Piplík Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Jsou skvělé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Ano, jsou skvělé. Avšak, dle mého skromného soudu, s jiným (méně výrazným a neprošívaným) řemením... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 před 57 minutami, colommbo napsal: Ano, jsou skvělé. Avšak, dle mého skromného soudu, s jiným (méně výrazným a neprošívaným) řemením... tak jistě…. Záleží na vkusu každého soudruha, že …. Asi si je nechám na tom modrém, ikdyž mám v krabici spoustu jiných řemenů. Ta modrá ve skutečnosti zase tak výrazná není (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 27. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2021 Samosebou, že podle vkusu každého soudruha. Na obrázcích se mi ta modrá zdá až Špálovsky šmolková, zářivá, strhávající (i tím prošíváním) na sebe pozornost na úkor hodinek. V reálu tomu může být jinak. Tedy shrnuto a podtrženo hlavně, že Graficy jsou a že je máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2021 Naprosto přesně.... "Na obrázcích se mi ta modrá zdá až Špálovsky šmolková, zářivá, strhávající (i tím prošíváním) na sebe pozornost na úkor hodinek." Tak jest, Piplík, děláš z toho pouťovky, ale o tom to skutečně není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 13. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2022 zatím jsem to nevyfotil, nějak jsem líno, a pak tady u nás je v zimě tma jak v ranci, tak snad do jara to stihnu, omouvám se, Šnekofone.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 stastny jak blecha myslim, ze po malem kolecku tady nasly pevny pristav. kdyz ne modry remen, tak co rejnok? je to zatim jedina dvaadvacitka co mam momentalne doma, ale ta seda barva mi k nim hodne jde... citim, ze pstrosi noha nebo zralok, alespon 22/18 bude to prave orechove. uz se na to tesim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 Perfektní kombinace! Je pravda že zúžení by jim prospělo, ale barva a struktura To jsou ty co odešly ode mně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 @Snekofon jojo, jsou to tvoje. To víš, neměl jsem dost dobré řemeny, abych je mohl důstojně nosit (-: Neeee, to je jen z legrace. Pustil jsem je někomu, kdo je bude nosit a budou se více hodit do sbírky. Mezi mými obřími vintage diverskami se ty Grafic ztrácely. Jsem rád, že jsou ve správných rukách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 presne tak, rejnok im sluší Pridám aj ja jednu foto s nedávno tu na fóru kúpenými grafikmi. Vyskúšal som na ne hodiť textilný remeň POSTDAMM od Graf Manufaktur a som spokojný. Btw po dlhej dobe som narazil na krabičku, takže komu by chýbala, dnes večer má možnosť (neviem, či sa tu smú dávať odkazy na aktuálne aukcie)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 8. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2022 jsou to asi nejlehci automaty co jsem zatim mel. navic nejsou vysoke. a pritom celkem velke. neuveritelne. @Sonny919 na tom textilu taky parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanbub Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 @Sonny919 prosím Tě, kdy končí ta aukce krabičky případně kde bych ji našel? Takovou bych přesně potřeboval do mé sbírky Graficů. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 skončila včera večer https://www.ebay.com/itm/185277604100?hash=item2b2367e104:g:qlIAAOSw4wxh-PWy&autorefresh=true Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 Pěkná cenovka. To už hlava nebere. Za kus papíru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 9. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2022 před 3 hodinami, Dzos napsal: Pěkná cenovka. To už hlava nebere. Za kus papíru tak to Bach taky necekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 24. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2022 sedy zralok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 cena kusu papíru - něco jako Modrý Mauritius. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Hosi, kdybyste nekdo mel nejake zbavovaci tendence, tak mi pinknete SZ, ju? Po Graficach pokukuju par let a ted me to zas chytlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Andy ok, beru na vědomí. Kdyby tak tě budu informovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 12. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2022 Mise splněna - základní varianty pohromadě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se