paia Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Odesláno 1. února 2016 Stejnej typ filtru má i levnej delonghi pressovač v práci, asi ho omrknu, protože vím, že už z něj moc neteče...
jovani Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 vyborna kava, dobra cena ...... Ethiopia Yirgacheffe Aramo Gebrota
jetiman Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Zdarec koukam že tady dost lidí hleda nejakej dobrej domaci, ci kancelařskej stroj na připravu kávy. tak top jedna je tohle http://www.catler.cz/espresso/es-8012 sam se kavou živím a tohle je opravdu velmi poctiví stroj s kvalitním mlýnkem, který se da vyndat a vycisti coz je mega plus navic ma i mikrometriku nastavovaní hrubosti mletí to je k nezaplacení!!!
RedAce666 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Ať už je tvá rada myšlena upřímně, nebo je nějak svázaná s tvojí obživou. tak Catler fakt ne-e...
Manek49 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Špatná zkušenost, nebo stojí všeobecně za prd?
Daemonultimate Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 ... tak Catler fakt ne-e...To by mě taky zajímalo proč? Ceny, kvalita, funkčnost?
OndraPod Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 (upraveno) Je to tezce predrazeny, neboli kavovar za 5.000,- + mlynek za 2.500,- a to cely v nerez obalu bratru za 18.900,-Za tu samou cenu muzes mit Rancilio Silvia E + Rocky Doserless coz je sestava o nekolik trid vys.... Nejaky poznatky z praxe treba zde: http://www.primacafe.cz/primafrm/viewforum.php?f=115&sid=6f5b1fc047074cb1201b1835e1c264ed Upraveno 10. února 2016 uživatelem OndraPod
jetiman Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Rada je to upřímna, ano cena je jaka je a ano da se to poskladat i lepe bral jsem to jako celek all in-one nic vic nic min za tim hledat nemusime:) Možna jsem to měl zmínit již prve (bral jsem to jako první zmínku v diskurzu) ale než tedy hned sahat po nejakem espresso makeru, co nějaká alternativní metoda přípravy kávy?? Za mě určite víc muziky za mnohem mín peněz:)
Daemonultimate Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Je to tezce predrazeny, neboli kavovar za 5.000,- + mlynek za 2.500,- a to cely v nerez obalu bratru za 18.900,-Za tu samou cenu muzes mit Rancilio Silvia E + Rocky Doserless coz je sestava o nekolik trid vys.... Nejaky poznatky z praxe treba zde: http://www.primacafe.cz/primafrm/viewforum.php?f=115&sid=6f5b1fc047074cb1201b1835e1c264ed Díky Rada je to upřímna, ano cena je jaka je a ano da se to poskladat i lepe bral jsem to jako celek all in-one nic vic nic min za tim hledat nemusime:) Možna jsem to měl zmínit již prve (bral jsem to jako první zmínku v diskurzu) ale než tedy hned sahat po nejakem espresso makeru, co nějaká alternativní metoda přípravy kávy?? Za mě určite víc muziky za mnohem mín peněz:) Máš na mysli nějakou konkrétní?
RedAce666 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Jenže zrovna tady je ten all-in-one koncept dost na škodu. Chápu, že je to dneska v módě, ale proč bych cpal kávovar a mlýnek do jedné krabice, když po jednom chci stabilní a vysokou teplotu a po druhém teplotu nízkou a dobré chlazení? Nemůže to dělat dobrotu. A za ty peníze ze fakt dá sehnat výrazně lepší setup - od firem, který se tim vážně zabývaj a nemaj designový kávovary jako 5% portfolia.
jetiman Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Osobně na začatek vzdy doporučuji moka konvinčku da se koupit od 1 az do x porcí k ní ruční mlýnek např lodus za 300,- nebo i lepší jasný neni to espresso mašina takže 9 barů to neudala ani omylem:) ale 1,2 jo a je to docela snadna metoda ( i kdyz ne uplně nejšetrnější) jak si pripravit fajn šalek kavy. Jasný chce to určitý čas na připravu ale zaleží, co pro tebe káva znamena jestli jen nutna dávka kofeinu nebo ji bereš trošku jako vášen. Pak je další řada možností jak pripravovat filtrovanou kávu (aeropress, driper, v60, kalita, vacupot atd.) Jenže zrovna tady je ten all-in-one koncept dost na škodu. Chápu, že je to dneska v módě, ale proč bych cpal kávovar a mlýnek do jedné krabice, když po jednom chci stabilní a vysokou teplotu a po druhém teplotu nízkou a dobré chlazení? Nemůže to dělat dobrotu. A za ty peníze ze fakt dá sehnat výrazně lepší setup - od firem, který se tim vážně zabývaj a nemaj designový kávovary jako 5% portfolia.Díky za nazor beru v úvahu a kouknu na to
Bert Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Zdarec koukam že tady dost lidí hleda nejakej dobrej domaci, ci kancelařskej stroj na připravu kávy. tak top jedna je tohle http://www.catler.cz/espresso/es-8012 sam se kavou živím a tohle je opravdu velmi poctiví stroj s kvalitním mlýnkem, který se da vyndat a vycisti coz je mega plus navic ma i mikrometriku nastavovaní hrubosti mletí to je k nezaplacení!!! Proboha, pokud se kávou živíš, tak bych po tomto Tvém slovním průjmu nechtěl být Tvůj klient. Spíš v Tobě ale vidím uhrovitého mladíka zasírajícího diskuze objednanou reklamou na cokoli a kohokoli ....
jetiman Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Ok dlouho a v podstate vubec se aktivně do diskuzí nezapojuji, což je asi už jasné a špatně jsem zvolil formu příspěvku. Neuvědomil jsem si, že by to mohlo byt bráno za cílenou reklamu. Nechtěl jsem. Jsem poučen. Tím bych to rád uzavřel. Ahoj
Manek49 Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Odesláno 10. února 2016 Docela mě udivuje, co jsou tu někteří schopni vydedukovat z pár vět. Jeden aby se tu bál něco napsat, nedejbože doporučit.
vwtyp11 Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Odesláno 11. února 2016 Docela mě udivuje, co jsou tu někteří schopni vydedukovat z pár vět. Jeden aby se tu bál něco napsat, nedejbože doporučit.Tragické či komické je, ze když doporučis Kávovar dostaneš přes prsty, protože to neni to nejlepší, když doporučis v jiném vlakně švédskou postel z koňských zini dostaneš přes prsty, protože (dosaď dle libosti) a) je moc nadhodnocená zijou v ni roztoči C) to mam rolady i Kávovar za jednu postel atdTak je nejlepší ve vlakně humor prznit 3strany textu kecama o blikani v autě Na závěr bych chtel přidat hloupý pripijeci smajlik aka maxgabriel:)
david_cz Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Docela mě udivuje, co jsou tu někteří schopni vydedukovat z pár vět. Jeden aby se tu bál něco napsat, nedejbože doporučit. Jj, česká povaha....bohužel :-(
david_cz Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Pěkná zásoba ;-) co je to zac?V CA jsem ochutnal nejakou Kolumbijskou kávu a mile me překvapila. Jsem hloupej a nezjistil jsem si, co to bylo za konkretni kávu.
Bert Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Odesláno 12. února 2016 Ještě jednou a blbuvzdorně pro obhajovatele Jetimana. Jestliže někdo napíše, že se živí kávou, a že je podle něj Catler top výrobek, tak prostě a jasně kecá. Co je na tom nejasného? Není to ani o absolutní ceně, ani o egu, co kdo doma má. Je to jen o konkrétním blbém stroji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se