TomNguyen Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Zkušenost rozhodně špatná ale více mně udivuje, jak špatná zkušenost v AP boutique zvrtlo v ruskej hating
Bob Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 No rekl bych ze ti drive narozeni maji nejakou tu zast k rusum zakorenenou a ten kdo s nima nekdy na dovoleny sdilel hotel tak taky ... 1 2
CEGY Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Tak vono kdyby tam z nejakeho duvodu prodavali vetnamci, tak je tady taky vetsina nebude setrit. Spis nez o narodnost personalu jde o pristup.
Daemonultimate Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Totéž na mně čekalo naproti v Zenithu,jen ochota byla úplně někde jinde,tohle a u AP........,
Bert Odesláno 10. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Měl jsem pár SZ dotazů, cože to vlastně, a jak to vypadá, co s recenzí, atd ..... Takže: Recenze bude, až shromáždím nějaké ty rozumné postřehy, potažmo literaturu. Fotky zároveň s ní. Jenom si pro dokreslení tématu sem dovolím lípnout jednu, která ukazuje jak hnusnej strojek tam vlastně je ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Si mohl zavolat a ja bych ti to řekl, ze je to debil. Me nasral minule při výměně te baterky do Festinek :-) 1
Bert Odesláno 10. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 10. července 2014 Já to věděl, že bych měl své kroky konzultovat s nějakým na slovo vzatým odborníkem. Franto, promiň, že jsem na Tebe byť jen na chvíli mohl zapomenout ....
emef Odesláno 11. července 2014 Nahlásit Odesláno 11. července 2014 Sakra, o to víc mě mrzí, že jsem si tuhle historku nemohl vyslechnout naživo. Prischera vyprávěl, jak jsi málem plival oheň kolem sebe.
Cool as Ice Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2020 Trochu to ozivim. Tohle je jina liga, ale kupoval jsem Rolex, rukavice zadne, na rukou prstynky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se