mmaki Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Zdravím všechny fandy hodinek. Chci se tak trošku pochlubit s novým přírůstkem. Po delších peripetiích a tápání od německo-čínskejch automatů přes slušný automaty jsem si nakonec ke svým třicetinám vybral quartzky od CERTINY. Cíl byl kvalitní švýcarské hodinky (na mechanice jsem nelpěl) a to tyhle splňují na 100%. Jsou to tyhle krásný CERTINA C014.410.16.051.00 DS FIRST CERAMIC Mějte se Martin Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
kdojinej Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Vypadají pěkne, ale chtělo by to abys vyfotil a nahrál sem vlastní fotky!
mmaki Posted July 2, 2014 Author Report Posted July 2, 2014 (edited) Vypadají pěkne, ale chtělo by to abys vyfotil a nahrál sem vlastní fotky! Dneska jsem si je přivezl domů, o víkendu bude snad čas něco vyfotit ;-) Edited July 2, 2014 by mmaki
M@chino Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Zdravím všechny fandy hodinek. Chci se tak trošku pochlubit s novým přírůstkem. Po delších peripetiích a tápání od německo-čínskejch automatů přes slušný automaty jsem si nakonec ke svým třicetinám vybral quartzky od CERTINY. Cíl byl kvalitní švýcarské hodinky (na mechanice jsem nelpěl) a to tyhle splňují na 100%. Jsou to tyhle krásný CERTINA C014.410.16.051.00 DS FIRST CERAMIC Mějte se Martin c014.410.16.051.00_big.jpgDobra volba a na automat urcite jeste dojde. Hodne me pobavilo: "tápání od německo-čínskejch automatů přes slušný automaty" ... palec nahoru!
FraK Posted July 2, 2014 Report Posted July 2, 2014 Tak ty vypadají hodně dobře! Určitě udělej nějaký wristshoty.
Georgeisin Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 To by mělo bejt zakázaný, tohleto, otevírat tady vlákno bez vlastních fotek , šup sem s nimi. Vypadají pěkně.
gougy Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Nádherný švýcary s keramickou lunetou, gratuluji, ať Ti dělají jen radost!
Toblin Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 (edited) Moc pekny univerzaly ci potapky? Na kuzi je muzes vzit k dzinum i obleku a kdyz je prehodis na tah nebo hadr tak bez obav i do vody. Safir, keramika, prakticka velikost pouzdra. Skvela volba ;-)Edit: Jo a pekne ta datumovka na 6. Edited July 3, 2014 by Toblin
cali Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Tiez sa prihovaram za vlastne fotky. Inak dobra volba.
mmaki Posted July 3, 2014 Author Report Posted July 3, 2014 Hodinky jsou vodotěsný do 200m, ale ja se s nima koupat nebudu :-). Pro nedočkavce přikládám jednu rychlou mobilovou fotku. Díky za gratulace ;-) Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Guest Radius Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 Sakra ta Certina letí nahoru, tak až bude mít DS DIVER taky keramiku, tak jdu do nich! Paráda, gratuluji.
Doth Posted July 5, 2014 Report Posted July 5, 2014 Hodinky jsou vodotěsný do 200m, ale ja se s nima koupat nebudu :-). Pro nedočkavce přikládám jednu rychlou mobilovou fotku. Díky za gratulace ;-)20140703_103531.jpg "Živé" vypadají super, gratuluji.
mmaki Posted July 6, 2014 Author Report Posted July 6, 2014 Tak jsem se dostal k nafocení několika fotek Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Daemonultimate Posted July 7, 2014 Report Posted July 7, 2014 Jediný potápky od Certiny,co se mi fakt líběj,decentní elegantní střih,tvoje vlákno mě přimělo navštívit domovský stránky a prožít zklamání.A těm by ten automat tolik slušel.Místo toho maj jen ty něco mezi PO a nevim čim všim.Měli by pěknýho konkurenta třeba k L-HC a podobně,kde by se s cenou uměli dostat pod ně.Pěkný sis vybral a přeju max. spokojenost.
vintage Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 Moc pěkný čistý design, škoda, že je nedělají také v mechanice. Ta želva na dýnku je IMHO parádní :-)
Micey Posted July 8, 2014 Report Posted July 8, 2014 Moc hezky. Vyhod toho straslivyho radoby krokodyla, soupni je na nejakej peknej remen, treba vodotesnej Rios z Nytechu a bude to jeste lepsi..
Recommended Posts