Návštěvník tolja Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 JJ to mas pravdu....ale teraz na rovinu si povedzme preco je to za nizsi peniz....pretoze keby boli za peniz rovnaky nikto by po japoncoch ani len okom nezavadil...zase sa potvrdzuje teoria Z NUDZE CNOST..... Nablafal jsi už 50 "příspěvků", takže můžeš nabídnout svoje swiss made v sekci prodej ,a koupit si "normální" hodinky.
baza Odesláno 8. června 2007 Nahlásit Odesláno 8. června 2007 Nablafal jsi už 50 "příspěvků", takže můžeš nabídnout svoje swiss made v sekci prodej ,a koupit si "normální" hodinky.
abcdddd Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 (upraveno) jj ja vas rusko japonskych zberatelov asi nikdy nepochopim....a btw tie L. nikdy nepredam.... Upraveno 9. června 2007 uživatelem abcdddd
Návštěvník Ondra Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 jak říká můj otec: "kdo mlčí zůstává filozofem..." Tvůj otec je moudrý muž!
afrikab Odesláno 9. června 2007 Nahlásit Odesláno 9. června 2007 jj ja vas rusko japonskych zberatelov asi nikdy nepochopim....a btw tie L. nikdy nepredam.... Longines, ktere maji streva Made In Asia preci nebudes nosit? By to bylo pod tvou uroven.
dubraro Odesláno 10. června 2007 Nahlásit Odesláno 10. června 2007 1/ Nezbývá mi než opakovat: Don't feed the troll ! 2/ Pánbůh zaplať za Seznam ignorovaných členů...
spiderer Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 Tak jsem si dneska nasel cas, abych si tohle vlakno precetl a.. vlastne krome osmi stran OT tu neni skoro nic, jen slovni masturbace abcdddd nad jeho L Q.. Cekal jsem zhruba od treti strany nejaky ARGUMENT k tomu placani okolo, ale ani na strane 8 se mi nepodarilo cokoliv co by stalo za rec najit, nebo jsem jako rusko-japonsky zebratel nekoukal poradne?.. Smutny v dnesni dobe, kdy ma pristup k internetu prakticky kazdy je to, ze se najde vzdycky hodne mudrcu, kteri se snazi zamaskovat to, ze nemaji co rict k tematu tim, ze toho nakecaji co nejvic..
spiderer Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 Ale abych nebyl jenom OT, tak k tematu. Ja bych si do 10.000,- Kc koupil nejake starsi Omegy, kdy v mnoha pripadech za 10k se daji ziskat pekny kousky a ani bych se nebal vybrat neco z toho japonska, kdy bude v tomto limitu celkem solidni vyber a vysledek bude stat za to
abcdddd Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 Tak jsem si dneska nasel cas, abych si tohle vlakno precetl a.. vlastne krome osmi stran OT tu neni skoro nic, jen slovni masturbace abcdddd nad jeho L Q.. Cekal jsem zhruba od treti strany nejaky ARGUMENT k tomu placani okolo, ale ani na strane 8 se mi nepodarilo cokoliv co by stalo za rec najit, nebo jsem jako rusko-japonsky zebratel nekoukal poradne?.. Smutny v dnesni dobe, kdy ma pristup k internetu prakticky kazdy je to, ze se najde vzdycky hodne mudrcu, kteri se snazi zamaskovat to, ze nemaji co rict k tematu tim, ze toho nakecaji co nejvic.. Radsej budem masturbovat nad mojimi LQ ako ty nad fake Panerai....A v tom je medzi nami rozdiel..... THATS ALL......THINK ABOUT IT.....
spiderer Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 Radsej budem masturbovat nad mojimi LQ ako ty nad fake Panerai....A v tom je medzi nami rozdiel..... THATS ALL......THINK ABOUT IT..... Rozdil mezi nami je, ze ty budes masturbovat na LQ (jak jsi sam priznal) a ja nebudu masturbovat nad zadnymi hodinkami.. ale takhle otevreny vuci me byt nemusis
abcdddd Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 Rozdil mezi nami je, ze ty budes masturbovat na LQ (jak jsi sam priznal) a ja nebudu masturbovat nad zadnymi hodinkami.. ale takhle otevreny vuci me byt nemusis Som rad ze si dostal rozum a upustil od tohto super kaufu.... Dnesna masturbacia bude na tvoju pocest......
spiderer Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 Som rad ze si dostal rozum a upustil od tohto super kaufu.... Dnesna masturbacia bude na tvoju pocest...... A to jsem psal kde? Doporucim ti jedno - cist a premyslet a teprve az utridis myslenky tak psat Ja mam MM objednany a zitra se odnekud z Indociny budou odesilat
abcdddd Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 A to jsem psal kde? Doporucim ti jedno - cist a premyslet a teprve az utridis myslenky tak psat Ja mam MM objednany a zitra se odnekud z Indociny budou odesilat No vidis to, zase som ta precenil....
spiderer Odesláno 11. června 2007 Nahlásit Odesláno 11. června 2007 abcdddd - pojdme toto vlakno nechat na komunikaci ohledne legendarnich mechanickych hodinek k cemuz je zalozeno O MM uz vlakno existuje muzes se vyjadrit tam
RomanP Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 jj myslim si ze je to ta najlepsia volba......ked mas doma 150 SEIKO asi ta nepresvedcim ze si peniaze takpovediac vyhodil z okna.....HOWGH To je otázka, mě zase přijde, že vyhodit prachy znamená koupit tišťák s nápisem longines. Ale to je fakt každýho věc, jinak o těch Seikách si ještě něco málo přečti, protože napsat, že Monstra mají rezervu 24 hodin nesvědčí o tom, že bys tušil o čem mluvíš, co se týče jejich přesnosti, chovají se podobně, jako Omegy, co jsem před dvěma dny koupil za nesrovnatelnou sumu
abcdddd Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 (upraveno) To je otázka, mě zase přijde, že vyhodit prachy znamená koupit tišťák s nápisem longines. Ale to je fakt každýho věc, jinak o těch Seikách si ještě něco málo přečti, protože napsat, že Monstra mají rezervu 24 hodin nesvědčí o tom, že bys tušil o čem mluvíš, co se týče jejich přesnosti, chovají se podobně, jako Omegy, co jsem před dvěma dny koupil za nesrovnatelnou sumu Este ich v tom podporuj....To si im mohol rovno napisat ze vsetci co si kupili Monsty za 39,99USD maju v podstate OMEGY.... Ja netvrdim ze SEIKO niesu najlespie automaty do 5000CZK, ale asi len tam....Takze hrabte si na svojom piesocku.....tzn. do 5000CZK:) Upraveno 12. června 2007 uživatelem abcdddd
Návštěvník tolja Odesláno 12. června 2007 Nahlásit Odesláno 12. června 2007 Este ich v tom podporuj....To si im mohol rovno napisat ze vsetci co si kupili Monsty za 39,99USD maju v podstate OMEGY.... Ja netvrdim ze SEIKO niesu najlespie automaty do 5000CZK, ale asi len tam....Takze hrabte si na svojom piesocku.....tzn. do 5000CZK:) Gratuluji. Vyhrál jsi mou soukromou soutěž o prvního ignorovaného člena
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se