Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím  všechny fandy hodinek.

Chci se tak trošku pochlubit s novým přírůstkem. 

Po delších peripetiích a tápání od německo-čínskejch automatů přes slušný automaty jsem si nakonec ke svým třicetinám vybral quartzky od CERTINY. Cíl byl kvalitní švýcarské hodinky (na mechanice jsem nelpěl) a to tyhle splňují na 100%.

Jsou to tyhle krásný CERTINA C014.410.16.051.00 DS FIRST CERAMIC

Mějte se

Martin

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted (edited)

Vypadají pěkne, ale chtělo by to abys vyfotil a nahrál sem vlastní fotky! :)

Dneska jsem si je přivezl domů, o víkendu bude snad čas něco vyfotit ;-)

Edited by mmaki
Posted

Zdravím  všechny fandy hodinek.

Chci se tak trošku pochlubit s novým přírůstkem. 

Po delších peripetiích a tápání od německo-čínskejch automatů přes slušný automaty jsem si nakonec ke svým třicetinám vybral quartzky od CERTINY. Cíl byl kvalitní švýcarské hodinky (na mechanice jsem nelpěl) a to tyhle splňují na 100%.

Jsou to tyhle krásný CERTINA C014.410.16.051.00 DS FIRST CERAMIC

Mějte se

Martin

attachicon.gifc014.410.16.051.00_big.jpg

Dobra volba a na automat urcite jeste dojde. Hodne me pobavilo: "tápání od německo-čínskejch automatů přes slušný automaty" ... palec nahoru!

Posted (edited)

Moc pekny univerzaly ci potapky? Na kuzi je muzes vzit k dzinum i obleku a kdyz je prehodis na tah nebo hadr tak bez obav i do vody. Safir, keramika, prakticka velikost pouzdra. Skvela volba ;-)

Edit: Jo a pekne ta datumovka na 6.

Edited by Toblin
Posted

Hodinky jsou vodotěsný do 200m, ale ja se s nima koupat nebudu :-).

Pro nedočkavce přikládám jednu rychlou mobilovou fotku.

Díky za gratulace ;-)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Guest Radius
Posted

Sakra ta Certina letí nahoru, tak až bude mít DS DIVER taky keramiku, tak jdu do nich! Paráda, gratuluji.

Posted

Hodinky jsou vodotěsný do 200m, ale ja se s nima koupat nebudu :-).

Pro nedočkavce přikládám jednu rychlou mobilovou fotku.

Díky za gratulace ;-)attachicon.gif20140703_103531.jpg

"Živé" vypadají super, gratuluji.

Posted

Tak jsem se dostal k nafocení několika fotek

Posted

Jediný potápky od Certiny,co se mi fakt líběj,decentní elegantní střih,tvoje vlákno mě přimělo navštívit domovský stránky a prožít zklamání.A těm by ten automat tolik slušel.Místo toho maj jen ty něco mezi PO a nevim čim všim.Měli by pěknýho konkurenta třeba k L-HC a podobně,kde by se s cenou uměli dostat pod ně.Pěkný sis vybral a přeju max. spokojenost.

Posted

Moc pěkný čistý design, škoda, že je nedělají také v mechanice. Ta želva na dýnku je IMHO parádní :-)

Posted

Moc hezky. Vyhod toho straslivyho radoby krokodyla, soupni je na nejakej peknej remen, treba vodotesnej Rios z Nytechu a bude to jeste lepsi..