Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Díky. Aha tak ne. Já nemyslel tyhle barevný, ale ten níž. Jsem jen na mobilu, tak sorry, to vyhledávání není tak operativní.

Upraveno uživatelem warann
Odesláno

Díky. Aha tak ne. Já nemyslel tyhle barevný, ale ten níž. Jsem jen na mobilu, tak sorry, to vyhledávání není tak operativní.

Pod tím je Faema Faemina. Hodně ceněná věc, o té si teď píšu s jedním Italem. Je to idiot, kterej chce posílat jen po Itáli ....

Odesláno

A pokud bys chtel takovou jeho moderni reinkarnaci, hledej Cafelat Robot.

Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk

Gaggia Gilda! :-)

Odesláno

Když jsem se snažil (v rychlosti) vyhledat současnou produkci tohoto typu přístojů, tak mě mě všude vyskočilo LA PAVONI. Spíš pro zajímavost, máte s tím někdo reálný zkušenosti?

A dtto dotaz bych měl i ohledně přístrojů ROK Espresso Maker. Díky za info.

Odesláno

Rok má kamarád, ale spíš jako frajerinu. Kafe jinak dělá jinak. Já bych ho nechtěl asi ani zadarmo. Krám, co zabírá místo a umí prd.

Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk

Odesláno

Když jsem se snažil (v rychlosti) vyhledat současnou produkci tohoto typu přístojů, tak mě mě všude vyskočilo LA PAVONI. Spíš pro zajímavost, máte s tím někdo reálný zkušenosti?

Srdcaři dělají jenom na La Pavoni :-D. Teď vážně, Má to své obrovské plusy (design, životnost, jednoduchá údržba) ale i obrovské mínusy, kam patří hlavně nestálost výsledku. Tím není myšleno, že každé kafe je úplně jiné, ale ruka se nemůže přesností rovnat čerpadlu. Pokud budeš dávkovat přesně, tak i výsledky budeš mít opravdu hodně podobné. Na druhou stranu, tohle se dá převést v obrovskou výhodu, když člověk umí. Pak má doma super profilovací mašinu za minimum peněz. La Pavoni je i citlivější na mletí kávy. A někdy se musí při přípravě docela zabrat a připravovat tímto způsobem kávu pro návštěvu šesti lidí už je celkem práce, obzvlášť pro holky.

Já na něm frčím nějakých 6 let a nic jiného bych domů nechtěl (myslím tím typ kávovaru, výše zmíněnou Faemu bych snesl). Ale je to hodně specifický přístroj. Určitě si to chce vyzkoušet i jen pro zajímavost.

Odesláno

.......Krám, co zabírá místo a umí prd.

Já myslím, že chyba bude někde jinde.

Odesláno

Já myslím, že chyba bude někde jinde.

On má vedle toho vegu, nebo jak se to píše. Je ale možný, že to neuměl použít správně. To já nepoznám.

Říkal že radši používá tu větší mašinu.

Odesláno

Kedze mam hlboko do kapsy tak o tom Rok-u som premyslal ale zavrhol som ho

Já jsem taky chudej, proto jedu (už zas, hurá) filtrovanou kávu a na espresso chodim do kavárny. Stavět si doma levnej espresso bar mi nikdy nedávalo smysl. Leda z frajeriny, budes pak 

.
Odesláno

Já jsem taky chudej, proto jedu (už zas, hurá) filtrovanou kávu a na espresso chodim do kavárny. Stavět si doma levnej espresso bar mi nikdy nedávalo smysl. Leda z frajeriny, budes pak

.
Zalezi co si predstavujes pod pojmem "levnej espresso bar". Na jednu stranu s tebou souhlasim, na druhou neni problem pod 10 tisic sehnat slusny kompletni vybaveni a s dobrou kavou delat lepsi espresso nez 95% restauraci a kavaren.

A pokud chces pit dobry kafe (bez ohledu na zpusob pripravy), neni nic zvlastniho tech 10 tisic protocit za rok v surovinach, takze takova pocatecni investice fakt neni zadnej ulet.

Odesláno

alezi co si predstavujes pod pojmem "levnej espresso bar". Na jednu stranu s tebou souhlasim, na druhou neni problem pod 10 tisic sehnat slusny kompletni vybaveni a s dobrou kavou delat lepsi espresso nez 95% restauraci a kavaren.

A pokud chces pit dobry kafe (bez ohledu na zpusob pripravy), neni nic zvlastniho tech 10 tisic protocit za rok v surovinach, takze takova pocatecni investice fakt neni zadnej ulet.

Kompletní vybavení pod 10 tisíc? To se ale nebavíme o nových věcech ne?

Odesláno

Ne. Pokud bych měl limit 400 Euro, tak zkusím z Itálie vysmelit tak za 200 až 250 La Pavoni, a za zbytek bych čekal na mlýnek. Napadá mne starší La San Marco.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...