Přejít na obsah

TAG Heuer Carrera McLaren 1974 Edition

Doporučené příspěvky

Odesláno

V bílém provedení a na "gumě", jednoznačně. A čím dál na ně koukám a na tu formulku vedle, tak jí tam tak nějak vidím ( nebo spíš si jí tam představuju ), mě to sedí.

Odesláno

tiez mi tam chyba silnejsie spojenie s danou udalostou... aspon tu oranzovu mali dat cervensiu nech sedi s farbou auta a na dno vygravirovat formulku, alebo fitipaldiho... kazdopadne ako (takmer) vsetky carrery je to krasa, a dovolim si povedat, ze ked racing chrono - tak carrera! ;)

Návštěvník Snow
Odesláno

..............a dovolim si povedat, ze ked racing chrono - tak carrera!  ;)

A já si dovolím říct, že když racing chrono tak Chopard. Taková nesmrtelná série Monte Carlo je nedostižná, hej ?

Odesláno

A já si dovolím říct, že když racing chrono tak Chopard. Taková nesmrtelná série Monte Carlo je nedostižná, hej ?

Tak, tak, racing chrona od Chopardu jsou neprávem ve stínu běžně chválených Gran Turismo XL.

Přitom řada Grand Prix de Monaco Historique ještě posunula perfektní řadu Mille Miglia Chrono (např GMT).

Odesláno

Keby som si mal vybrat ja tak urcite tie biele. Ved v podstate tie su McLaren 1974 Edícia, tie s tmavym cifernikom to su povodne Carrery s cal. 1978 z ktorych tato edicia vychaza. Alebo sa robia aj s tmavym cifernikom?

Odesláno

Hodinky pekné, ale tiež mi chýba trochu intenzívnejší odkaz. Možno aj preto, že pre mňa to boli najkrajšie roky F1. McLaren, Tyrrell, Lotus, Brabham... A v nich tí správni hrdinovia. Mrchavá nostalgia.

Odesláno

Barevně vyladěný Carrery, ty já rád, takže palce nahoru...je pravda, že odkaz pokulhává, na to měli reinkarnovat Autavie, hodit je trochu do moderny a to by byla teprve parádička

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Jéé, takovou formuli jsem si tuším slepoval z ábíčka !! Máma to možná ještě někde má, byla to strašná práce, zabrala mi celou jednu chřipku.

Hodinky velmi hezký a velmi závoďácký a fakt nevím, jestli bych si je s těma chopard nespletl - opravdu velmi velmi přímí konkurenti :D :D

Upraveno uživatelem cigi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...