pebe Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 přitom to je omezení jen na jeden příspěvek, můžu vložit víc příspěvků za sebou s jednou fotkou. Abych třeba napsal souvislý text s vícero fotkama mi to stejně nedovolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 stačí nepřekročit 1,08MB v jednom příspěvku, taky jsem si toho včera večer všimnul a prostě dal do galerie více příspěvků za sebou Co je na houby je rozlišení, které ani v galerii nemá smysl řešit lépe než 1000px, protože to už jsou pak fotky třeba 2MB.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Taky mi to nejde. Ještě včera přitom šly nahrát fotky do 2 MB bez problémů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 stačí nepřekročit 1,08MB v jednom příspěvku, taky jsem si toho včera večer všimnul a prostě dal do galerie více příspěvků za sebou Co je na houby je rozlišení, které ani v galerii nemá smysl řešit lépe než 1000px, protože to už jsou pak fotky třeba 2MB.. S tím rozlišením jsem se už celkem smířil, víc jak 1000 na web už nedávám, nemá to moc smysl.Ale přidávat fotky po jedné mi přijde minimálně zvláštní no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 (upraveno) Taky mi to dneska nahlásilo. Ale už jsem se s tím srovnal. Upraveno 24. března 2015 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 (upraveno) Možná to omezení na 1,08 MB je dozvukem víkendového problému se serverem... Upraveno 24. března 2015 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Predam to dal, at se na to Chronomag podiva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Predam to dal, at se na to Chronomag podiva. děkujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Taktéž se stavim do fronty ;( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Mě už to zase jede na plné 2 MB, doufám, že i ostatním.Děkujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Taky tak, super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Jo, Kamil uz to spravil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Kamil to spravil, ale co kdybych jim to znovu omezil? 1M by jim mohlo stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 Kamil to spravil, ale co kdybych jim to znovu omezil? 1M by jim mohlo stačit. stačí leccos, ale pod 10kB bych raději nešel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 24. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2015 ale já například díky tomuhle dočasnému omezení přišel na to, že tady je "moje média", že jednou nahraný soubor lze použít vícekrát bez nutnosti ho zase nahrávat, a že se to dá přes uživatelský panel mazat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nenecet1 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 JJ Dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stalin Odesláno 13. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 (upraveno) Ahoj,nejspíš budu vypadat jako naprostej tydýt, ale nejdou mi vkládat do příspěvků zkopírované texty např. z mailu nebo wordových dokumentů, a za Boha nejsem schopnej přijít jak na to. Můžete mi, prosím, poradit? Díky.Omlouvám se za OT, ale z existujících témat mi tohle přišlo nejbližší a nové vlákno zakládat nechci. Upraveno 13. srpna 2015 uživatelem Stalin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DOSA Odesláno 12. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2016 Díky za informaci. Budeme hospodární! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Prosím poraďte detailně, jak sem nahrahuju a vložím foto? Jsem počítačovej analfabet, tak prosím česky a jasně krok za krokem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 (upraveno) Prosím poraďte detailně, jak sem nahrahuju a vložím foto? Jsem počítačovej analfabet, tak prosím česky a jasně krok za krokem Obrázok napríklad takto:- použít rozšířený editor- browse- připojit tento soubor- přidat k příspěvku Upraveno 21. listopadu 2016 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se