnice. Každej jsme nějakej, každej má "svý" vlákna, ve kterých občas blbne (cigi primky, kalifx fabulace, milis prodeje atd...), ale nikdo z nás neni tak sebestředně multifunkční, aby to rozbíjel všude.

Zapomel jsi na psy a auta Posted Image
Odesláno

Jedna vlna už začala tady, příslib byl tady. A dokáže pan mistrsvětaamoleta dodržet slovo? - Ne

Odesláno

Nejsem zvěrokleštič, ale aby se jeden stal volem, musí být vykleštěn. Aby jeden mohl být vykleštěn, musí mít sestoupená varlata...

Návštěvník ?po
Odesláno

Aby jeden mohl být vykleštěn, musí mít sestoupená varlata...

tak to už mám nejvyšší čas :smile_anim:

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Mě tak napadlo, nešlo by všechna vlákna, která třeba budou už starší více jak 2 roky a nebo nějakou dobu, na který bychom se dohodli, zamknout? Pak tady nastane problém, že člověk novej a nebo kdokoliv tam napíše něco a přitom dotaz a nebo odpověď je úplně mimo, protože je jiný rok. Třeba dneska, konkrétně případ s PDA.

Upraveno uživatelem Peta-Biker
  • po měsících...
Odesláno

Poprosil bych kompetentní osoby, aby vypnuli nesmyslné odstraňování vulgarismů. V praxi je to k ničemu, jenom to vyhodnocuje nesprávná slova a otravuje to život. Děkuji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...