Guest enrico156 Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Ahoj všem! Jsem tu relativně nový člen a na toto fórum mě přivedl můj kamarád, který trpí chronobundusem a po přečtení a prohlédnutí některých vláken, je ze mě taktéž čerstvě infikovaný pacient. Co se hodinek týče, vždy jsem hleděl především na design a bylo mi jedno, co je uvnitř za strojek. Proto skladba hodinek byla : asi troje STORMY, několikatery no name a jako poslední "úlovek" a můj tehdy největší znak alfasamce, všem známé INVICTY rovněž quartz provedení a velikosti plynoměru . Ale jak jsem již řekl na začátku, po shlédnutí tohoto fóra jsem tak nějak vnitřně nabyl přesvědčení, že nutně potřebuju automaty, ideálně modrý potápky a dosavadních hodinek se zbavit a jít už tím správným směrem. Tak se i stalo a jako vstupenka do světa automatů je zančka Orient podle mě ideální. V sekci bazar se Orienty vyskytují často, ale bohužel byl vždy někdo rychlejší a já se asi po pátém neůspěchu naštval a objednal nové. Sice se to nakonec z USA trochu prodražilo ( clo ), ale už jsem v životě prošustroval víc peněz. Jako plus hodnotím to, že k tomu došlo komplet balení, na orientuhren.de se musí připlácet, jinak posílají hodinky prý jen ve fólii. Dokoupi jsem mesh, zaměnil za původní tah a konečně si je úživám. Udělal jsem v rychlosti aspoň nějaké snímky, je to focené na rychlovku mobilem, tak kdyby se někomu nelíbila kvalita, tak sorry :-) Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Kraff Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Vítej a gratuluju k nalezení pravé cesty.)Raye na meshi jsem ještě neviděl ale je to zajímavá varianta...Raye jsou ideální vstupní hodinky do tohoto chronosvěta.)
El Nano Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 gratuluju k parádním potápkám a taky k zbavení se všech Stormů a Invict sám mám černé Raye a nedám na ně dopustít. Mesh se na ně taky chystám hodit, ale zatím plní svůj účel na větších Mako XL.
Guest enrico156 Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Mako, asi moje další zastávka.... A modré Maka na meshi se tu tak dva měsíce zpátky prodávaly a kvůli nim jsem se právě do modrých potápek zalůbil :-))
Daemonultimate Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Mesh je velká frajeřina,zvedá hodinky o třídu vejš a hlavně je to něco,co se často nevidí a na ruce okamžitě zaujme.Super start a za mně gratulace.
Guest enrico156 Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 El Nano, pokud by ses jich chtěl zbavovat, tak bych do budoucna měl zájem. Jinak otázka do davu, sehnat pořádnej mesh mi dalo trošku zabrat, máte nějaké dobré zdroje :-)?
kuncák7 Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Taky gratuluji, k tomuhle typu ( v XL velikosti ) se vždy vracím, abych je prodal do týdne, co je seženu ( už 6x ). Něco mě k nim táhne, ale pak neosloví, proto přeju, ať ti vydrží nadšení déle než mě.
El Nano Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 El Nano, pokud by ses jich chtěl zbavovat, tak bych do budoucna měl zájem. Jinak otázka do davu, sehnat pořádnej mesh mi dalo trošku zabrat, máte nějaké dobré zdroje :-)?budu na tebe myslet, snad ale zatím mě bavěj
Guest enrico156 Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 (edited) Nadšení asi chviličku zůstane :-) Ale rozhodně nezůstanu jen u jediných hodinek, jelikož chronobundus je strašná věc, tak furt koukám kolem sebe, kde se co a za kolik :-) Jsem zvědavej, kdy mi v práci bloknou tuhle stránku....Jinak děkuji za kladné ohlasy Edited June 24, 2014 by enrico156
MJ. Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 Jsem zvědavej, kdy mi v práci bloknou tuhle stránku....:-) to by byl pak těžkej úděl
El Nano Posted June 24, 2014 Report Posted June 24, 2014 to už by byl důvod uvažovat o změně zaměstnavatele spíš:-D
Guest enrico156 Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 Modrej Hirsch jim podle mě sedí ještě víc, jak mesh Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Flipik Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 Dobrá kombinace, na živo to bude určitě ještě lepší, protože zachytit tu modrou je kumšt
Guest enrico156 Posted August 7, 2014 Report Posted August 7, 2014 To máš pravdu, jednou to je světlý, jednou tmavý a pak nijaký...
Denjl Posted August 8, 2014 Report Posted August 8, 2014 ale v celku jsou super jak na meshi, tak na řemenu asi se za tebou budu muset zastavit do rachoty...
villain83 Posted August 8, 2014 Report Posted August 8, 2014 Dobry divery od solidni firmy.Ta modra mi malinko pripomina Suma,tam se ta modra taky nekdy tvari,jako cerna.Rozhodne se mi tahle temna libi vic,nez vylozene modra,jako maji treba Hydroconquesty,nebo Aquaracery,jak mam tu barvu rad,tak u tech dvou zminovanych modelu me to taha za voci.Za relativne malo penez dost muziky,navic Orient divery umi,zeru vintazni modely King diver.
Recommended Posts