El Nano Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Tak jo, sešly se mi doma tyto dvoje notoricky známé potápky. Myslím, že netřeba představovat. Tady je pár fotek, další doplním. Nemám moc čas se tady rozepisovat a taky si myslím, že mnoho z vás s nimi mělo tu čest. Ale kdyby kohokoliv něco zajímalo, tak se ptejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 (upraveno) tak přeci jenom pár vět... Na to, že v obou je stejnej strojek, tak Raye nejsou tak přesné jako Mako XL. Nebo spíš bych měl napsat že mě Mako XL svou přesností až překvapily. Velikostně jsou na tom Raye menší asi o 2 mm a cca o 25 g lehčí, ale nezdá se to, na ruce to jde cítít docela dost. Raye mi přijdou lépe zpracované, co se týče detailů jako je vložka lunety, obě korunky a dýnko. A mají každopádně lepší tah, i když co si budem povídat, obojí je nic moc, proto je radši nosím na strapu nebo gumě. Raye mají taky o poznání lepší lumi, nevím jestli to je jenom mým kouskem nebo jestli všechny Mako XL svítí tak mizerně. Upraveno 30. června 2014 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 mel jsem tu cest, jsou paradni a na tom meshi moc fajne sedi na ruce a sedne jim, jen se zacit potapet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka luděra Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 (upraveno) fuu parádní fotky honzo! Upraveno 30. června 2014 uživatelem jirka luděra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 někdo tady má v podpisu hezkou větu: "Nepotápím se, nikdy jsem se nepotápěl, a ani se potápět nehodlám" ... kecám, jasně, že je vezmu do vody a taky doplním fotky lumi a na tom super koženým zulu od mistra Anely @jirka: díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 díky za srovnání. MakoXL mě nikdy neuchvátily, jediné, co se mi na nich líbí je tvar ruček. horší lumi zmiňuje snad každý majitel a spolu s absencí lumi bodu na 12 na lunetě (u potápek !?) je to navždy vyřadilo z mého výběru. naopak raye jsou mi sympa tak nějak vším, těm se možná někdy podívám na zoubek. jsem zvědav na tu srovnávácí lumi foto. kdybys tam měl nějaký seika k nim, tím lépe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 30. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 (upraveno) jo to máš pravdu, tím že tam není ten lumi bod, tak se to dokonce i blbě centruje, ale zase já ji stejně moc nepoužívám, občas si ji protočím jen tak z nudy. Seika bohužel nemám, čekám až se uvolní ty bílomodré baby monstra co tady teď putují a Raye si určitě sežeň, jsou to fajn hodinky Upraveno 30. června 2014 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 30. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2014 Big Mako maji nádhernou modrou ta mě fakt baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikulíšek Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 Mají Big Maka šroubovací korunku na překlápění dne v týdnu? (domnívám se že ne a fotky to potvrzují, ale třeba se pletu).WR sice stejný, ale Rayům bych věřil víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 1. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 jak říkáš, šroubovací je pouze hlavní korunka jinak tady je to "lumi" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 Pěkné srovnání, díky za něj. Ta lumi je pro mě teda dost nemilým překvapením. Předpokládal bych, že si především u potápek na ní dají záležet. Ale na obranu Orientu, i Steihart s tím má na svých potápkách problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 1. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 s lumi na Rayích nemám problém, ta je dobrá, svítí i když během dne zajdeš do stínu a i v noci jde odečíst čas, ale zato ta lumi na Mako XL je celkem na pikaču. Tady na těch fotkách to jde vidět úplně extrémně, ve skutečnosti to není až tak, že by po 3 minutách vůbec nesvítily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 Ahoj,kdyz to tu takto krasne srovnavas,cenove to vychazi jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 1. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 ahoj, na orientuhren.de teď vycházi Raye na 129 EUR a Mako XL na 144 EUR + poštovné a krabičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 ahoj, na orientuhren.de teď vycházi Raye na 129 EUR a Mako XL na 144 EUR + poštovné a krabičky Dik za odpo.jeste k te lumi,me prijde podle tvych fotek skoro stejna,navrhl bych- dej tam pro srovnani lumi okamzite po nasviceni,jak mas a pak po cca 15 minutach.Jinak to mas vazne vymakany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 Dekuji za srovnani. Premyslel sem,ze bych vymenil-prodal me M Force black a koupil modre Mako XL,ale po vyse uvedenych informacich si tim uz nejsem jisty. Ta lumi a chybejici bod na lunete,to je vcelku smutne. Ale jinak jsou to krasne hodinky. Zejmena na meshi.Omlouvam se za chybejici diakritiku,jsem na dovolene a pisu na mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 Za mě Mako XL VEDE !!! Je to klasika. Na Rayích je už moc vidět novota. Ne že bych doma neměl nic nového od Orient. Ale Mako si jedou svojí cestou a to je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 Pro mě naopak Mako XL bylo velké zklamání v momentě, kdy jsem je vyzkoušel na ruce. Do té doby u mě z fotek panovalo nadšení, které tedy velmi rychle opadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 1. července 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 @kuncák: stejná? To právě vůbec, ono to jde i vidět, že Raye svítí víceméně pořád stejně výrazně a ty Maka rychle vadnou. Jinak ta první fotka je víceméně ihned po nasvícení (cca 30s), ale řikám ve skutečnosti ty maka svítí více, jenom jsem na to už večer neměl sílu si s tím víc pohrát @petr123: tak M-Force bych za Maka určitě neměnil, ale to jsou hodinky už cenově trochu jinde. Ten lumi bod na lunetě mi teda nijak výrazně nevadí, s tou lumi to je horší. Ale stejně všechny nedostatky okamžitě přebije ten nádherně modrej ciferník dohromady s meshem / gumou / NATO strapem @lukas.78: já osobně se nemůžu rozhodnout, které jsou lepší. Oboje mají něco do sebe. Ale díky! @travex: to já to měl přesně naopak, já už na ně koukal možná tak rok zpátky a na fotkách mě moc neuchvátily...až teď najednou. A když jsem je pak viděl na živo a ještě ke všemu na meshi, tak nadšení teprve začalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodrigez Odesláno 1. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2014 Divím se že to tady ještě nikdo nenapsal, řešilo se to tu několikrát, tak to napíšu já: velký Maka se také dají koupit modifikovaném provedení se superluminovou a safírovým antireflexem.Třeba tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se